cum se face un site?

cum se face un site? | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Vreau sa imi fac si eu un site dar habar nu am cum se procedeaza. Am incercat pe www.rhp.ro, l-am facut dar nu am stiut cum sa bag poze si texte. Heeeeeeeeeeelllllllllllppppppppppp! Va pup!

Luminita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Draga Luminita,

Poti face un site folosind limbajul html, dar pentru asta trebuie sa vezi despre ce este vorba cu acest limbaj, asa ca iti recomand pentru inceput sa te uiti aici: http://www.verde.ro/ghid2.html

Dupa cum ai vazut, pentru a realiza pagini web poti folosi orice editor de texte, incepand de la banalul Notepad, insa ca sa faci o treaba buna si cu mult mai usor, poti folosi programe specializate in acest sens, ca de exemplu Microsoft FrontPage, Macromedia Dreamwaver sau Fireworks. Vei vedea ca nu este o greutate sa-ti faci site-ul propriu atata vreme cat esti putin atenta la logica modului de alcatuire a unei pagini.

Alte ponturi gasesti aici: http://www.free4all.go.ro/Web%20site%20design.htm


Multa bafta si sa ne trimit un link cu realizarile tale!
Catalin


Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Limbajul principal pentru crearea unei pagini de web este HTML...plus inca altele..CSS, Java script, java...plus pragrame de grafica, de design...flash sunt foarte la moda acum (siteurile alea animate)...
Dar pentru o pagina simpluta, nu foarte complicata, HTML este de ajuns. Pe rhp.ro nu este greu sa pui poze, trebuie sa citesti cu atentie instructiunile. Daca ai nevoie de ajutor, trimite-mi un mesaj privat.
Bafta, cred ca te descurci, numai rabdare la instructiuni.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Va multumesc pentru sfaturi. De maine ma pun pe treaba. Acum e cam tarziu si mi-e somnic. Cand realizez ceva, va anunt.

Luminita

Mergi la inceput