la cate luni poti sa-l pui in fundulet intre perin

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Depinde foarte mult de posibilitatzile copilului.Eu,pe la 3 luni,am pus-o pe Naomi intre perne caci ishi ridica singura caputzul shi se necajea daca nu o luam sa o pun in funduletz,dar nu am lasat-o niciodata mai mult de 10 minute intre perne.Apoi,la 5 luni am pus-o intr-un scaunel de plastic gonflabil,care avea shi un suport pentru cap,gen tetiera shi statea acolo cam 30 de minte de 3 ori pe zi iar uneori,cind stateam eu pe pat sau canapea,o tzineam shi pe ea la mine intre picioare,sprijinita cu spatele shi capul de pieptul meu.
Vezi shi tu cum ii place mai mult shi fa in asha fel incit sa nu apuce sa oboseasca.



Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Eu l-am pus pe Paul un pic inainte de trei luni, pentru ca nu-i mai convenea nici o alta pozitie. Dar n-a stat prea mult, ca n-are stare si se foieste incontinuu. Ba aluneca precum pe tobogan, ba dadea cu nasul in fata si ajungea pe burtica si o pornea in navigare de-acolo..

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga Mela, eu te sfatuiesc sa nu-l pui prea repede pe bb intre perini dar nici prea tarziu. Eu l-am pus cam tarzior,pe la 5 luni jumate,din cauza mamei care tot zicea sa mai astept. Si zic'nu prea tarziu' deoarece tot asa de tarziu va incepe sa paseasca in premergator(daca-l pui)asa cum face si Andy,cam incetisor.Copilul verisoarei mele la 6 luni alerga prin camera cu premergatorul, mai cunosc si alte persoane la care copii au inceput toate mai rapid. Nu cred ca Andy al meu e incet din alte motive,sunt sigura ca totul e din cauza ca nu l-am pus la timp cum trebuia. Pe langa asta el nu merge inca in 4 labute(stiu ca nu e regula la toti copii sa faca asta),dar cunosc bb-i care la varsta asta(7 luni) merg de-a busilea.


Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Salut fetelor,
cum ii puneti intre perne? Ce inseamna asta? II sprijiniti pe perna la 45 de grade sau la 90? Sau puneti perne in stanga si in dreapta si bb-le se sprijina pe ele?
Oare sa o pun si eu pe Diana?

Denisa &Diana (4 luni)

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

denisa, nu toti copii dupa cum ai observat sunt
pregatiti sa stea in fundulet la 3,4 luni dar daca fetita
ta este atunci e bine. ideea e sa invete sa stea in fundulet.
pernele trebuie sprijinite si ele de ceva .copilul sta intre perne la 90 grade pentru ca altfel pica sau in stinga sau in dreapta. si mare atentie !!trebuie supravegheat tot timpul pentru ca la fel de repede pica in nasuc pozitie din care nu prea poate sa-si revina singurel. succes!


cici

Mergi la inceput