supraveghere copii- pareri

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

MA ROG, E O CHESTIUNE DE NUANTA AICI...
PE VOI CINE VA URMARESTE DE LA CELALAT CAPAT? PROBABIL VA POATE VEDEA UN SEF, CINEVA SPECIALIZAT PE MONITORIZARE SAU PAZA, SAU MA GANDESC CAM ASA CEVA...
INTR-O GRADINITA TE URMARESC PARINTII, SAU PE CINE MAI INVITA EI SA TE VADA (ASTA NU POATE FI VERIFICAT, CA DACA MA UIT DE LA SERVICIU, POT CHEMA TOATE COLEGELE SA VADA COPILASII)

DAR MA ROG, CE VREAU EU SA SPUN ARE LEGATURA CU PARINTII AGRESIVI CARE CAUTA NOD IN PAPURA PESTE TOT, INCLUSIV COPIILOR/PARINTILOR ALTORA SI CADRELOR DIDACTICE
DACA AR FI SA LUCREZ INTR-O GRADINITA CU SISTEM DE SUPRAVEGHERE, SIGUR M-AS SIMTI INCONFORTABIL DIN CAUZA ACESTORA....

ASTA DIN PUNCT DE VEDERE AL EDUCATOAREI

DIN PCT DE VEDER PARINTESC... SORRY, NU AM COPII SI MA DEPASTESTE ASPECTUL

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

M-am pus si in locul educatoarei, daca tot a insistat initiatoarea acestui subiect.
Si concluzia ar fii ca daca sunt o buna educatoare, (si aici intra tot tacamul), nu imi e teama ca ma vede o camera video. Pentru ca ori cu camera ori fara ar trebui sa fiu aceeasi educatoare, fara schimbari de temperament radicale, gen batai, etc.Si mai ales cand se implica in activitati uita ca e privita de o camera video, si nu trebuie sa stea stresata...Daca e stresata, inseamna ca are ea un motiv... Eu vin la lucru, ma apuc de treaba si nu stau cu ochii si gandul la camera video... o ignor total.
Da, inteleg persoanele care doresc acest lucru si nu le judec. Le inteleg pentru ca am copil si simt ca ele, fara sa jignesc pe cineva.
Cu tot ce se intampla in ziua de azi, chiar le inteleg pe aceste mamici.
(Nu stiu de ce am impresia ca in Romania ar fii binevenite aceste camere video, dupa ce am vizionat la televizor...in legatura cu unii copii).


Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu as pune sisteme de supraveghere in scoli, asa poate s-ar mai limita abuzurile. ca acolo incep deja problemele mari.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

da, acolo deja chiar si eu mi-as dorii sa fie... Am avut o prietena care fetita ei a fost prinsa la toaleta si abuzata sexual de doi baieti mai mari decat ea, din aceeasi scoala. Copila s-a ales cu o trauma psihica urata rau de tot... cand imi amintesc - imi vin lacrimi in ochi. Si baietii au scapat - pe motiv de minori. Nu ca imi doream eu neaparat pedepsirea acestora, insa era de preferat si chiar necesar sa se lucreze cu acestia(specialistii).
daca te pui in locul mamicii acesteia e ingrozitor.



Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gorady spune:

referitor la camerele de supraveghere .
Las pe ala micu la gradi ...si peste cateva ore ma gandesc ca vad ce face ..daca se intelege cu ceilalti ,mai ales la inceput sa vad cum se acomodeaza .
Si DA ,daca educatoarele stiu ca au camere video ,trebuie sa isi de a toata silinta ca in fiecare zi sa se comporte exemplar .Nu zic ca ele nu s ar comporta dar........ mai sunt si exceptii.
Stiu ca se da la fiecare parinte un user si parola diferite asa ca daca intra cineva strain dupa userul tau ...
AAAA si am vazut ca sunt pareri pro si contra ....eu zic sa se propuna la gradi acest lucru ,sa se ceara parerea parintilor si apoi sa se decida ce si cum.

Mergi la inceput