Centru de activitati pentru bebe de 8 luni?

Centru de activitati pentru bebe de 8 luni? | Autor: anna-mama

Link direct la acest mesaj

Fiul meu implineste 8 luni si as vrea sa-i cumpar o jucarie tip centru de activitati. M-am gandit ca as putea sa primesc sfaturi bune de la voi in funtie de ce ati experimentat pana acum ca sa fac o alegere buna. Ce imi recomandati?
Multumesc

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ana,ma gandisem si eu,dar pe la 4-5 luni cand mai statea cat de cat locului..ca el a inceput sa se tarasca destul de devreme,iar apoi la 6luni si un pic a inceput sa mearga de-a busilea.Depinde de copil,insa stiu ca acum fii-miu n-ar fi interesat de asa ceva pt ca merge de-a busilea,in premergator,sustinut de manute sau de mobila..se catara pe unde poate..Nu sta mult intr-un loc..Si cu jucariile lui se joaca destul de putin,le arunca,merge dupa ele..e un mic duracell..prin urmare nu ar fi interesat de asa ceva,ca-l tine in loc.Insa mie mi-ar placea sa-i iau o tobita care canta,lumineaza cand dai in ea..doar ca n-am prea vazut si ce am vazut este prea scump.Personal,cred ca la varsta asta daca-i iei jucarii scumpe arunci banii pe fereastra.Se plictisesc repede,nu prea stiu sa le foloseasca,is mai interesati de pungi,reviste,pachete de servetele,telecomenzi,telefoane mobile..plus ca sunt la varsta la care exploreaza,vor sa vada tot,sa cunoasca tot,sa atinga tot.Pt David cea mai interesanta jucarie este ce am eu in mana..telecomanda,telefon,cutii de medicamente,pachetul de servetele,pampersul.
Noi avem o chestie de la simba,dar inafara de a da cu manutele in ea nu face..si se plictiseste repede,vrea sa se catere pe ea..din astea :)
Va pupam si va dorim numai bine.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodos spune:

pentru varsta asta eu ti-as recomanda un premergator "primii pasi "de la firma vtech. Este un premergator pe care bebe il impinge tinanduse de un maner. Pe partea din fata are o gramada de butoane care scot sunete si luminte, mie una mi se pare foarte interactiv. Si astfel ai si un premergator si o jucarie interactiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice05 spune:



Buna. Nu am mai reusit sa mai intru pe forum de ceva timp,dar la subiectul asta am o recomandare foarte buna. Am luat si eu un centru de activitati http://idealbebe.ro/tiny-love-gymini-centru-de-joaca-insula-maimutelor-p-4402.html, cu 18 activitati de dezvoltare distractive, incluzand o perna speciala pentru statul pe burtica, intarindu-i muschii gatului si ai umerilor.Are melodii,diverse sunete si voci de copii,si mai multe jucarii.










Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Fiul meu implineste 8 luni si as vrea sa-i cumpar o jucarie tip centru de activitati. M-am gandit ca as putea sa primesc sfaturi bune de la voi in funtie de ce ati experimentat pana acum ca sa fac o alegere buna. Ce imi recomandati?
Multumesc

Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu am comandat acest centru http://www.brightstarts.com/p-39-tropical-fun-around-we-go-activity-station.aspx

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetitza mea a primit de la rila iepurila (la 8 luni),www.vtech-jouets.com/trotteur-parlant2-en-1-rose_569_90.html" target="_blank">antemergatorul de la Vtech de care zice Rhodos. Si acum se mai joaca cu el (16 luni).
DAr, depinde mult si de copil. La a mea ii place sa butoneze, sa se uite pe cartzi, sa faca activitatzi statice. Nepotu-meu (aceeasi varsta) alearga intr-una. I-am luat www.eveiletjeux.com/Produit-201800/La-boite-aux-activites-sonores.htm" target="_blank">asta, si nici un succes, iar a mea adora.


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput