imbracaminte de la Z...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

Nu a vorbit nimeni aici despre Dragonul Rosu sau Europa.Pur si simplu s-a afirmat ca raportul calitate-pret lasa de dorit in cazul hainutelor Z ,ceea ce e altceva si e perfect adevarat(chiar tu ai spus ca body-urile rosii se decoloreaza la spalat).M-am lamurit de mult de acest aspect si nu mai cumpar de la Z,si nu din cauza ca nu mi-as permite,imi permit dar nu imi plac!Prefer alte magazine cu haine intr-adevar de calitate.Chiar si la Piciul am gasit haine de fetite mai ca lumea decat la Z(cele din colectia WENICE,crede-ma sunt mai bune calitativ) sau la Unique Kids , la Coccodrillo,Miniblu.Si,scuze ca te contrazic,dar body-urile de la Rom Baby sunt mai bune decat cele de la Z,cel putin nu se scamoseaza si nu le cad capsele!Nu sunt prea colorate si nu le poti da pe strada,dar in rest sunt ok.Si nu inteleg de ce ar trebui sa las bacsis ca sa fiu anuntata cand vine marfa sau cand sunt reduceri,nu am mai auzit de acest sistem nicaieri.Oricum ,fiecare e liber sa cumpere ce-i place si de unde crede de cuviinta,daca tu esti fan Z vezi bine ca altii nu sunt(si nu din cauza de lipsa de bani,crede-ma!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

carmenre esti cam pornita! sper ca nu te-ai enervat!

1.am cumparat si eu hainute din gama wenice... vrei sa iti fac poza la ele sa ti le arat cum arata acum? strambe toate? la calcat e o adevarata lupta sa indrept bluzita dupa cusaturi si sa o calc!

2.mie din contra, de la rombaby mi-au ruginit si mi-au cazut capse de pe body-uri... de la Z, mothercare, marks&spencer NICIODATA!

3.si la Z sunt marfuri si marfuri... stiu si body-urile care se scamoseaza si cele care nu se scamoseaza (de ex.cele din gama semnata de Andreea Esca); asa ca la cumparaturi te orientezi putin chiar si in Z.

4.da, sunt de acord ca cei de la cocodrillo au marfa buna, am uitat sa o trec si eu pe lista celor care-mi plac! deci cocodrillo =

5.nu stiu cine da bacsis pt.a fi anuntat ca la Z sunt reduceri sau vine marfa.... eu una n-am auzit de asa ceva si nici nu fac asa ceva! pt.reduceri soseste anuntul acasa sub forma de pliant.... e liber orice client Z sa completeze formularul sa fie anuntat de orice promotie/reducere. Multe companii procedeaza la fel, nu cred ca e ceva iesit din comun.... inclusiv marele babyexpo iti ia datele de contact si te bombardeaza cu emailuri (fara valoare de multe ori), sms-uri si inca n-am primit nimic prin posta de la ei, dar nu cred ca e exclusa si varianta asta...

6.e foarte bine ca iti permiti.... nimeni nu a comentat despre cine isi permite sau nu ceva anume.

Si ca sa mai detaliez si eu despre preturile Z, am sa va scriu ce am luat eu acum la reducere:

- tricouri cu maneca scurta/lunga - 10, 12 lei
- sosete - 5 lei
- pantaloni de vara - 35 lei
- pantalonasi de blugi - 42, 52 lei
- jacheta - 34 lei
- fustita - 28 lei
- short - 23, 28 lei
- body-uri - 9 lei

din partea mea e ok sa fie lumea ori pro ori contra Z!
deci gusturile nu se discuta; ca si zicala "cate bordeie..atatea obiceie" (corect gramatical nu e sa nu care cumva sa se critice si asta acusica)



karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biricica spune:

mie chiar nu mi se par scumpe lucrurile de la Z. si nici proate. adica eu i-am luat din colectia grai de ble niste body-uri... si nu le-au cazut nici capsele si nici nu s-au scamosat. cat despre preturi... personal sunt intre cele mai ieftine lucruri pe care i le-am cumparat fiica-mii.
cele mai bune hainutze, si ok dpdv pret, sunt marks & spencer si next pentru body-uri, next si zara pentru hainutze de oras. si, desigur, prenatal... dar ca orice lucru bun... nu dureaza. au inchis magazinul.
cat despre mothercare... experientele mele sunt foarte nefericite cu acest magazin. dupa ce am dat un milion si jumatate pe un pulovar care realmete s-a scamosat dupa doua spalari... si dupa ce am dat 3 milioane pe un carusel muzical no name no brand care chiar nu facea nimic (ba mai mult, avea mecanism cu cheita, nu cu baterie)... da' aici a fost prostia mea, nu ii pot acuza pe ei. vorba aia, nu-i nebun cine cere, e nebun cine da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flory_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

flory eu nu consider musai hainutele de la Z hainute de mare firma, ci doar niste hainute mai bune decat ce gasesti in magazinele obisnuite.... de exemplu eu mai cumpar de la Piciul, de la Kara Baby, de la RomBaby, insa se vede cusatura romaneasca, felul in care se stramba hainele dupa prima-a doua spalare in comparatie cu hainutele de la Z sau alte firme... care rar sau deloc nu mi s-au strambat dupa nenumarate spalari.

nu-mi spune acum ca e doar moft, pentru ca cine vrea sa aibe totusi niste haine care sa stea normal pe copil si le cumpara de la magazine ok.... si nu-mi spune ca tu dai nota 10 hainutelor de la tarabele de pe langa piete sau cele de prin EUROPA-DRAGONUL ROSU etc... incomparabile cele 2 tipuri de "magazine".... chit ca sunt tot bumbac 100% sau mai stiu eu ce...



karligutza
sunt mamica Adelutei



karligutza, nu am spus ca hainele de pe taraba sunt de nota 10.
dar vad ca orice subiect se transforma in cearta, desi parerile pot fi exprimate si intr-un mod mult mai delicat. Fiecare are propriile-i pareri si chiar nu trebuie sa se justifice...in rest numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

Nu m-am enervat deloc ca nu-s nevricoasa de felul meu.Chiar m-am dus azi la Z in Unirea ca am avut niste treaba in zona si eram curioasa.Am mai spus ca i-am luat baiatului meu in iarna o caciula(nu era la reduceri)din aceea cu urechi,gen ruseasca, pt.ca lui ii plac f.mult,zice ca asa au soldatii,iar pana acasa s-a rupt inchizatoarea.Am ramas socata pe moment,chiar nu credeam ca un produs luat de la Z cel laudat poate pati asta,nu stiam ce sa fac,era vineri seara,tarziu,am hotarat sa merg sambata sa o schimb,desi eram f.ocupata in ziua respectiva.Vanzatoarea a fost ok,nu a comentat dar mi-a zis ca nu mai are alta la fel.I-am dat ideea sa ia o inchizatoare de la alta caciula si ne-am chinuit sa o montam.Toate bune,copilul incantat dar,surpriza,la a doua spalare inchizatoarea era sparta din nou!Concluzie:caciula de 50 lei nu mai poate fi folosita.De acord,te poti orienta cat de cat,dar cum?Intai iei un body sau alt produs,se scamoseaza sau se rupe,clar nu mai iei a doua oara.Dar de ce trebuie sa-ti iei teapa ca si client?La preturile si pretentiile pe care le au(vorbesc de perioada ne-reduceri) ar trebui sa retraga produsele problema sau sa le imbunatateasca calitativ.Iese rosul din bluze?Sa faca cumva sa nu mai iasa!Nu cred ca esti singura care a observat asta,poate le-a mai atras atentia cineva,cum nici eu nu-s singura care a observat ca se scamoseaza body-urile "grain de ble".Insa ei le vand in continuare si la acelasi pret.Preturile din perioada asta de reduceri sunt ok,dar cam asta ar trebui sa le fie nivelul in mod obisnuit fata de calitatea marfii.Asta era ideea.Si referitor la vizita mea de azi la Z,desi ii cam boicotam de cand cu caciula,am reusit sa cumpar pt.fetita mea de 18 luni o pereche de sosete,o palarie si o bluza cu buline.Altceva nu am gasit sa-mi placa.Poate pt.baietei gasesti mai multe,am vazut o mamica cu un brat de hainute,dar pt.fetite nu prea ai ce sa iei,sincer.Si eu am completat taloane de vreo 3 ori,dar nu am primit niciodata nici un pliant ori invitatie.Probabil au considerat ca la ce vanzare le fac(maxim 200 lei de fiecare data) nu merita.In schimb,am o prietena care le lasa bacsis de fiecare data cel putin 20 lei si crede-ma, e anuntata saptamanal cand soseste marfa si i se pun deoparte diverse produse. Nu mi se pare chiar asa normal.Oricum,sunt multe magazine cu hainute faine de bebei,avem de unde alege.Cum am mai zis,fiecare cumpara de unde crede de cuviinta,deci inclusiv de la Z,daca e multumit.O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

te-am inteles carmenre!
vis-a-vis de calitate si garantia calitatii pretinse cred ca ar fi buna o regula ca si la aparatele astea electro-... cu minimum 2 ani garantie! sau ca la papuci 1-2 luni ca parca 2 ani la o pereche de sosete sau un body e prea mult ...



karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:


Si la Z sunt pe categorii.. de ex tricourile ieftine si cele de calitate, dar la pret aproape dublu. Cele ieftine se mai deformeaza, li se mai desfac cusaturile.. Atunci mai bine cumpar echivalentul de la Carrefour.

Iar culorile sunt de-a dreptul jenante.. de cativa ani deja aceleasi: la fetite un roz murdar (sau cum se cheama) si gri, la baieti predomina bleu-marin si kaki, sau maro inchis.

Vreau si eu culori adevarate si vii, si pt fete si pt baieti: rosu, galben, albastru, verde, portocaliu!




Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetelor, am primit invitatie pt reducerile de 50% pt data de 11 ianuarie 2010.
dar oare cand incep? aveti idee? voi pt ce date ati mai primit?

*******************************************************
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Eu am primit pt 12 ianuarie dar saptamana viitoare suntem plecati din tara

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

fetelor eu daca nu am invitatie pot cumpara hainute de la ei la reducere?

Mergi la inceput