ciclu menstrual neregulat la fetita de 12 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Cred ca e normal, cativa ani o sa fie mai neregulat. Oricum, depinde de organismul fiecareia.

Si mie mi-a venit la 12-13 ani si a fost rau ani de zile. De atunci mi-am notat datele (si acum fac la fel) si era cumplit de neregulat. M-a tinut si cateva zile dar am avut record de 3 (trei!!!) saptamani. Abundent ca robinetul deschis, dureros si fara nici o logica, ba venea la 2-3 saptamani, ba aveam 2 luni pauza. Atunci mi s-a spus ca e normal sa fie asa si ca se regleaza in timp. Si mi-au dat calciu lactic pastile. Nu analize, nu nimic. A fost cumplit cativa ani, fiindca tarziu a aparut tampoanele igienice si cu vata... Sora-mea avea 3-4 zile, nedureros si slab cantitativ. Innebuneam. De abia cand am luat anticonceptionale, la 17 ani (special pentru asta m-am dus, ca stiam ca regleaza) s-a rezolvat.
Dar asta era la inceputul anilor 90, poate acum sunt mai luminati la minte... Desi zic eu ca e ok dupa cum descrii fenomenul.

Mami de pisicuta (28.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Cand plec de la servici, ma duc la un Plafar sa vad ce scrie pe prospectul de la ulei de germeni din grau, si eventual i-l cumpar, eu sunt pro naturiste, cu medicamentele in general nu ma prea impac...daca este ceva care merge cu naturist...ok, (acum nu va inchipuiti ca-s d-aia din nu stiu ce secta care nu merge la medic si nu ia pastile deloc, dar am o doctorita de familie la copii cam perpendiculara, si nu ma incred prea tare in ceea ce spune ea, ca-s patita.)


Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flory_28 spune:


Sincer? Ca sa fii impacata cu tine, cel mai bine ar fi sa mergi la un specialist, sau intreaba aici pe forum la cabinetul de ginecologie.
Poate este normal sa fie asa sau poate o poti ajuta la recomandarea medicului .

Multa bafta!

Mergi la inceput