Nu scapam de muci!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

De la farm de unde il iau eu mi s-a spus max 30 zile de la desigilarea flaconului.


mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Colargolul e valabil o luna de la deschidere si se poate face tratament si 0 luna de zile cu el este un puternic dezinfectat. Se pun cate 2 pic diminieta si seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am 2 pitici si-mi racesc ori amandoi o data ori iau unul de la altul. Practic rar am cate o saptamana cu amandoi copiii sanatosi. Si pt asta m-am specializat in mucisori si tuse sacaitoare. Pt nasuc, dau cu Marimer, apoi scot mucisorii cu batista bebelusului, fac aerosoli cu ser fiziologic, flixotide, adrenalina, dexametazone, apoi picaturi Ophtemasone in nasuc (usuca f bine). De regula foloseam si sirop Ketof (care s-a scos dupa piata ) acum insa folosesc Aerius..Seara sparg cate o fiola de Karvol si o pun pe perna copilului, il dau pe piept si cu o solutie puternic mentolata. De regula trec toate simptomele..

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

nu stiu daca exista in ro asa ceva dar noi folosim aici supozitorele bronchorectine va dau un link http://www.doctissimo.fr/medicament-BRONCHORECTINE-AU-CITRAL.htm
trat dureaza 8 zile si fara antibiotice (nu a luat pana acum deloc)am scapat de muci eu il consider o minune de medicament faptul ca e supozitor nu il refuza daca gustul nu i convine cum patesc de ex cu eferalganul
e conceput in diferite doze de la bebelusi pana la adulti

ii miroase respiraia exact ca suppo deci ajunge unde trebuie

http://community.webshots.com/user/ana_ana2327

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Si noi suntem in categoria copilasilor cu problemutze la nasuc. Anul trecut a facut otita, de atunci mai mereu are muci. Suntem in asteptare pt operatia de polipi, pt ca in cazul nostru asta este un factor aditional de risc. De regula, mucisorii ajung in gat si tuseste din cauza lor. Tratamentul recomandat de medicul specialist:
- aerosoli cu 2ml ser fiziologic + 1/2 fiola adrenalina + Fluimucil 5ml (acesta din urma doar daca este mai grav). Nu ne-a recomadat sa ii dam in mod uzual dexametazona cu cortizon (substanta pe care am folosit-o doar cand a facut otita)
- daca tuseste din cauza mucisorilor, Ketof (2ml seara) timp de 3-4 saptamani si Eurespal (5ml de 3 ori pe zi timp de 7 zile).



Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput