Marele meu lider mic, o mare teapa!

Marele meu lider mic, o mare teapa! | Autor: ad_risnov

Link direct la acest mesaj

Atentie maxima la teapa MARELE MEU LIDER MIC!!!
Reclama apare pe site-ul DC si te incanta cu mari secrete despre cum sa dezvolti inteligenta copilului tau, cum sa-i cultivi aptitudini de lider...

E prima oara in viata mea cand comand un produs de pe net, despre care cei care il promoveaza spun ca daca esti nemultumi il poti returna...
Marturisesc ca increderea a fost determinata in primul rand de faptul ca reclama respectiva apare pe DC!

Zilele trecute am comandat la o firma fantoma din Sibiu celebra carte care iti face copilul MARE LIDER, crezand ca orice noua informatie despre cum sa iti cresti copilul este binevenita.

Am mers la posta si am luat coletul pe care am dat 40 de lei. Venind acasa descopar o carte in format pdf, de 105 pagini in care, intr-un amestec de "Iubiti-l pe Dumnezeu!" si "da-i copilului tau incredere in el" gasesc o scriere cu "trebuie sa..." fara mare impact in viata concreta, fara magicele metode care peste noapte transforma copilul. Celebrele bonusuri despre care se scrie pe site sunt materiale luate efectiv de pe net si puse pe acel cd> materiale din cartea "Tata bogat, tata sarac", materiale de la o gradinita sin Sibiu, sudoku pt. copii, cum sa desenezi...

Pasul doi a fost sa incerc sa iau legatura cu firma care, in reclama, cu litere de-o schiapa iti spune ca daca esti nemultumi de continutul cd-ului iti va returna fara probleme banii. Sun si sun... Caut mail-ul respectiv care este scris in 3 feluri diferite, nici una dintre adrese nefiind functionala.

Teapa mi-am luat-o! Si jur ca este ultima data cand pic in plasa de a-i face cu bani pe oamenii care fac matrapazlacuri pe net... Recunosc. prostia mea! Nu e vorba de bani, ci e vorba de neseriozitate, care de data aceasta este gazduita si pe DC!

CE vreau prin acest mesaj?

In primul rand sa atrag atentia si altora sa nu se friga ca si mine. Intre publicitate si realitate e cale lunga...

In al doilea rand vreau sa-i intreb pe administratorii site-ului cum de permit existenta acestor reclame pe site-ul DC?
Sunt siguri de faptul ca oamenii din spatele acestor reclame care te imbie sa dai bani pe nu stiu ce sunt de buna credinta? Ca produsele lor sunt in acord cu spiritul acestei comunitati? Sau conteaza doar banii pe care ii primesc?
Sincer, ma asteptam la o mai mare atentie in selectarea propunerilor ce apar pe site...
Vad ca orice gainari isi pot face loc pe aici...



Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ad_risnov
In al doilea rand vreau sa-i intreb pe administratorii site-ului cum de permit existenta acestor reclame pe site-ul DC? Sunt siguri de faptul ca oamenii din spatele acestor mici reclame care te imbie sa dai bani pe nu stiu ce sunt de buna credinta? Ca produsele lor sunt in acord cu spiritul acestei comunitati? Sau conteaza doar banii pe care ii primesc? Sincer, ma asteptam la o mai mare atentie in selectarea propunerilor ce apar pe site...





decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
31 Oct-trishtri iears old!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mai bine imi scriai mie pm si-ti dadeam eu carti (pe gratis):))) si daca nu-ti placeau dadeai un simplu delete:)

acum, lasand gluma, e urata faza cu returnatul nereturnat...
cat despre conditiile de reclama, nu ma bag, ca nu stiu ce presupune asta...dar banuiesc ca nu e chiar facil sa ii controlezi pe toti...reclama se face, din cate am inteles eu, pt ca din reclame supravietuieste acest site...

unde se afla reclama cu pricina? macar sa stim si noi de ce anume sa ne ferim! merci de avertisment! e bine ca se trage un semnal de alarma cand ceva "pute"!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Apare in seria din dreapta ecranului, pe linia cu reclama la EVA, sub "Carte de bucate inteligenta".

Reclama mincinoasa incepe cu:

"Copilul tau e inteligent. Lucreaza 30 de minite pe zi cu el..."



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Si eu am luat tzeapa cu "marele meu lider mic"! E prima oara cand o patesc, cred ca mi-am invatat lectia!

Eu am ajuns sa aflu de materialul-minune respectiv de pe un alt site. Mi s-a parut cam neprofesionist felul in care scriau acolo, da' mi-a luat clipa mintile! Recunosc, am simtit de la inceput ca va fi tzeapa! Am si pagina lor de web (nu stiu daca o sa apara):

http://www.pentru-copii.com/index2.html

Asta ca sa stiti de ce sa va feriti!

Cat despre cum verifica Desprecopii reclamele - nu cred ca este responsabilitatea lor sa faca asta! La o adica, apar si anunturi de mica publicitate si nu verifica persoana cu persoana. Suntem adulti, avem responsabilitatea propriilor alegeri! Eu am facut o alegere proasta in cunostinta de cauza, sper ca data viitoare sa fiu mai putin "ametzibila"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ad rasnov - acele reclame apar prin google ads si noi nu le putem controla. Noi nu le gazduim - gazduim sistemul de ads GOOGLE! Eu, din Olanda, vad uneori si reclame de escort service, reclame pentru joburi in olanda, reclame la pufarin, la sapun, la clinici dentale din Budapesta, FIV la Belgrad ... iti spun sincer ca noi NU STAM SA TESTAM ACESTE PRODUSE SAU SERVICII. Este de datoria celui care face click pe aceste reclame sa fie precaut :) Ai putea totusi sa faci o plangere la Google si sa vezi ce iti raspund ei.

numai bine




Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Pacat ca intrebarea vine dupa ce s-a produs paguba

Orice reclama ai viziona, daca ii dai curs, presupune un risc din partea ta, clientul !
Nu conteaza la ce se refera, cit de plauzibila pare, cit de atractiva - tocmai atunci trebuie sa fii f atent , pt ca 'reclama e sufletul comertului'! insa trebuie sa te gindesti de 2 ori daca merita sa dai niste bani ca sa cumperi ceva .
Si asta mai ales ca in ultimii ani s-au inmultit si reclamele, dar si pacalelile care rezulta din falsele promisiuni. E imposibil sa fie verificati atitia comercianti, mai ales pe Internet. Singura protectie care functioneaza mereu e prudenta.

Poate cei de la ANPC te pot ajuta acum: http://www.anpcnet.ro/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

m-am uitat si eu acum la link-ul postat de voi si pentru acuratete am de facut doua observatii:

1. pretul nu este 40 ron ci 31.9 ron, cu 25% mai putin decat ne-ai zis (restul este costul transportului platit catre posta romana)
2. este mentionat clar "disponibile in format electronic si vin pe suport CD", nu vad de ce sa ne plangem ca am primit pdf-uri

in rest, este destul de urat ca produsul nu se ridica la nivelul prezentat pe site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

vickyfilip...

1. n-am zis ca ma plang ca sunt pdf-uri, ci ca sunt niste materiale copiate de pe net, fara a se indica sursa... Este efectiv un colaj de materiale copiate de la altii! Nu au nici o legatura cu dezvoltarea inteligentei! Se profita efectiv de necunoasterea oamenilor in acest domeniu. Eu sunt psiholog si iti spun ca sunt adunate pe acel CD lucruri fara legatura unele cu altele si cu dezvotarea inteligentei...
Ce sa mai zic de Copyright (e un material pe cd despre inteligenta financiara copiat din cartea "Tata bogat, tata sarac"!!!)

2. pe mine nu ma intereseaza cat iau ei, ci cat m-a costat in total teapa asta...paguba mea este de 40 de lei. Imi cer scuze ca te-am indus in eroare, exagerand atat de tare pretul dragilor comercianti!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

reclama aia nu e gazduita de site sunt google ads in functie de ip
mie imi apar reclame in spaniola de exemplu fara nici.o legatura cu desprecopii

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:


Din Can Holder
Great deals on in-car entertainment The UK's Online Auto Marketplace
www.ebay.co.uk/motors

Mie-mi apare reclama de mai sus....da, sunt ads google...


Mergi la inceput