Nasici de 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Anca tariful e in functie de biserica,de exemplu pt botezul de sapt viitoare tariful de la Razoare e 400ron,i-am dat 100 avans asa ca ii mai dam dupa slujba 300ron.
Daca imi spui la ce biserica cununi ma interesez si iti spun tariful.

Carmen frumoasa precum ti-am mai spus:))

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Carmen ai fost ff frumoasa si daca nu treceai pana atatea peripetii acum nu mai aveai ce sa povestesti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)


poze si filmulete


povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Sar'na nasici .
Poze astept si io sa vina...La nunta noastra le-am primit duminica, a doua zi dupa nunta...

Tarif biserica Noi am platit la biserica Mogosoaia 300ron, bine, nu au avut cor, nimic, doar ce-a cantat popa si tarcovnicii aia(avea unu' o voce asa grava, ca te si speriai cand incepea sa cante)
acum 2 ani, la ceilalti fini, nu stiu cum se numeste biserica(il intreb pe sot si va spun} am dat 550ron.
Am auzit ca exista in Buc biserici la care tariful ajuns la 1000ron O fi adevarat sau povesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Da!!! La Domnita Balasa este 1000ron.
Finii s au hotarat sa faca cununia civila mai devreme. Cred ca sunt nerabdatori sa fie sot si soata. Asa ca pe 16 aug avem bairam. Am fost in mall si mi am luat o rochita verde inchis de la Motivi, pt cununia civila.
La nunta cred ca merg pe mana Creal design, cu toate ca nu sunt exact ce vreau...dar sunt mult mai finute ca altele. AM fost cu soramea, ca se marita si ea la o sapt dupa fini la salonul Gabriela...si am probat o rochie. Doamne ce bine imi venea si ce frumoasa era...dar pretul....doamne ce mare era. Era mai scumpa decat rochia mea de mireasa. Deci...concluzie...pana la toamna mai am timp!!!!


Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Noi o sa cununam in august, in Iasi. Am mai intrebat pe un alt forum, pe la fetele din Iasi si ziceau ca la biserica la care o sa cununam se da cam 200 ron la cor, dar inca nu mi-a zis nimeni cit trebuie sa dam preotului. Banuiesc ca ar trebui sa fie undeva intre 300-500 ron...
Carmen, vorba Ancai - daca nu aveai peripetii nu ar fi fost nimic de povestit :0) Totul a mers ca pe roate si atita tot :0)

Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Carmen - da..eu am dat la Manastirea Casin 1000 lei! Intr-adevar cu cor, dar slujba a fost un rasol total, cu un singur popa, iar manastirea chiar neingrijita pe langa muuulte altele. Dar deh, e Casin, is fite...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

M-a informat sotul ca acum 2 ani am cununat la biserica Icoanei. Scor final 550ron.Noi stiam de 150ron c asa ne spusesera finii, insa popa se referea strict la contibutia nasului pt biserica, cor 200ron si dreptul lui tot 200.Cand a auzit sotul ca nu e 150 ci 550, i-a cerut si chitanta...
Ce mafie si cu bisericile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

buna nasicilor!
nu am mai apucat sa va scriu dar am vazut acum ca vorbiti de biserici si tarifele lor.
Noi la sf.Mina (pe blv.Coposu aproape de Unirea )am dat 7 mil insa ce sa va zic ? A fost o slujba frumoasa, cu un cor impresionant care m-a facut sa se zbarleasca parul pe mine atunci cand incepea sa cante.
Am ramas placut impresionata si cand am scos finii la biserica am mai dat niste bani :cam 1 mil.
E o biserica foarte benefica pentru toti enoriasii care se duc acolo si e plina mereu.Abia a reusit preotul sa le faca slujba finilor.
La Casin a avut nunta o matusa de-a mea pe vremea lui Ceausescu insa chiar si atunci ca erau restrictii a fost foarte frumos.
Am mai fost si acum cativa ani dar sincer mie mi-a placut.Poate s-a mai schimbat ceva de atunci......
Oricum conteaza ca noi sa ne bucuram de finii nostri si sa fim sanatosi cu totii.
Va urez petreceri frumoase fetelor care urmeaza sa fie nasici.


Sa ai putere sa spui da, sa ai putere sa spui nu si in orice clipa grea sa ai putere sa fii TU

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nasici, avem si noi poze de la nunta http://family.webshots.com/album/564202746jVtesc

A fost o zi.... Dimineata la 8 am fost la coafor, lasand pe sotul sa doarma... Pe la ora 11.30 am ajuns acasa, am incarcat masina cu toate cele si am pornit (nunta era la 100 km de bucuresti, cununia civila fiind la ora 14). Cand sa iesim din curte... surpriza, s-a blocat poarta... Dupa vreo 10 minute am reusit sa o deschidem. Am ajuns la flor. Acolo alta surpriza... nu erau gata. Si asa am astepta pana la 12.30 dupa buchete si lumanari. Pe la 12.45 am ajuns la cofetarie, am mai asteptat si acolo 10 minute. La 1 fara 5 minute plecam de la Orizont, de la cofetarie si pe Valea Cascadelor am ramas in trafic. Pe la 13.20 am reusit sa intram pe autostrada si.... nu stiu cum, dar la ora 14.00 eram in fata Primariei, in satul Bogati, la 100 de kilomerti distanta de Bucuresti. Masina a alergat cu 190-200 la ora, toate spaimele m-au trecut... Dar am ajuns. Dupa civila a inceput distractia cu pregatirile pentru biserica si masa. Masa a fost facuta la casa parintilui mirelui. M-am rugat de bucatar o gramada sa puna masa noastra, ca sa reusesc sa o pregatesc, sa ma si imbrac, etc... Ce sa spun... intr-un final, dupa o gramada de peripetii... s-a rezolvat tot, ne-am si imbracat, ne-am si machiat... La biserica a fost totul ok,la petrecere la fel... Au mai fost niste incidente nefericite tare. Niste veri de-ai finului care veneau din Bucuresti au facut un accident pe la Gaesti, incercand sa evite un caine. Si au luat bataie de la tiganii prieteni ai soferului cu care s-au ciocnit. Finul a trimis de la nunta niste prieteni sa ii ajute varul, sa ii tracteze masina. Si au facut si ei un accident, au lovit un scuter, omorandu-l pe baiatul de pe scuter...A fost o zi....

In poze am pus si cocul meu, de care am fost tare mandra (prima oara in viata mea cu coc)...

Carmen, foarte frumoase pozele voastre!!!


Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput