Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Dragele mele,

Parerea mea este ca nu ar trebui sa existe discutii de acest gen, subiectul intretinut de Briana este frumos, multumim ca a fost intretinut si continuat. Rezultatele ei o indreptatesc sa fie cea mai in tema si mai in masura sa raspunda la intrebari si sa ghideze pe celelalte fete incepatoare.

Pe de alta parte, este un subiect public, mai precis toate avem o oarecare experienta in a tine aceasta dieta, unii mai ca Briana, adica tinuta a la long, altii mai putin, altii sunt chiar incepatori. Nu are nimeni exclusivitate.

Daca fiecare ar vrea sa deschida un subiect nou despre dieta Scarsdale, daca exista cineva care a tinuto multi ani, nu stie, deschide forumul si posteaza un subiect fara sa dea search. Atunci moderatorii i-ar indemna catre subiectul nostru. Si astfel este un subiect public si in acest sens.

Dupa opinia mea, nu este nevoie de un lider. Subiectul este pentru a ne sustine reciproc, una pe cealalta, de a ne impartasi temerile si tentatiile, de a ne trage de urechi si de a mai vedea ca sunt si altele ca noi, ca slabim si reusim - si aici e f important exemplul pe care Briana de pilda si alte fete care au tinut dieta asa cum trebuie il dau.

Asa se intampla si la noi la "strumfi de iulie august" suntem muuuulte mamici cu pitici si fiecare povesteste, sustine, isi da cu parerea etc. Dar cu drepturi depline.
Si nu cred ca e cazul ca cineva sa se retraga - oficial adica, daca nu mai vrem nu mai scriem, si eu am zile cand nu prea imi vine sa fac nimic si nici sa scriu. Si nu scriu.
Dar Briana, noua ne esti necesara, nu pleca, nu ai de ce, daca simti si vrei si tii dieta, stai cu noi si scrie-ne din experienta.

Eu pe de alta parte, intru si citesc si o sa mai tin dieta mai incolo un pic, acum o sa incep alta pe care am mai tinut-o si care a avut cam aceleasi rezultate.

Darisa, daca sunt niste pastile scumpe si care taie pofta de mancare, sa stii ca sunt din cele care actioneaza asupra sistemului nervos si nu asupra metabolismului si sunt similare amfetaminei. Imi dau cu parerea bineinteles, ca nu stiu ce ai luat.

Probabil ca au efect si nici nu sunt periculoase neaparat daca esti ok cu inima, tensiunea, psihicul Insa sa tii minte un lucru: orice stimulent din acesta similar amfetaminei te pune pe fast forward, te imbatraneste inainte de vreme si accelereaza toate alea artificial. Iti dau energie insa nu e din afara ci tot din corpul tau care va ramane destul de epuizat dupa aceea. Asa ca fii atenta cu ele. Stiu multe persoane care au luat, e Lindaxa cumva? si au avut efect, numai sa fie pe termen destul de scurt.

Pupici tuturor.


Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, buna ziua la toate! Imi da tarcoale si mie un gand sa ma apuc sa mai dau jos kg si cm. Eu am 1,8 inaltime si 77 kg. Daca ajung pe la 70 ma declar fericita. Atata doar ca eu ma urnesc cam greu...si tare as avea nevoie de la voi de un sut in pentru primul pas. Dupa aia merge usor.
Oricum, la nivel declarativ sunt hotarata: dieta alimentara, gimnastica acvatica si masaj anticelulitic! Numai de m-as porni...
Va pup

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasibebica spune:

,,sa ma intrebe inaitne de a face o continuare (fara macar ca regimul sa fie "Available" pe prima pagina si pentru noile doritoare)''
Briana, cred ca ar trebui sa vb cu marius ca el a deschis subiectul acum, caci da, ar trebui sa existe regimul pe prima pagina si aspirantele cu floricele...
Cat despre ajutor, eu te-as fi ajutat cu placere la mentinerea subiectului dar nu am timp si nici cunostinte necesare, nu stiu sa creez linkuri, nu stiu la ce te referi cand spui utilizator comun, bref, nu ma pricep dar alte fete mai active te-ar fi ajutat, poate au si facut-o si ma refer aici la Carmen si multe altele... Trebuia sa dai un semnal cred.
Si da, am crezut chiar ca ceva te-a deranjat de vrei sa te retragi, ceva de genul ori ea ori eu... Poate am inteles gresit cum spui tu.

Hai sa auzim numai de bine ca am inceput si eu de azi. (Nu am mai reusit sa tin de dinainte de Pasti.)

Spor tuturor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Briana,
cred ca te-ai suparat degeaba pe marius...a inchis cap trecut la 20 pag cum zice regula si a deschis altul nou. Nu ma astept de la moderatorii barbati sa aiba vreo pasiune ascunsa catre dietele noastre sau sa-si puna macar problema ca nu avem dieta pe prima pagina. Am incercat sa corectez eu asta copiind de la vol 7.

Cat despre pastile aici tb sa comentez ca am apreciat acest subiect (de vreo 3 ori m-am apucat si de dieta chiar) pentru ca este o pledoarie pt o viata sanatoasa si o dieta echilibrata. Cred ca scarsdale e unul din cele mai ecilibrate regimuri. Pastilele isi au subiectul lor si parca nu se potrivesc aici .

bafta la pierdut kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

buna fetelor!
Demult va citeam, si tineam dieta impreuna cu voi, dar am vrut sa ajung la rezultate si apoi sa intru in discutie. Deci doua zile in urma am finisat dieta ( cu mici abateri) si am reusit sa las 4 kg: de la 62 la 58 kg ( la inaltimea de 1,60). Ma simt foarte bine si chiar vreau sa merg mai departe, asa ca peste 2 saptamini incep din nou. Mi se pare cea mai usoara dieta tinuta pina acum ( am incercat multe: disociata, monti, superdieta-cu ea am reusit aceleasi performante intr-o luna, dar si e greu de tinut). Dupa dieta nu am aceeasi pofta de mincare si nici de dulce, maninc mult mai putin si ma simt foarte usoara. Desi am observat si un lucru mai putin obisnuit pt perioadele mele de diete: eram extenuata si seara dupa lucru chiar si dimineata cind ma trezeam.
Sper sa va ajute cele scrise de mine sa mergeti mai departe!
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

1. Nu m-am suparat pe Marius...de fapt chiar pe nimeni
2. marius...cum facem cu up-date-ul pt listuta ? Te informam pe tine ? Ne urmaresti tu ? Macar capitolul asta
3.Subiectul nu trebuie sa moara.....unde sunteti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:


66,7kg(-4,5kg)Uuuurrrraaaa!!!
Sunt la mentinere, saptamana asta si cealalta, dupa care reiau cura daca se poate.
Briana, se mai poate?


Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Salutare si de la mine!
Sunt o proaspata mamica (asa cam de 8 luni ) care a ramas cu ceva kg dupa nastere, pe care le-am mai pacalit cu diete, in sensul ca nu am mai mancat anumite mancaruri si dulciuri, dar care a mai ramas cu 6kg care nu vor sa dispara deloc.
Asadar, de luni ma apuc si eu de Scarsdale. V-am citit pana acum in umbra, dar nu mai tine.
Am vazut "disputa" si m-am gandit sa ma ofer eu sa o ajut pe Briana. Ajutat la deschidere de capitol nou, la actualizat prima pagina etc, dar asta pana pe 22 iunie, cand plec in Ro, si pe urma atunci cand o sa pot sa intru, promit sa intru cat de des se poate.
Asa ca, Briana, nu fii suparici, ca ma ofer eu sa dau o mana de ajutor, numai ca subiectul sa nu dispara si numai ca tu, cea care l-ai infiintat, sa ramai alaturi de noi, pentru ca sunt convinsa ca ai multe cunostinte acumulate in sensul asta si ne poti fi de folos fiecareia dintre noi, cu un sfat sau o parere.
Uite o de la mine!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!


Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

briana, pot sa-l updatez eu sau creezi tu unul nou cu acelasi nr sa poti updata si copiez mesajele de aici acolo. Spune-mi cum facem ca sa fiu pe faza sa facem lucrurile concomitent daca optezi pt a doua varianta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by mhldvrc


66,7kg(-4,5kg)Uuuurrrraaaa!!!
Sunt la mentinere, saptamana asta si cealalta, dupa care reiau cura daca se poate.
Briana, se mai poate?




SUper ! Bravo !

da , dupa 2 saptamani de mentinere se mai poate o tura de 2+2 ! Dar te rog sa iei in calcul vitaminele ....

Mergi la inceput