Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nospte buna

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Mai Andreiut dar iti plac legumele nu gluma!!!Baga baga sa stea si mami linistita....eu stiu cum e Nana cu nemancatul

Tudor tot putin ia in greutate....mi-a zsi dr sa-l cantaresc sa fac comparatie cu cat va avea la ea...avem abia abia 7,280
si e lungan are 72 cm va dati seama ce slabut pare

Sa vb cu dr sa vedem ce afcem...nici nu vreau sa ma gandesc ca tb sa faca analiza...of, of!!Si culmea...repet...mananca f bine de vreo 10 zile asa adica:maxim 300 ml lapte pe ziplus fructe (minim 100 gr pana la 150)cu branza calcica plus legume vreo 180 gr (carnita la 2 zile si pun in ele si cereale) plus lpte cu cereale vreo 10 gr

EU ZIC CA E BINE!!!VOI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara, ne-am intors de pe coclauri, bine sanatosi. Miruna e la baie (azi e ransul lui tati sa-i faca baie, poate n-o mai "scapa" ca mine si nu mai face vanatai) si Vlad a picat stanca, sa vad cat o dormi. Baia a sarit-o astazi, ca e prea obo.

De citit citesc de la coada la cap, si cat apuc in seara asta, ca pic si eu de somn.

Cecilia, la mine a venit doua luni ceas (stii tu, pb rosie), dupa aia n-a mai venit doua luni, si dupa aia a venit la o luna jumate. Acum astept cu interes, sa vad ce s-o mai intampla. Eu ii dau seara cam pe la 8 jumate o portie de mere cu iaurt si cu 2 linguri de cereale, apoi la culcare, cam pe la 9 jumate - 10 portia de tzitzi (pentru lapte si rasfatz). Dar stii ca nici noi nu suntem de dat exemplu cu dormitul noaptea. Are nopti in care nu se trezeste deloc, doar pe la 7-7 jumate, are nopti in care se trezeste pe la 3 sa mai ia o portie de rasfatz, ca lapte nu prea are nevoie, suge putin si adoarme la loc, si mai are si nopti in care se trezeste si la 45 minute.

Nana, mai scapa si Vlad la tele cand e cu tati, desi eu sunt caine cu televizorul. Asa am fost si cu Miruna si acum n-o mai pot dezlipi de desene . Noroc cu LCD-urile, macar nu se mai radiaza. Continutul insa nu prea pot sa-l cenzurez, desi are posturi de desene la care ii interzic sa se uite. Tot invata o mie de prostii. Pupam fluturasul.

Rox, bafta maine sa servici, sa ai o intoarcere calma, si sa ai o zi usoara. Cred ca in curand voi servi si eu birou, pentru ca de acasa nu ma mai descurc, cu Vlad care mu mai sta locului o clipa. Macar 2-3 zile pe saptamana. Sa vad cum o sa ma descurc cu alaptatul.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Vroiam sa zic 180 gr cereale cu lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Melania, incearca sa-i dai o portie de cereale si dimineata, in fructe, daca e asa o problema greutatea. Mie nu mi se pare chiar asa de putin. Da, e lungan, dar daca mananca, nu cred ca trebuie sa-ti faci chiar asa probleme. Si la varsta asta nu se mai simte la greutate imediat ce incep sa manance mai bine sau mai altfel. Un pic de rabdarica si cred ca o sa vezi rezultatul astora 10 zile bune si pe cantar. Legat de constipatie, incearca sa-i pui o lingura de iaurt in branza. Poate se mai destupa. Eu ii dau para cand mai are episoade din astea, desi au fost rarutze in ultima vreme.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilia, incearca sa ii dai seara cereale milupa cu lapte incorporat, sau humana saui ce-or fi, facute ca un gris cu lapte, adica groase de tot dar nu solid complet. fructele cam aguita seara! au vitamina C multa.

Nana, ai sa razi, dar e un adevar acolo. La Revolutie eu aveam 10 ani. Nu ma uitam la tv, ca n-aveam la ce! si eram cea mai tare din an la pian. Cand s-a introdus tv-ul am inceput sa ma uit, sa pierd vremea si mi-au scazut f mult performantele. Abia la 16 ani mi-am revenit, odata cu alte mecanisme, incepusem compozitia si am vazut cum e din ibterior muzica, si primu unde s-a vazut a fost pianul, m-am saltat la loc in elita. Bun, cu timpul n-am mai lucrat, m-am axat pe compozitie, insa atunci a fosty un salt mare.
si un regres mare odata cu aparitia televizorului.


www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!


Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!


Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

quote:
Originally posted by danuta36

Hello!


Miruna mea atata mai vorbeste in ultimele zile,cred ca o sa fie o guraliva,nu ca maica-sa Oricum de mama a uitat,are in 'repertoriu' numai tata,apa,ghe,aie,aieie,ata


Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze



Danutza, cred ca au repertoriul tras la indigo. La noi e la putere aia cu aieie. Azi m-a cadorisit si pe mine cu vreo cativa ma-ma cu directie. Se uita galesh la mine si mi-o tranteste.



Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Slipers, para nu mai functioneaza la noi...mancam zilnic si...nimic.O sa mai astept sa vad cu greutatea.Ca tot vb de cereale...cat poate manca zilnic maxim ma refer la cate linguri...eu m-am luat dupa ce scrie pe cutie adica o masa de 5 linguri pe zi...si ma incadrez, daca ii dau si cu fructe depasesc

Sabina bine ca mai vb voi de Tv ca eu la teorie eram buna..ma tine cateva zile pusul in practica adica sa nu mai las Tv deschis cand sunt cu Tudor (el chiar manifesta interes am observat)si apoi trec cu vederea cateva zile...noroc cu voi ca ma mai treziti la realitate.Nu prea sunt persevverenta din acest punct de vedere poate pt ca simt si eu nevoia sa mai aud o voce in casa pt ca stau mult timp singura cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, si eu care nu am alaptat si tot am avut primele cicluri mai aiurite. Nu cred ca e inca motiv sa iti faci griji.

Nana, Ana si Cecilia, multumesc mult, sper sa fie ok maine si de fapt sper sa fie ok toata acomodarea. Dupa aceea, zile bune si zile rele ca peste tot. Incerc sa nu ma gandesc prea mult, cu cat constientizez cu atat mi se pune un nod in piept si imi dau lacrimile.

Melania, la noi merge si cu Hipp caise. Daca nu, incearca sa ii pui in laptic ceva. Noi am folosit demult Humana Milchzucker care este in fapt lactoza, si parca mai ziceau fetele de Baby Lass. Nu sunt eu prea sigura ca branzica l-a constipat, depinde cat ii dai. Mai degraba mar copt, banana, morcov, sau ce ii mai dai tu la restul meselor.

Gata, ma duc la fata mea ca se balaceste de prea mult timp. Andrei deja doarme, iar il apucasera crizele lui de dinti, nu stiu ce dinti ii mai ies. Oricum nu imi veti duce lipsa, eu pot intra pe forum si de la birou, dar nu ma pot lalai pe acolo ca deh, tre sa mai si muncesc. O saptamana usoara! Noapte buna.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Prisi, sa-ti fie de bine salata. Of, ce-as mai hali una, dar ma doare stomacul de mor de vreo cateva zile si nu mai pot manca nimic crud. Ma bucur tare ca v-ati simtit bine, chiar si cu vantul asta turbat de astazi.

Rox, uite ca functioneaza legea compensatiei: Andrei nu sta in fund dar merge de-a busilea, Vlad sta in fund, dar de-a busilea n-are nici cea mai mica intentie s-o porneasca.

Si_Bv, sa va traiasca nepotelul!

Maruntzica, am salvat reteta. Asa e cumva o reteta frantuzeasca? La ei am mai auzit de atari combinatzii. Cum mai stati cu mucii?

Si apropos de felicitari, si noi am lasat-o moale de tot cu sportul asta (spre rusinea mea), dar am atat de putin timp la dispozitie cu Vlad, casa si serviciul, incat de multe ori abia reusesc sa citesc, si prefer ca putinele randuri pe care reusesc sa le scriu sa fie raspunsuri cu folos.





Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput