Bucurii de sept-oct 2006, (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Offfff asa rau imi pare ca nu pot sa vada si eu pozicile voastre ... majoritatea aveti poze pe webshots iar noi la servici nu avem acces

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Festina ati facut f bine ca v-ati gandit sa o luati prin Croatia este de 1000 de ori mai frumos si mai bine decat pe la bulgari. Cred ca va fi cald pt ca si noi ne luam concediu acum in mai-iunie...in ideea sa nu fie nici prea cald...apoi mai vedem in toamna.

Si apropo de concediu, ziceam ca nu va spun ink dar ma mananca limba si deshtele.

Iasiul and Suceava here I come!! Am planificat sa facem turul manastirilor din Moldova ca noi nu am mai fost de cand eram mici cu parintii. Si ca sa le facem o surpriza placuta si parintilor nostri vrem sa ii luam si pe ei cu noi...nu pt Ana-Maria ca ne-am descurcat excelent singuri si anul trecut cand avea 8 luni si am fost in Delta si apoi la mare...Dar pt ei asa...Le-am propus la toti 4 bunicii...

Asadar Mamilili, Xandrutza, Eloise,Mirabela, Gety, Mephala, Lullabay, Mexxa sper sa ne vedem ... nu am uitat pe niciuna?

eu am chef de vorba dupa cum observati nu?



------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor.
Ramo, multumesc pentru tratatie. Ma bucur ca iti place sa sofezi si ca lectiile merg bine. Cat despre poza cu Narci si ciresul o sa iesim putin mai tarziu (pana acum am facut ceva treburi administrative si nu am avut timp) si rezolvam.
Itzy, stiam si eu de cultul florii de cires; dintre copacii din gradina eu astept mai ales ciresul sa infloreasca (pacat ca e cam batran, dar inca da fructe bune) mi se pare cel mai frumos. Sa stii ca nu te-am uitat cu cantecelele Superbebe, dar inca nu l-am prins pe sotu` mai liber, sa le transforme in MP3-uri. Poate incerc eu sa fac chestia asta, cand rezolv te anunt si facem transferul
Cristino, tot acasa? Hai Daria, ca te asteapta matusile!
Daniela, nu stiu ce sa-ti spun despre Grecia, decat ca as vrea si eu sa ajung acolo intr-o zi Am o colega care a fost la Meteora, parca asa se cheama, si tare i-a placut; nu mai stiu exact unde a fost cazata dar a fost excelent; totusi de drum mi se pare ca a zis ca fost obositor.
Alexutzo, cum te simti?
Lexi, sa ne spui si noua cum s-a comportat Maria la gradi.
Gety, spor la curatenie. Ma bucur ca Maria e mai bine.
Tot uit: vroiam sa-i spun si eu Mirabelei ca mi-a placut cum isi conduce David musafirii.


Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:



C-ati intrebat, va zic ca noi furam (ehehe perfectul simplu al verbului "a fi"...ce credeati?) la Piatra Neamt si Lacul Rosu. La Piatra ne-am plimbat cu telegondola si-am vizitat parcul zoo, iar dincolo lacul nu era Rosu ci...inghetat. Brrr.

[corect e "fuseram" nu "furam", dar se foloseste si-a doua varianta in vorbire, nu?]

Tasia, daca nu m-a lasat memoria, esti pacienta dr Vladareanu, nu? Stiu ca e un dr bun, de asta m-am si mirat ca ti-a recomandat Bromocriptin, dar acum am inteles ca de fapt n-ai putut lua legatura cu el si-ai mers pe mana pediatrei.

Festina, ca sa nu bati un drum prea lung pana-n Grecia, nu te-ar tenta mai mult Croatia?

Apropo de Croatia, este o statiune cu nume de organ masculin, ma intelegeti voi...si tot timpul ma distrez cu sotul spunand c-o sa ne facem un concediu acolo si-o sa trimitem vederi cu "salutari din P..a!"

Roxana, sper sa vii cu vesti bune de la dr!

Gety, lasa, poate data viitoare iese pozitiv! Sper sa-ti iasa Papanicolau ok.

Am observat si eu noul look al lui Pufy, super cool cu parul lung!

Lexi, adaptare usoara la gradi!

Adina, bitte schnell foto mit Alexander und Fabian! (te rog sa remarci efortul meu intelectual de-a ma face inteleasa in limba lui Goethe).

Itzy, nu stiu chinezii dar japonezii sigur au "sarbatoarea florii de cires" pe care mi-as dori s-o vad si eu cu proprii ochi. Cica si Washington DC a adoptat de cativa ani aceasta sarbatoare. Oricum, dupa parerea mea de nespecialist, florile de visin si cires sunt cele mai frumoase!

Daria, ramane pe 17 cum am stabilit, da?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Iasiul and Suceava here I come!!


No way! Yupiiiii! Cand????? Abia astept! Chiar v-astept cu bratele deschise si sunt gata sa va sar in ajutor cu orice inforatii v-ar trebui (cazare, mancare, plimbare, etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Tema saptamanii:

Ati donat vreodata sange? Daca da, din propria initiativa sau pentru a ajuta pe cineva apropiat? Daca nu, din ce motive?

Ce parere aveti despre transplantul de organe? Daca, Doamne fereste, s-ar intampla ceva rau cu propria pesoana sau cu cei dragi, ati fi de acord sa donati organele?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Inca una si ma duc...

Despre operatiunea www.parenting.com/article/Toddler/-/Potty-Training-Guide" target="_blank">olitza.

Idei de www.parenting.com/Recipes/recipes_channel.jsp?genID=120" target="_blank">papa bun pentru Bucurii.

Si sigur mai vroiam sa zic ceva...uf!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Itzy, super, cand vii? Abia v-asteptam!!!
Lili, eu nu am donat pana acum sange; categoric sunt de acord cu transplantul de organe, de altfel am urmarit cu interes campania difuzata de ProTv. M-a impresionat placut Spania, cat de organizati sunt, am retinut ca acolo o persoana sta pe lista de asteptare o luna, o luna jumate, nu ca aici. Si am mai retinut ca la noi sunt vreo 300 de donatori recunoscuti Eu ma gandesc serios la o asemenea optiune, de a deveni donator. Ar trebui sa fac un drum la Iasi, acolo este unul din centrele existente la noi in tara (la Sf. Spiridon parca). In concluzie, as fi de acord cu donarea organelor, fie ca e vorba de mine sau cineva din familie.


Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lili, mama draga, un` te duci?
Fain tare la Piatra Neamt, am fost de multe ori acolo; dar vreau sa mai merg sa ma plimb cu telegondola.


Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Desi mi-se pare ciudat sa apar brusc aici, am considerat ca daca am scris un mesaj atunci cand m-am suparat e de bun simt sa mai scriu unul si acum. Ma bucur ca s-a incheiat discutia referitoare la lista. Voi ati facut ce ati crezut ca e bine, eu am fost dezamagita si am scris ce am crezut de cuviinta la momentul respectiv. Probabil ca , ca de obicei, adevarul e undeva la mijloc.. Dar nu mai conteaza si ma bucur ca s-a incheiat discutia. Aveti voi altele mai importante de discutat decat asta.
Eu nu obisnuiesc sa scriu aici nu pt ca sunt cea mai ocupata persoana din lume ci pur si simplu pt ca nu vreau sa imi mai creez o dependenta de DC ca si pe perioada sarcinii cand stateam toata ziua cu nasu-n calculator.
Am vazut si eu poze cu toate Bucuriile frumoase, am vazut poze minunate cu toti fratiorii si vreau sa ii urez si eu LA MULTI ANI! lui DRAGOS de ALINA pt ca pozicile lor le-am vazut azi.
Pt ca sunt cateva mamici aici care asteapta al doilea copil le doresc sanatate multa si bebelasi sanatosi.
Si nu in ultimul rand pt ca se apropie Sfintele Sarbatori va spun tuturor Paste Fericit! cu sanatate si bucurie alaturi de cei dragi.
Iar acum va las si la fel ca pana acum probabil ca voi mai intra din cand in cand sa citesc ce mai faceti. Dar de scris probabil ca nu... Nu vreau sa imi " alimentez" viciul numit DC.
O zi buna va doresc de la Timisoara.




Sofimic mami de fetita dulce Sofia-Ana (27.09.2006)

Mergi la inceput