Copiii sub 3 ani au voie in salina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi mergem la recomandarea pediatrei si med.alergolog. Dar, doar 7 zile ne-au dat voie. Vom "avea" 3 copii: 3 ani, 3,7 ani, 5 ani.



Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Slanic Prahova
Praid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Eu nu am auzit pana acum sa fie restrictie de varsta. Noi cand am fost la Praid la salina (Emma avea 3 ani), am intrat intai la medicul pediatru de acolo sa ne de o trimitere.
Cred ca el e cel mai indicat sa interzica sau nu.
Multa sanatate!


Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

readuc subiectul asta pe prima pagina, poate mai sunt mamici cu experiente recente.
dupa 20 iunie vreau sa merg cu Olga la Slanic Prahova. ea va avea atunci aproape 1 an (fara 2 sapt). pe la 7 luni si un pic a facut o bronsita astmatiforma urata, care a trenat cam 3 sapt. si n-a cedat decat cu antibiotic, sprayuri si siropuri. cu mucii ne-am luptat mai mereu. totusi, nu pot spune ca e un copil bolnavicios. dar, in momentul in care se instaleaza o infectie, se vindeca destul de greu (asta din cauza greutatii ei, zice-se, nu a unui sist. imunitar deficitar). medicul care a pus-o pe picioare dupa bronsita (altul decat pediatrul ei), ne-a recomandat cateva zile la o salina. pediatra noastra, dupa cum o cunosc, sunt convinsa ca va spune "nu". dilema mea e: sa ma duc sau sa nu ma duc?
am citit tot ce s-a scris pana acum, pareri pro si contra. totusi, a mai fost cineva la salina cu copil de 1 an, avand unda verde de la dr? sincer, as vrea sa vad mai multe raspunsuri favorabile.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La Praid au fost mamici cu bbi in carucioare, in marsupii, deci bbi multi, care nu aveau 1 an implinit.
A fost foarte, foarte frumos. N-am avut absolut nici un eveniment negativ, ne-am intorsi sanatosi. Sper sa mai facem o tura de 7 zile prin septembrie ...



Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALISS spune:

Am si eu o fetita de 1 an si 4 luni care toata iarna a facut bronsita dupa bronsita. Pe langa tratamentul medicamentos (singulair) ni s-a recomandat mare si Govora. Desi as fi dorit sa merg cu ea la salina (am tot insistat pe langa doctorul specialist), de fiecare data imi spunea ca nu Salina ci Govora, pentru ca este prea mica. Asa ca mergem la Govora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by lorellay

O listuta cu salinele unde se poate merge?
Vreau si eu sa merg ci Codrin ca m-a disperat cu mucii si tusea..poate rezolv ceva.....

Lorellay 7+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15



pt gravidute nu e recomandat sa mearga in salina. sigur o sa intalnesti persoane care o sa spuna ca au fost, decizia este a ta.
eu am fact cu alex cand avea 3.5 ani si am stat 2 ore, 14 zile. la noi s-au vazut rezultatele. de atunci nu a mai luat antibiotic. trebuia sa mergem si anul trecut in primavara dar eu eram gravida asa ca am amanat. daca copilul nu e prea bolnavicios sau e prea mic poti sa ii faci foarte mult rau. eu cunosc caz: o fetita sanatoasa, la 2 ani, a mers in salina, iar de atunci tot are probleme. eu zic sa va ganditi serios inainte de a lua decizia.
cat am mers in salina am vazut multe gravide si multi copilasi sub un an dar eu prefer sa astept sa mai creasca andra si numai dacac vor fi probleme voi merge.
consider ca marea ajuta foarte mult asa ca in fiecare an mergem la mare plus ca de cate ori ne permite timpul dam cate o fuga la munte.

nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

noi tot la praid am fost. mi-a placut. din pacate nu sunt prea multe restaurante unde sa mananci. eu mergeam in sovata uneori.

nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

De ce o gravida n-ar avea voie in salina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La intrare sus scrie ca e interzis pt gravide , cardiaci si pt cei cu nush ce boli.
Probabil din cauza transportului, cobori cu un autobus vreo 280 de metri, apoi mai ai si scarile, cred vreo 300, dar n-am apucat sa numar ca eram prea ocupata sa respir



Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput