Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

Salutare si de la noi!
Revenim dupa o foarte lunga pauza, am renovat apartamentul si am fost mutati la bunici unde nu avem net. De cateva zile am revenit acasa, am reusit sa citesc dar mai mult pe diagonala, am vazut ca ati facut album o sa trimitem si noi poze, am vazute poze de mami Miha, o sa votam, super picaturile.
Acum sa va zic despre noi avem 3 luni si 10 zile, si 3,810kg, adica suntem un grasan cestea sunt vestile bune. Acum vin vestile foarte proaste de cateva zile puiul meu fornaie are mucisori rau rau de tot si tuseste, l-a vazut ieri medicul lui si a zis ca nu are nimic in gat si nici la plamani, dar i-a dat nurofen si ambroxol. Am cumparat medicamentele si am constatat cu stupoare ca ambroxolul se da dupa 2 ani si nu este recomandat in timpul alaptarii. Bun pana aici, am dat copilului nurofen si nu ambroxol si azi am mers azi la un medic specialist pediatru eu nefiind multumita de superficialitatea medicului copilului.
Si de aici incepe partea proasta, il ia il intoarce pe toate partile, mi s-a parut de atent, testat reflexe, controlat din cap pana in picioare si a zis urmatoarele:- lipsa acuta de calciu (copilul transpira f rau la cap) unul din oasele capului din spatele urechii era flexibil, m-a pus sa pun mana si apasa ca un cartilagiu, nu stiu daca ma exprim eu f bine, sper sa intelegeti ce va spun, am crezut ca lesin cand am pus mana
- anemie lipsa de fier
- stomatita albicans adica are candida care a trecut din gurita la nivelul intestinelor si implicit am si eu la san. Ne-a dat nistatin ¼ de tableta la 6 ore, luam medicamentul si cand citesc prospectul vad ca se da dupa varsta de 6 ani. Deja cred ca o iau razna nu mai pot, nu mai stiu ce sa fac.
- Si rosu in gat, ieri nu aveam si a zis nurofen in caz de febra
V a rog frumos spuneti-mi daca voi ati mai avut probleme de genul acesta, cel mai mult ma sperie lipsa de calciu si candida.
Cred ca sunt putin incoerenta, dar nu-mi revin dupa ce am venit de la doctor.



Luminita si Stefan(10.12.2007)

Poze Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

sss

Mergi la inceput