O viata in doi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Si eu iti doresc din suflet sa va fie bine,sa fiti fericiti indiferent cati membrii va avea familia pe care vreti sa o aveti!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

:)))))
te rog eu din suflet, termina cu autoflagelarea asta. nu ajuta pe NIMENI...(normal la cap)...NU AI NIMIC de demonstrat.nimanui!

mi-e greu sa cred ca persoanele cu care ai interactionat tu in viata au fost chiar niste "jeguri"..vorbe cam grele. mi se pare periculos ca spui asta pt ca ma gandesc dc peste un an, cand vei reveni pe forum, nu vei spune ca persoana despre care ai vorbit ROZ in aceasta postare, nu cumva va deveni si el in declaratii, un alt jeg! :)))))

eu dc as fi barbatul ala care "te iubeste mult de tot", m-as ingrozi sa citesc halul in care iti critici tot trecutul si fostii parteneri, despre care, candva, ai avut bunul simt, normalitatea si firescul de a vorbi in termeni roz. m-as gandi ca atunci cand voi ajunge doar o amintire, voi avea onoarea sa devin pe forum un "jeg"...

doar un om cu un iq sub medie, este incapabil sa accepte trecutul altui om, deciziile anterioare, precum si sentimentele. ca cine te judeca si nu te poate accepta fix asa cum esti, fix cu trecutul tau, inseamna ca are mari probleme cu realitatea.

diana intruder a scris la o postare o chestie interesanta: si tu ai putea sa=l fortezi pe mister X sa se autoflageleze cu trecutul sau, la persoane care il cunosc, chiar si virtual, si tu ai putea sa=l seci la cap sa isi faca de kk.t trecutul si viata si sentimentele si deciziile si tu ai putea sa-l stresezi si bulversezi cu critici despre propriile alegeri anterioare pana ar claca nervos si s-ar da in stamba cum te dai tu aici, dar EL NU-TI PERMITE! TU de ce-i permiti??





_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

intradevar...IREMEDIABIL.:)))))))

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

intradevar...IREMEDIABIL:))))

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Babyblue... ai perfecta dreptate.

Nu toata lumea este la nivelul de inteligenta al ra-matei, dar asta nu inseamna ca sunt jeguri. Pentru ea, aceia nu inseamna nimic, pentru altele pot fi barbati ft buni. Nu poti judeca un om dupa nivelul de IQ. Asa i l-a dat mama natura. Nu a obligat-o nimeni sa se lamenteze intr-o relatie cu un "jeg". A fost optiunea ei.

Si eu am intalnit diferite tipuri de femei, insa nu as fi putut sa ma gandesc (nici atat sa spun) ca vreuna a fost "jeg". Nici nu m-a interesat daca vreuna din ele a avut vreun "succes profesional fantastic", imi era egal cu zero aspectul asta. Aa, daca stau bine sa ma gandesc... un "succes profesional fantastic" presupune un timp mai putin petrecut impreuna cu partenerul si de aici frustrari in timp. Cate dintre voi nu i-ati reprosat partenerului ca vine tarziu acasa? Pozitia sociala... nu cred ca e importanta. Aia se poate pierde la un moment dat.

quote:
ra_mata
insa pe de alta parte gandeam: oare cine s-ar vedea cu o femeie cu copil?


Sa stii o chestie. Si eu am intalnit pe cineva (femeie) care nu s-ar fi vazut ca ar putea incepe o relatie cu un barbat cu un copil. Si mi-a si explicat de ce. S-ar fi simtit coplesita de o asemenea responsabilitate. Nici prin cap nu mi-a trecut sa-i zic ca e jeg, dimpotriva, mi-a demonstrat ca e matura, ca e SINCERA, ca nu vrea sa faca sa sufere cineva si ca inca nu e pregatita psihic pt o asemenea responsabilitate.

quote:
ra_mata
In afara neplacerii fizice pe care mi-o provocau ....



Nu cred ca ai facut ceva impotriva vointei tale de la momentul respectiv. A fost tot optiunea ta sa accepti neplacerile. Eu cred ca greseala a fost la tine. Si anume, ai inceput o relatie fara sa simti vreun pic de atractie (chiar tu ai zis asta). Si in cazul asta era normal sa nu simti nici o placere.

Incearca sa lucrezi MULT la capitolul respect fatza de altii. Inca ceva... am observat ca iti stergi posturile pe care le-ai scris in timp, sub pretextul ca vrei sa stergi amintirile neplacute. Nu crezi ca, atunci cand vezi ce ai scris demult, iti aduci aminte si mai rau de "jegosii" de la vremea aia? Nu de alta, dar inainte de a sterge ceva, trebuie sa vezi ce stergi... si iti aduci iar aminte de trecut...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Eu zic ca un om cind incepe sa comunice pe net,pe un forum ca acesta,cand fara sa vrei te atrage ca un magnet(deh,dependenta),la o asemenea sectiune se simte singur/a.Decit sa spui prietenilor mai bine o "dependenta" de care sa nu stii decit tu.Ceea ce nu pot sa inteleg de ce luati totul personal(bine,ok...poate sa isi faca blog aici),dar constatari de genul de ce ti-ai sters posturile,iti aminteau cand le stergeai de x sau y mi se par chiar o invazie chiar in viata virtuala a unui user.E decizia ei si numai a ei .

Ra_mata,mie mi-a ajuns la suflet msg tau,mi-a placut modul tau de a gindi,felicitari pentru tot! Si numai tu stii daca "jegurile" merita sa fie jeguri sau catalogati exact asa cum vrei tu..Nu am citit niciunul din posturi tale anterioare,nu ti-am vizionat profilul,dar ma bucur pentru un mesaj de bun simt,scris din suflet,asa cred.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

quote:
Initial creeata de ra_mata






ra_mata






Consider totala lipsa de respect acest obicei al tau de a sterge primul mesaj care a generat un sir de rapunsuri!
Pai pentru ce mama naibii sa mai rapunda cineva daca tu stergi (iei inapoi, negi!) ceea ce ai spus cind discutia s-a pornit?... "ai spus ceva?....Nu! Batea vintu'!"

In fine...poate ca si tipul asta a devenit un jeg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

quote:
Originally posted by Happy_in_TO


In fine...poate ca si tipul asta a devenit un jeg?



Asta vroiam sa scriu si eu ieri dar ma gandeam sa nu imi iau vreun averisment ca as fi rautacios :))

Totusi, anumite comportamente sunt de inteles. Raman sechele din trecut, si anumite reactii au o cauza, chiar daca reactia aia nu e corecta. De fapt, nu e corecta pt cineva care vede din exterior. Pentru partenerele "jegurilor" reactiile sunt considerate normale. Daca ai avut o casnicie cu probleme ramai cu sechele comportamentale referitoare la sexul opus. Este grav atunci cand consideri ca nu ai probleme desi e evident. In felul asta va fi ft dificil sa mai poti lega ceva de durata. La prima cearta mai serioasa, va iesi din tine spiritul de independenta si celalalt va deveni "iremediabil" :P un jeg.




"Exista femei carora nu le place sa faca sa sufere mai multi barbati in acelasi timp, asa ca prefera sa se dedice unuia singur : acestea sunt femeile fidele."
Alfred Capus


http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:



Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

de ce si/a sters mesajele?
nu mai intelege omul ce se intampla

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput