Cand bunica le stie pe toate mai bine...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cu sigurantza tu esti ultima instanta in ce priveste fetitza ta (ca dovada fetitza va veni la gara), dar ma gindeam ca n-ar fi rau sa vorbesti cu ea sincer sa-i spui eventual ca pedagogic/psihologic, fetitza trebuie sa stie ca tu decizi in privintza ei.
Cu siguranta te-a crescut bine pe tine, atit de bine incit tu insati ai devenit o mama buna in stare sa gindesti si sa decizi ce e bine pentru fiica ta, si mai mult chiar iti incredintezi propriul copil ei. Spune-i toate astea o sa-i faca bine sa le auda.
Tind sa fiu de acord cu Lia. Daca copilul petrece atita timp cu mama e normal ca dinsa sa-si fi format deja propria opinie despre cum trebuie crescuta, programul, educatia etc. Asta nu poti impiedica. Ce poti face insa e sa renunti in chestiile neimportante si sa insisti in cele fundamentale. Daca vine sau nu la gara n-ar parea atit de important daca nu ti se pare tie ca-ti submineaza autoritatea in fata copilului. Daca insa tie frica ca fetitza ar putea fi confuza, explica-i si ei, e destul de mare ca sa inteleaga. Dar ideea e ca trebuie sa ne gindim si la sentimentele bunicii, la urma urmei nu e doar un baby-sitter neplatit fara nici un cuvint de spus.

Asta-i parerea mea Mirunda, pot gresi fireste, dar asa gindesc eu acum,
numai bine tuturor,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput