Cistocel (prolaps vezica) dupa nastere

Cistocel (prolaps vezica) dupa nastere | Autor: cristia

Link direct la acest mesaj

Buna
Am doi baieti si cele doua nasteri (2004 si 2007) au lasat in urma prolaps de vezica (cistocel) - vezica nu mai e unde era si pune presiune pe col si vagin care prolabeaza - adica iese afara... destul de mult pentru ca am perineu dehiscent (adica desfacut - la a doua nastere nu s-a sudat tesutul cusut de medic).Nu-s deloc fericita de starea in care ma aflu si apelez la ajutorul vostru.In cazul in care aveti stiinta cazuri similare m-ar ajuta in primul rand sa stiu daca asemenea interventie de reconstructie tre facuta de ginecolog sau de catre chirurg (medicul cu care am nascut zice ca face si drege el dar avand in vedere starea in care sunt acum nu m-as increde total in el - ce-i drept nu prea avea omul ce face ca "pagubele" mari s-au produs la prima nastere).Am fost si la un chirurg care, normal zice ca interventia e de domeniul lui...
M-ar mai ajuta apoi o recomandare catre un medic bun care a facut astfel de interventii cu succes.

Multumesc anticipat,

Cristiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am o prietena care "s-a reparat" dupa o astfel de "paguba" cum spui tu. A suferit multi ani pana s-a hotarat sa mearga la operatie si acum e multumita. Nu stiu amanunte dar daca nu te ajuta nimeni o s-o intreb. Oricum sunt cativa ani de cand a facut ea operatia, poate mai mult de 5.
Multa sanatate!

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si ginecologul si chirurgul poate face operatia asta , si urologul de asemenea.
Stiu cazuri care au fost operate de urolog+ student , Chirurg+rezident gineco+student , GInecolog+rezident gineco , samd.
Presupun ca esti din Bucuresti , deci recomandari nu am .


Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput