* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele.
Va multumesc tuturor pentru primirea facuta , sunteti niste fete tare dragute .
Vreau sa urez si eu La Multi Ani!!!! tuturor prichindeilor care implinsc 2 anisori ; sa fie sanatosi si fericiti alaturi de parinti.
despre noi cateva informatii : Andrei nascut in Brasov in 2006 , la nastere : 3,500 g , 52 cm , apgar 9
Maria nascuta in Brasov in 2008, la nastere : 3,500 g , 51 cm , apgar 9.
Acestea sunt datele tehnice ale copiilor mei
Si eu ma lupt cu Andrei pentru folosirea olitei , a cerut de cateva ori sa o foloseasca sa speram ca asa va fi de acum inainte .Acum ii ies molarii de jos , este bine ca nu-mi face scaunul moale si nici febra decoamdata e bine .
Multumesc pentru trecerea pe prima pagina .Am sa mai citesc din urma si am sa mai revin un pic mai tarziu. Va pup pe toate din grup

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Danybv si addiana bine ati venit! se mai ingroasa numarul ghioceilor, ce bine!!!

Oana si olitza…. Haaaa…. Esec total. Dar nici nu insist, vedem noi la vara. Am impresia ca Oma insista si pe chestia asta Oana face caca numai la 2 zile! Si imi si zice cateodata la telefon: “cred ca oana se pregateste… sa faca… treaba….” Si totul asa in soapta, parca ar fi cine stie ce, in loc sa trateze asta ca pe o chestie normala. De cand face asa, se mai si ascunde Oana cand face, saraca. Azi o sa am o vorbulitza cu ea. Cu Oma adica.

CIUF, Oana e OK acuma, si o sa pun si poze noi, am facut ieri….Tu ai mai pus noutati?

ALINAALEX, am ajuns la 14 copii pe lista, deci vom fi cam 40-50 de persoane… iti dai seama ca nu puteam face asta acasa. Sper sa fie fain! Voi ce meniu o sa aveti?

GABIFER, tu ce mai faci?

Vaaai, am uitat sa felicite pe matei de MP!!!! La multi ani matei si toata viata sa ai parte numai de bine si sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Toata saptamina am "muncit" intens cu fetita cea mare ca a avut 2 teste pentru care a trebuit sa "invatam" impreuna, unul la mate si celalalt la engleza.In wekend tot asa am tinut-o fiindca maine are test si la stiintele naturii...

Pe 24 il vom sarbatori pe Matei care implineste (pe 25) 7 ani, dar aici e Pastele pe 23,iar 24 e zi libera...Deci din nou pregatiri de tot felul si saptamina asta...

Doresc sa îi felicit si sa le urez multa sanatate,bafta in viata si o copilarie frumoasa urmatoarelor ghiocele si ghoicei care au implinit 2 primaveri:

11 MARTIE - Bogdan (DIANA1968)
11 MARTIE - Matei (TILI)
13 MARTIE - Alesia IOana (BITAB)
14 MARTIE - Anne Bianca (NOE)
14 MARTIE - Matei (MP)
15 MARTIE - Ana (AALINA2003)
16 MARTIE - Nikolas (POLIXENI)
16 MARTIE - Lara (ELVIE)
17 MARTIE - Stefania si Maria (ADIBAL)

Cit despre operatiunea "olita" eu mi-am planificat sa scapam complet de "scutecele" inainte de sosirea lui bebe 5.Acum sa vedem daca reusim...(deocamdata e in faza de acomodare, face uneori la olita,iar alteori nu prea ...)

Mariana 23+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani, frumosi,sanatate si noroc din plin pentru Bia, Nick, Lara!!

Stefanna,capul sus,ramai barbata!!!Tu ai terminat cu scolile pe acolo? Pentru ce te pregatesti?

Rocsana,nu am putut sa deschid filmuletul,poate reusesc acum!

Bine ati venit, danybv(deci ai nascut la Brasov pana la urma?) si addiana!

Mihaser,bine ca l-ai dezobisnuit pe Cris de bibe,pacat ca buni actioneaza in alt sens..mey ce a crescut burticul,asa pare tutror ca ce repede a trecut timpul,dar,de fapt,numai tu stii cat de usor/greu a fost.

Catrinel, si Ana se cam ascunde (uneori)sa-si faca "treaba",ba imi mai si spune: "mami,du-te din calea mea".Nu stiu de unde-i vine asta cu ascunsul,cred ca de la mine,eu cand ma duc in locul aclea :),ii spun,"hai,du-te, lasa-ma un pic singura" si cred ca -si inchipuie ca ma ascund cumva :)..Mey,da'ce multi invitati aveti voi!!

Multumim mult pentru urari mamicilor si ghioceilor!!

Ana si-a serbat ziua la gradinita unde si merge de astazi pana la 12. A fost invitat si Tudor de Cameliada (care sper sa puna si poze,please!!), am avuut tort,fursecuri,suc..etc..dar n-au contat prea mult in fata piticilor porniti pe joaca.(bine ca nu sunt educatoare..Doamne,era o larma si un zumzet continuu acolo,si erau numai 8 copii + cateva mamici).
Ana a avut azi prima zi de gradinita (cu 1 ora dengleza..hi,hi:)..timp in care ea s-a jucat,desigur)si a mers bine,fara plans,fara nici un fel de probleme si asta din cauza faptului ca era deja obisnuita cu locul,cu educatoarea,din zilele de sambata.Sustine ca au cantat "plugusorul" si "la multi ani"..:),dar educatoarea spune altceva,ma rog,fiecare are dreptul la o opinie:).
Eu urmeaza sa incep serviciul cam in 2 saptamani,in alta parte si o sa am si eu parte acolo de un nou inceput,ca si si pitica mea.
Operatiunea "olita'merge cam schiopatat si la noi,cred ca eu ar trebui sa fiu mai perseverenta,dar as preferea si eu sa fie mai cald un pic (sau asta e doar o scuza a mea?).

Pupici pentru toata lumea,sper ca n-am uitat sa scriu cuiva,da' daca totusi,am uitat,ma intorc eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Fetele mi-a mai venit inima la loc...Sotiorul mi-e in Paris si maine se intoarce acasa, Cristi e cumintel si bebelina vioaie in burtica. Azi mi-au sosit si contractele de la celule stem si intr-o saptamana cred ca voi primi si kitul de recoltare asa ca o sa stau linistita.

Catrinelu tot asa face si mama cu kk de Cris...nu deranjeaza...Prefera sa spele chiloteii de kk. Pipi face la olita...si din picioare "ca baietii"...e foarte mandru de chestia asta! Eu ii pun pampers decat atunci cand il culc sau cand mergem la plimbare.

dany felicitari pentru bebelina! Sa va traiasca! Pana la urma ai nascut tot la Brasov...cred ca si eu as fi facut la fel...Si eu in mai nasc tot la acelasi spital unde l-am nascut pe Cristi...Am incredere in personalul de acolo si sper sa fie bine si de data asta!

Mariana bafta la teste! Stiu ca voi va sarbatoriti o data cu noi...7 ani...deja e flacau Matei! Si noi tot sambata am fi vrut sa petrecem in familie, insa e Pastele catolic...sper sa gasim loc la hotel in Ungaria!

Aalina partea urata stii care a fost in sarcina mea, insa in rest a fost ok. A trecut repede vremea si sunt super fericita! Abia o astept printesa!
Ce fain ca mergeti la gradi...din toamna o sa-l duc si eu pe Cristian pana la 16...Sigur o sa-i placa si lui! E asa aiurea...de exempluziua lui nici nu am cum sa i-o sarbatoresc pentru ca nu cunoastem asa multi copilasi. Abia astept sa vad pozele cu Ana si Tudor!

Adibal pentru printesele tale! Sa iti traiasca toate trei si sa te bucuri de ele!

Fetele va pup! O zi minunata tuturor!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

La multi ani pt ghioceii nostrii:
14 MARTIE - Anne Bianca (NOE)
14 MARTIE - Matei (MP)
15 MARTIE - Ana (AALINA2003)
16 MARTIE - Nikolas (POLIXENI)
16 MARTIE - Lara (ELVIE)
17 MARTIE - Stefania si Maria (ADIBAL)
Bun venit noilor fete si ma bucur ca apar ghiocei noi pe listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

La multi ani Stefania si Maria!

nici raisa nu prea are treaba cu olita/wc!! cand vrea sa faca kk o vad sau cateodata imi spune ea si mergem la wc, nu vrea pe oala!!! dar pipi deloc... face pe ea.

aalina si eu astept sa vina caldura sa-i scot pampersul!!!

mariana am observat ca numele copiilor incep cu "m" ca si al tau? numele sotului tot cu "m" incepe? iar pe bebe din burtica cum il va chema?
eu si sotul suntem Diana si Razvan iar fetele Denisa si Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare,


La multi ani Stefania si Maria - Adibal! Sa cresteti mari si frumoase, sa aveti noroc si multa sanatate!

Bun venit Danybv (chiar am o prietena la Brasov,dany, dar fetita ei este cu un an mai mica) si
Bun venit Addiana!

Fetelor, astazi a fost prima zi cand am iesit afara fara pampers. Dimineata am fost la cumparaturi, cand am intrat in casa am vazut ca nu facuse deloc, si, primul lucru a fost sa ceara la olita, asa ca in parc nu i-am mai pus si nu facut!!!
Sunt super fericita, m-a luat pe neasteptate!

Miha, wow ce repede a trecut timpul!Mai ai un pic si vine bebelina! Pupam Cristianul care face pipi ca barbatii!!

Mariana, am toata admiratia pentru tine. Bafta la teste si pregatiri pentru petrecere. Cred ca o sa ajungem si noi in Suedia curand!

catrinel, 5a persoane? Wow, inseamna ca aveti multi prieteni! Super! Pupam Oana, o savezi, cand o sa fie pregatita o sa ceara singura olita! Si eu asteptam vara si uite surpriza!

Stefana, orice ar fi trebuie sa fii tare! Bia are nevoie de zambetul tau!

Aalina, bafta multa la gradi, e super ca ai avut ocazia sa o acomodezi un pic cu locul!

Fetelor, cele cu burtic, eu am un tarc mare( pe care l-am folosit putin de tot ca Bia nu a stat) si o pompa de san nou nauta de la Chicco, daca va sunt necesare le fac cadou cu cea mai mare placere.
a, si mai dorea cineva un scaun de masina. Luna asta il schimb, deci este liber pentru cine doreste. Este Inglesina si merge pana la 18 kg.
Pupiiiiiii



Bianca Alexandra Iris 15.04.2006


http://community.webshots.com/user/red_tania

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

tania felicitari biancai! prima iesire fara pampers!!! sa o tina asa in continuare!
cand raisa face kk la wc, o laud foarte mult "bravo ai facut kk, bravo...etc" si azi am incercat si eu si am lasat-o fara pampers in casa... bineinteles ca a facut pisu pe covor si a venit, m-a luat de mana, m-a dus la baltoaca si foarte fericita mi-a spus "mami uite cut pihu! uite! cut! ulaa!" (traducere: mami uite am facut pisu, uite am facut! uraa!!)

si eu caut scaun de masina! caut unul care sa fie destul de inalt sa vada bine pe geam, ca altfel nu sta in el!!! si zgatia mea cea mica n-are decat 85 de cm....si doar 12 kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor si La Multi Ani tuturor ghioceilor care implinesc luna asta 2 anisori.

Noi suntem bine, ii asteptam cu nerabdare pe bunicii din Canada care se muta si ei in Romania. Vin pe 21 martie si abia astept.

Despre noi? Adica despre Mia ca ea este mai importanta, este de o incapatanare nemaipomenita. Vrea sa se spele singura pe dinti, sa se imbrace singura, toate jucariile sunt a mia, olita nu prea ne intereseaza, face din cand in cand, dar daca o intreb eu, ea nu cere decat foarte rar. Poezii nu stim, dar ne place sa ascultam si intr-un viitor o sa le invatam si pe acelea, stim cateva culori si sa numaram pana la 4 apoi eu una, mia una asa din 2 in 2. In rest, e sanatoasa, mananca foarte bine, chiar prea bine din punctul meu de vedere, dar nu ma inteleg cu sotul la domeniul asta. Lasa ca vine bunica si o sa aiba ea grija de mia.
Ah, si trebuie neaparat sa fie data cu oja rosie si sa umble cu papucii cu toc ai mei. Ieri a venit o prietena cu nista hainute printre care si o rochita de vara, cam mare pentru mia, dar a vrut neaparat sa o puna, ii venea pana la glezne aproape si apoi s-a dus si a luat papucii cu toc si zice Mia tani, adica mia e frumoasa ca la ea toate tanti sunt frumoase. A facut cateva piruete si a tot dansat cu rochia pe ea de ne-a capiat. Am reusit sa scap spunandu-i ca trebuie sa ne dam cu crema pe maini, alta manie a ei, si sa nu murdarim rochita, trebuie sa o scoatem.
Cam astea despre noi, sper ca voi sunteti bine cu tot cu pitici si va doresc o zi minunata.
pupici

Mergi la inceput