Copiluti de mai-iunie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

ELENA NU ARE CANCER!!!!!

Nu pot sa imi revin, e incredibil se intampla....mai bine zis doctorii care i-au spus asta sunt niste alarmisti, nici nu stiau concret dar se grabesc sa faca afirmatii gresite.
Masa aceea de langa pancreas e fara indoiala altceva decat cancer!

Am sunat-o pe cumanata mea si e atat de fericita ca nu cred ca am mai simtit atata fericire de la nimeni, niciodata.Bravo ei ca a cerut toate testele posibile si asa s-a aflat ca Elena e ok, altfel poate ii administrau chemo degeaba.
Acum singurul lucru pe care il va face e terapie pt coloana si picioare pt ca inca nu se stie daca va merge vreodata.....DAR E VIE si sper ca asa va ramane.

Monu, super aranjametul.Sa nu lasi bambusul sa moara sa il pui in apa ca se face mare si frumos :) ala se numeste lucky bamboo :)

Elisor, Flori, sper din suflet sa nu mai am aceeasi depresie ca la Aidan.

Ma duc la magazin acum, va pup

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Daca tot nu am plecat de la birou, m-am pus putin la punct cu noutatile .

Lili, felicitari din suflet pt. bebe! Sarcina usoara! Vezi ca am scris 2 vorbe la gradinite.

Adriana, ce veste!!! Nu inteleg, totusi cum s-a gresit. Important e ca fetita e bine. Recuperare cat mai completa si mai rapida! Sa se bucure si ea mititica de familia si caminul ei!!!

Gusta, multa sanatate Marei!

OlgaT, sigur a fost bb, probabil ca ai avort menstrual. De obicei nu sunt probleme in cazul asta. Ai grija de tine si nu te descuraja!

Ok, m-ati lasat cu gura cascata cate v-ati gandit, cel putin , la bb3. Credeam ca sunt eu nebuna .


Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adriana, asta e o veste nemaipomenita! Atit de tare m-am bucurat incit nici nu mai am cum sa simt furie pentru doctorii care au pus primul diagnostic! Imbecilii!!! Cum poti sa spui asa ceva unei mame, daca nu esti sigur pe ceea ce spui!?! Bine ca nu au avut dreptate!!! Trebuie sa aveti incredere in refacerea bebelusilor, plus ca medicina a inaintat in descoperiri si va inainta, nu se stie cind si cum va gasi solutia si pentru problema ei cu mersul. Important este sa fie sanatoasa si sa se dezvolte in rest, ca poate minunile se vor repeta pina cind va deveni un copil la fel ca toti ceilalti, sanatos si fericit! Ma bucur atit de tare, nici nu pot descrie in cuvinte!!! Zile intregi nu am putut sa-mi iau gindul de la ea si de la suferinta ei, a lor, fiica si mama! Sanatate multa!

Edit: Am editat ca sa-ti mai spun inca o data cit de fericita sint ca Elena e bine!!!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Nelia !
Cum sa nu ti-i doresti?! Chiar acum Patrick m-a luat cu manutele de fata si efectiv m-a pupat, asa cu zgomot de trei ori, apoi m-a strans in brate!!!

Adriana, ce veste buna, nu am cuvinte... nu inteleg cum de se pot intampla asemenea erori medicale.... Ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca parintii luau hotararea sa renunte la lupta... si apoi s-ar fi constatat ca nu era cancer de fapt! Cum ar fi trait cu gandul asta? pentru cumnata ta, instinctul matern s-a dovedit a fi invingator si de data asta!

OlgaT, imi pare rau ca suferi pentru sanatatea tatalui tau, sper sa treaca cu bine peste operatie si sa se refaca repede, iar din aprilie sa ptreceti cele mai frumoase clipe impreuna!

Tina, mami de Patrick si Maya

"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, acum am ajuns si noi de la Cora. Doamne ce vreme e afara!!!!!

Adriana, o veste minunata. Ce fericire ca sufletelul va ramane cu mamica ei. Si eu ma gadesc cu groaza ce se putea intampla daca parintii se hotarau sa aleaga si alegeau.... Elena are acolo sus un inger care o pazeste.



, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am revenit...

Nici eu nu inteleg cum naiba sa spuna doctorii ca e cancer daca nu stiu sigur.Ei cand au operat-o pe Elena au vazut masa aia mare langa pancreas si au spus imediat ca e cancer dar pt ca astia nu fac atat de multe teste ca si la spitalul celelalt nu s-a aflat concret ce era.Cumnata mea i-a sunat pe doctorii de la MD Anderson(spitalul in care au operat-o Elena prima data) si ei au venit, au luat mostra si au facut teste si au vazut ca nu e cancer.Trebie totusi sa mai faca teste ca sa afle ce e de fapt masa aia dar pana acum e sigur ca nu e cancer.

Eu sunt atat de fericita, imi canta inima de bucurie...le-am trimis flori si baloane in camera sa se inveseleasca atmosfera care a fost atat de incarcata pana azi.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Adriana, ce veste minunata! Cuvintele sunt si de data asta de prisos! Vestea e minunata si sa mor daca stiu ce sa zic mai mult decat sa-i multumim ingerasului care are grija de ea!

Fetele, o sa ziceti ca sunt nebuna dar eu am plans pana acum. Imi pleaca bona! Ma invatasem cu ea ca si cu un membru al familiei, Dragos o iubea mult de tot, Horia se invatase cu ea, era mai mult decat bona si ajutor in toate pentru mine, era a noastra, ce mai! dar daca a gasit fata un serviciu cu carte de munca, mai bine platit, unde poate avea niste perspective, nu are cum sa refuze doar ca sa stea sa aiba grija de copii. Totusi, are doar 36 de ani si inca incearca sa se realizeze profesional. Eu in primele ore am fost in stare de soc, puternica, am pornit pe ideea ca oricine poate fi inlocuit. Insa spre seara cand m-am gandit mai bine....ce ma fac eu? Va spun, nu credeam ca o sa jelesc atat dupa o bona...puii mei...am innebunit! Dar chiar era un om de nadejde, mai rar gasesti asa ceva!


Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Super Adriana, te-ai gandit bine sa le faci asa o surpriza... cum bine ai spus si tu, au nevoie de ceva sa isi incarce bateriile pentru ce va urma!!!

Maya a descoperit un avatar de la messenger (doodle) si tot timpul imi cere sa deseneze la laptop. Ieri s-a jucat cu Dan in photoshop, era super incantata sa mareasca sanii, buzele si toate cele prin poze , se distrau amandoi de nu-mi venea sa cred!

Cine stia niste site-uri cu joculete pentru copii? Le-as vrea si eu, va rog mult! Nu m-ar deranja sa o las 10-15 minute pe zi sa se joace la calculator, voi ce credeti?

Mai devreme am iesit cu ei afara, la zapada! Era asa de frumos, ningea lin si totul era acoperit de zapada! Nu credeam sa mai apuc sa vad peisajul asta asa de curand, chiar ma minunam de pozele lui Elisor mai devreme!








Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ioi ce va invidiez pt zapada! Asa as vrea si eu sa avem, macar o saptamana, sa facem om de zapada, sa ne dam cu sania....

Andra, lasa ca va gasiti voi pe altcineva....ce sa zic, e nasol cand te obisnuiesti cu cineva si iti intra in suflet si apoi te lasa.Dar nu cred ca nu o sa mai gasiti o bona buna.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

IN TIMP INVETI

(Jorge Luis Borges)

****
Dupa un anumit timp,
omul invata sa perceapa diferenta
subtila intre a sustine o mana
si a inlantui un suflet,
si invata ca amorul nu inseamna a te culca cu cineva
si ca a avea pe cineva alaturi nu e sinonim cu starea de siguranta,
si asa, omul incepe sa invete...
ca saruturile nu sunt contracte
si cadourile nu sunt promisiuni,
si asa omul incepe sa-si accepte caderile cu capul sus si ochii larg
deschisi,
si invata sa-si construiasca toate drumurile
bazate in astazi si acum,
pentru ca terenul lui ' maine '
este prea nesigur pentru a face planuri ...
si viitorul are mai mereu o multime de variante care se opresc insa la
jumatatea drumului.

Si dupa un timp, omul invata ca daca e prea mult,
pana si caldura cea datatoare de viata a soarelui, arde si calcineaza.
Asa ca incepe sa-si planteze propria gradina
si-si impodobeste propriul suflet,
in loc sa mai astepte ca altcineva sa-I aduca flori,
si invata ca intradevar poate suporta,
ca intradevar are forta,
ca intradevar e valoros,
si omul invata si invata ...
si cu fiecare zi invata.

Cu timpul inveti ca a sta alaturi de
cineva pentru ca iti ofera un viitor bun,
inseamna ca mai devreme sau mai tarziu vei vrea sa te intorci la trecut.

Cu timpul intelegi ca doar cel care e capabil sa te iubeasca cu defectele
tale,
fara a pretinde sa te schimbe,
iti poate aduce toata fericirea pe care ti-o doresti.
Iti dai seama cu timpul ca daca esti alaturi de aceasta persoana doar
pentru a-ti intovarasi singuratatea,
in mod inexorabil vei ajunge sa nu mai vrei sa o vezi.

Ajungi cu timpul sa intelegi ca adevaratii prieteni sunt numarati,
si ca cel care nu lupta pentru ei,
mai devreme sau mai tarziu se va vedea inconjurat doar de false prietenii.

Cu timpul inveti ca vorbele spuse intr-un moment de manie,
pot continua tot restul vietii sa faca rau celui ranit.

Cu timpul inveti ca a scuza e ceva ce poate face oricine,
dar ca a ierta, asta doar sufletele cu adevarat mari o pot face.

Cu timpul intelegi ca daca ai ranit grav un prieten,
e foarte probabil ca niciodata prietenia lui nu va mai fi la aceeasi
intensitate.

Cu timpul iti dai seama ca desi
poti fi fericit cu prietenii tai,
intr-o buna zi vei plange
dupa cei pe care i-ai lasat sa plece.

Cu timpul iti dai seama ca fiecare experienta traita alaturi de fiecare
fiinta,
nu se va mai repeta niciodata.

Cu timpul iti dai seama ca cel care umileste sau dispretuieste o fiinta
umana,
mai devreme sau mai tarziu va suferi aceleasi
umilinte si dispret, dar multiplicate, ridicate la patrat.

Cu timpul inveti ca grabind sau fortand lucrurile sa se petreaca,
asta va determina ca in final,
ele nu vor mai fi asa cum sperai.

Cu timpul iti dai seama ca in realitate,
cel mai bine nu era viitorul,
ci momentul pe care-l traiai exact in acel moment.

Cu timpul vei vedea ca desi te simti fericit cu cei care-ti sunt imprejur,
iti vor lipsi teribil cei care mai ieri erau cu tine
si acum s-au dus si nu mai sunt...

Cu timpul vei invata ca incercand sa ierti sau sa
ceri iertare,
sa spui ca iubesti, sa spui ca ti-e dor,
sa spui ca ai nevoie,
sa spui ca vrei sa fii prieten,
dinaintea unui mormant,
nu mai are nici un sens.

Dar din pacate,
toate se invata doar cu timpul...

Mergi la inceput