Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Laura, am scris deodata!


Cum am putut sa uit!! Mada, sanatate lui Mark! Ce perioada proasta ati avut, sa treaca si nici sa nu va amintiti de ea!

Zadi, sper ca e numai o alarma falsa si nu e nimic grav cu zanul tau!


Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Amma - Dumnezeu nu putea sa nu faca un miracol cu atatea rugaciuni inaltate spre el pentru tine si dr. care te-a operat. O sa ne rugam in continuare ca sa te refaci cat mai repede dupa operatie si te asteptam cu vesti si poze cu Lucas pe amandoi.

Mada Mark bolnavior. O sa treaca el si peste asta si gata.... i-a ajuns, de acum o sa fie vesel, sanatos si tu o sa intri mai des sa ne arati poze cu el, nu-i asa??

Eliana - pe Andrei si Mihai sa le treaca repede pneumonia... si sa se duca o data iarna asta cu toti virusii!!!


Zadi sper ca la Ian sa nu fie nimic grav si pe el.

Sper ca nu mai sunt si alti bolnaviori ca nu am apucat sa citesc decat ultimele pagini cautand vesti despre Amma. Doamne ce bine ca s-a terminat cu bine operatia!!!

Despre noi... suntem vesele, am redevenit papacioase, am inceput sa cotrobaim prin toate sertarele, a evadat din sufragetrie si a "mangaiat" putin o floare . Cand sosesc de la serv. abia asteapta sa-i dau tzitzi, e o dulce cum rade si da din manute si din picioruse nerabdatoare sa o iau in brate. Ce mai.... ma topesc de dragul ei,stiti voi cum este.

noapte buna tuturor



Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Amalia ma bucur din suflet ca esti OK. Toata ziua m-am gandit la tine.

Tzuna bine macar ca Mariuca nu mai sare mese. Apropo de lichide Maria mea in afara de lapte nu vrea nici un alt lichid.
Poate ne intalnim curand ca tare as vrea sa o cunosc si eu personal pe Mariuca ta. Plus ca ne gandeam sa te luam de frizer pentru Mariuca noastra.

Alexia chiar ma intereseaza tipa cu masajul (pentru noi mai ales). Te sun sa vorbim.
Luminita aceea rosie este soneria, nu o camera de luat vederi. Multumim si noi pentru carticele. Chiar voiam sa ii cumpar unele. Tzuna intreba de unde le-ai luat.

Zadi, Eliana, Mada sanatate multa puiutilor bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare! Ma iertati ca nu raspund nimic, sunt intr-o pasa proasta tare. Vroiam doar sa vad ce face Ama, toata ziua am fost cu gandul la ea. Parca mi s-a luat o piatra de pe inima. Ama, eu stiu sigur ca vei fi bine, te asteptam cat de curand in stup, sanatoasa si voioasa cum te stim. Sa dea Domnul sa te recuperezi rapid dupa operatie!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

ma bucur tare mult de vestea cea buna , Amma sanatate si refacere rapida!!! te asteptam AICI sanatate multa si lui Mark si gemenutilor care au racit iarna asta cat pentru cativa ani si putere mamicilor voastre !

si noi suntem racite , am fost la medic si avem amandoua rosu in gat eu chiar mai tare decat ea , febra nu a facut decat 37 mucisorii s-au mai rarit dar nu are pofta de mancare si e tare bleguta; oare v-am spus ca acum merge de chiar singura in picioare , timp de doua sapt nu a mai vrut dar acum a pornit , cred ca face km prin casa dupa mine prin toate camerele;
i-au iesit si dintisorii de sus iar la 11 luni avea 7860gr; cine mai are sub 8 kg mana sus!

am vazut pozele cu copilasii nostri , niste dulceturi si ii pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:


Intru si eu repede,repede....

Amma,azi am fost cu gandul tot la tine,ma bucur ca ai iesit cu bine din operatie,sa dea Domnul sa fie bine in continuare.

Le urez si eu La multi ani bebeilor care au implinit deja un anisor,si celor care au mai adaugat o luna...



si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Salutare Stup! In primul rand , am intrat sa aflu ce face Amma si tare m-am bucurat ca totul a decurs bine! Asteptam detalii de la ea si ii uram insanatosire grabnica o asteapta multi..... de la noi.

La MULTI ANI pentru :
LUCA ANDREI
EDUARD iONUT
ANDREI BOGDAN

SA FITI SANATOSI,NOROCOSI SI IUBITI, SI DACA SE POATE ...SI CUMINTI !!
Tudor a scapat de ROZEOLA ( caci asta a fost pina la urma)-adica febra eruptiva. Dupa 3 zile de febra de 39,2-39.6 si 3 zile de eruptie, totul a reintrat in normal, ca si cand nimic nu s-ar fii intamplat.Oricum nu l-am scos afara o saptamana si nu am facut baie.Azi sunt decisa sa iesim afara , dupa 8 zile de stat in casa.
Fetelor, unde exact este gradinita de maicute, in Drumul Taberei.Eu stau la Valea Argesului si, spre rusinea mea, nu stiu unde este.Deja ati inscris bb-ii la gradi???

Ii pe Mark, Andrei si MIhai, si Ian pentru a se insanatosi mai repede.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Am uitat, am gasit asta pe net, si mi s-au parut interesant.

http://www.babypoint.ro



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

AMA-ma bucur ca totul a mers bine, iti tinem pumnii in continuare sa te refaci repede

STEFIMIC-eu l-am dus pe andrei la decalotat la 7 luni, a fost nasol chiar in ziua cu decalotatul-il ustura pe saracul cand facea pipi, in urmatoarele 2 zile il mai deranja cand il curatam pe la cocolino, si atat...acum nu il doare, nu il deranjeaza...chiar am impresia ca ii place cand umblu pe acolo...
l-am decalotat deoarece dr noastra face asta cu toti baieteii,
parerile sunt pro si contra decalotat, se poate sa nu se intample nimik rau daca nu il decalotezi dar se poate intampla sa nu mai poata face pipi la un moment dat sau mai incolo sa aiba pb in viata sexuala...asa ca nu am vrut sa risc...
am considerat ca, cu cat ii fac mai repede decalotarea cu atat o sa constientizeze mai putin durerea...
cunosc pe cineva care l-a decalotat pe baietel la un an jumate si copilul a suferit mult mai mult...andrei a fost mic si prost si a uitat mult mai repede

KMI- -o mana sus pt andrei - are 10 luni si o sapt si cantareste 7.4kg...nu cred ca ajunge la 8 kile pana ajunge la un an...


astazi andrei a facut primii pasi singurel...iupiii


,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Se implineste aproape un an de cand a venit pe lume puiul meu cel scump Alexandru Stefan. Si pentru ca e un bondarel tare lenes pe aici, in schimb e o steluta activa la stelute de ianuarie februarie pe alt forum, am intrat totusi sa uram LA MULTI ANI sanatosi si fericiti tuturor copilasilor care au implinit sau care urmeaza in urmatoarea perioada sa implineasca primul anisor din viata, sa fie norocosi si sa aiba parte numai de bucurii si impliniri in viata!
Si ca sa il cunoasteti un pic mai bine, sa va spun cate ceva despre Alex: merge in picioruse, dar inca are mersul leganat, de incepator :). Zice mama, tata si in rest comenteaza mult, dar cuvinte neintelese. Face la olita daca il pun, dar nu intotdeauna. Are opt dintisori, inca nu i-au iesit maselutele. Ii place tare mult la baie, poate si din cauza ca accesul e cam restrictionat pe acolo, ca altfel ar ridica capacul de la wc, si-ar baga mana pe acolo, ar umbla pe la pamatuful de spalat wc-ul etc. Mananca binisor, dar ca sa pape mai repede si mai bine pranzul, inca blenduiesc mancarea. Inca e un mare fan al suptului, va fi greu sa il intarc, mai ales ca si noaptea se trezeste si nu tace pana nu-si primeste portia. Cam atat, ar mai fi mai multe, dar si asa am aparut brusc pe aici si sper sa nu fie cu deranj.

Mihaela si Alexandru Stefan (22.02.2007)

Mergi la inceput