Boooon...sistematic s-o luam :
1. Eu as avea mai multa incredere in laptele pasteurizat. Pasteurizarea e incalzirea scurta a laptelui la o temp de pana in 90 de grade urmata de o racire brusca cu scopul de a distruge toate microorganismele. cam asta cred ca e si definitia pe care o da Wikipedia
2. Laptele nepasteurizat e o sursa extrem de periculoasa de infectii bacteriene si paraziti. Probabil ca fierberea lui distruge toti "musafirii", deci cred ca e safe.
3. Daca tot iei lapte de la tarani, probabil ca folosesti si branzeturile lor, care sunt facute din lapte nepasteurizat. Nu-i da copilului!
4.....si, da, si eu cred ca e cam gras.
Te-am pupat si tine-ne la curent
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
salutare.am o fetita de 1 an si 10 luni.de la 1 an am inceput sa-i dau lapte de vaca.prima data i-am dat din comert Mili 3,5 si apoi am trecut si la laptele de vaca de la tara.
se discuta aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66855&whichpage=11
multumesc pentru intelegere.
Roxana