onicomicoza

onicomicoza | Autor: clari

Link direct la acest mesaj

am avut si eu am tras aproape 10 ani fara sa ma ajute nimeni am fost la multi medici am luat tratament de doua ori si dupa un an a recidivat,am luat si orungal se tot facea reclama la televizor si la toate policlinicile erau afise.
nu foloseste deoarece nici nu medic nu-ti explica ce ai de facut dupa tratament
tot ce are lagatura cu piciorul tr dezinfectat (pantof,ciorapi etc)atentie la membrii familiei sa nu se poarte nimic de la altii sa incerci sa-ti calci si sosetele si acu sa trecem la fapte.
eu am citit in Formula as si am aplicato deorece am considerat ca am luat destule pastile.se inmoaie piciorul in fiecare seara in apa calda dupa care incepi sa pilesti unghia bolnava(eu am luat o trusa de manichiura electrica )dupa pilire aplici apa oxigenata pe vata si pui pe unghie nu pot sa ti spun cit timp deoarece eu mai mult de 20-30 min nu am rezistat.tr sa ai rabdare dureaza mult dar da rezultate foarte bune.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

stiu ca e cam tarzie intrebarea dar ti s-a vindecat doar cu apa oxigenata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Cu nici o crema sau planta nu-ti trece din pacate:)Infectia trebuie tratata din interior. In schimb cu cate o pastiluta de TERBINAFINE COMPRIMATE luate de la 6 luni in sus pana pe la 8-10 depinde de gravitate iti trece. Garantat! Dureaza atata fiindca trebuie sa-ti creasca unghia complet din nou si cam atata dureaza un ciclu complet. Se poate ca dupa o vreme sa mai trebuiasca sa mai cumperi cate o cutie dar crede-ma este succes garantat. Te obisnuiesti sa le iei ca anticonceptionalele:)
Sanatate multa!

www.de-azi.ro
poze familia mea


inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput