LMA spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (276)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu am citit o parte din conversatie in care se spune ceva de genul "si in plus nu tre sa ma conversez cu cosmice,toance,giove si marakine (cu care trebuie sa schimb amabilitati) si mai repede aveam ce vb cu tine decat cu o toanca"

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI LUIZA!!!
Giova asa e cu preturile de acolo si mie mi s-au parut f mari.Sa iti faci neaparat rezervare daca vreiam si eu un nr de telefol de la hot Csarda Paprika Hotel ca sunt mai multe legate intre ele daca nu gasesti unde ai tu spune-mi si iti dau pe PM si pe asta. Ce mai face blondinul tau?
Alina m-am de puiutul tau, e un dulce si un frumos; Am ramas tare impresionata cand l-am vazut ce pupacios era la petrecere si ce elegant, e tare dragut sa iti traiasca. Si toti invitatii lui au fost nistre draguti si scumpici. Ma toto minunez ce copilasi frumosi avem si ce mari au crescut.
Catalina e tare draguta si eleganta Bia o adevarata domnisoara
Pufumic eu cred ca o sa ii placa la gradi si isncer cred ca e bine sa se socializeze cu ceilalti copilasi, progresele se vad si se fac mult mai repede;Va tinem pumnii sa se acomodeze cat mai repede.
Mai trebuie sa citesc ceva pagini din urma si sa vad niste poze. Eu m-am hotarat sa imi inchid culoarea la par, mi-am pus un nuantator cica aluna.....acum sa vad ce o sa iasa;Fac asta de nervi cand vad cate kg am macar atat sa pot schimba si eu deocamdata.
Despre fazele care intampla aici nu fac nici un comentariu ca nu am citit inca tot si nu prea inteleg. Eu pot sa va spun cum sunt eu de cativa ani buni si sincer ma simt f bine asa. M-am invatat si nu a fost usor sa vad ce e mai bun in oameni, sa iau de la fiecare ce e mai bun si sa incer sa ignor restul....atunci cand se poate. Daca nu faceam asta traiam mereu intr-o lume umbrita, plina de barfe de rautati pentru ca aproape toata lumea barfeste face cate o remarca rea, sau e pur si simplu rautacioasa la un moment dat. Consider ca de a avut si persoana respectiva o zi mai proasta, trec peste asta si imi zic zambind ca nu e nici ea pesoana "ideala" si o trec pe lista mea imaginara de oameni care gresesc , lista in capul careia ma aflu chiar eu ca sincer vb nic eu nu sunt ideala oricat mi-ar placea sa cred asta.
Inteleg persoanele care sunt suparate daca s-a vb urat despre copilasi dar trebuie vazut daca intr-adevar a facut cineva asa ceva.
Poate par deplasata in aceste momente dar eu una dincolo de toate discutiile de pe langa care au tot aparut in ultima vreme, ma bucur ca v-am cunoscut, am legat prietenii frumoase si nu pot sa nu vad lucru asta inaintea celorlalte lucruri.
Fug sa ma spal de vopsea si revin.



Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu nu am porniri impotriva Monicai..daca scrie aici, la spiridusi,si am ce sa ii zic ii spun, dar nu pot sa scriu intr-un blog al ei..e cam aiurea...cit priveste alte persoane, recunosc ca am fost socata de atitudinea unora cu care nici macar nu ma certasem la timpul respectiv...dar deh, macar acum stiu cine ce a avut cu mine..si nu mai sunt "saraca"...daca eu am trecut peste tot, nu inteleg dc nu este posibil ca toata lumea sa scrie si sa fie liniste..
Dar de fapt alta este buba..dc nu acceptam o data ca exista simpatii si antipatii, si fiecare este libera sa vorbesca cu cine vrea pe forum sau sa sara peste postarile persoanelor pe care nu le agreeaza. De asemenea este clar ca si pe mess se discuta de bine, de rau, mai este birfita una, alta..e evident acest lucru..principalul este sa fie lasati in pace copiii..ei sa nu fie subiecte de birfe!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Alina inca o data sa iti traiasca frumosul baiat!Poze nu am vazut ca nu merg dar recuperez acasa.
Oana deci din ce in ce mai bine , ai sa vezi cum o sa ajunga in weekend sa planga ca nu il duci.
Ioana si la ce gradi ai hotarat care sunt conditiile si how much?
Toanca mai bine zi ce mai faci de mancare la baiat ca ii povesteam
mamei ieri de tine cate feluri faci si ce bine suna.
Silvi cum e despartirea si ce face baiatul aici? El cum a perceput?
Eu sunt la munca si ma apuc de treaba de acum.



Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Citind conferintele vechi, de care atata s-a vorbit, mi-am dat seama ca bascalia era numai la cateva, la altele era descarcarea propriilor frustrari. Suparata? Nici vorba! Pe nimeni. Doar ma felicit ca am luat niste decizii bune si am rupt-o cu cateva care s-au dovedit a fi exact cum am crezut eu la vremea aia. Continui sa spun ca prefer sa fiu "naiva" decat diabolica. Nu regret si asa am sa raman. E plina lumea de oameni rai, noi astia mai "prostii" suntem raritati! Oricum, cred ca multe din voi ati ramane ca la dentist daca ati citi ca fete aparent la locul lor pe aici sunt cu totul altfel! Dar cu totul! Ma bucur ca le-am citit si imi rezerv dreptul cu ocazia asta sa vorbesc pe aici numai cu cine consider eu ca merita! Si sunt destule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

M-am conversat cu Anasol. Este bine, dar foarte ocupata cu serviciul. A avut ceva emotii cu sarcina. I-a iesit risc crescut de SD la triplul test. Nu a ajuns sa faca amnio, pentru ca i-au introdus din nou datele intr-un program si n-a mai iesit nicun risc. este in sapt 25, o sa nasca undeva la sf lui aprilie, inceputul lui mai, cel mai probabil de Pasti, spune ea :) Este sigur baietel. David este si el bine.

Toanca, crede-ma ca s-au spus vorbe muuult mai grele decat ce zici tu acolo.

Silvia, exact pentru motivele astea il dau la gradi. Sunt de acord si cu ce spui tu, sa luam ce-i mai bun din fiecare, ca nici noi nu suntem fara pata, insa sunt chestii peste care eu nu as putea trece sau daca as trece cu vederea cuiva, as trece cu vederea oricui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Alina, asta e raspunsul pe care il asteptam de la tine. Pe mine ma enerveaza cand se arunca pietre intr-o singura directie, cand stiu sigur ca ar trebui sa zboare pietre si catre alte capete. Fara suparare. Si in cel putin una dintre faimoasele conferinte s-a facut o atingere urata de tot la un copil, si nu de catre Monica. Daca s-a vrut gluma, a fost una cel putin deplasata.

Irina, il inscriu acolo unde ti-am zis, la Happy Kids.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

d_melli, pai ieri i-am facut ardei umpluti, ciorba de salata cu smantana si clatite
ciorba a mancat un castron plin "ochi"; pana sa apuc sa-i pun in farfurie a inceput sa planga si sa tipe: "mami....foame....mancaie [mancare] vleau duptipta [ciorbita]


Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Pufu, s-a facut referire la 3 copii: Ayan, Bia si Emma. Alea sunt chestiile pe care eu nu le iert! Si in cazul recent, s-a facut referire in grup, MUTALAII. Alta chestie care nu este de iertat. Cine ajunge sa vorbesca urat de copii este dupa parerea mea sufleteste un monstru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

ieri seara i-am dat biei supa cu galusti si a mincat cu lingurita si din cind in cind ajutata de mine 2 galusti..neblenduite..

Bia

Mergi la inceput