ce sa fac?

ce sa fac? | Autor: eunice78

Link direct la acest mesaj

Periodic am niste junghiuri, nici nu stiu cum sa le numesc, in zona inimii. Periodic insemnand la cateva luni, mai ales in perioadele solicitante. Se manifesta ca si cum m-ar strange ceva in stanga pieptului si nu mai pot respira adanc decat asa, f scurt. Daca incerc sa inspir adanc ma doare cumplit. Dupa cca un min cedeaza. In urma cu un an am fost la dr, mi s-a facut o electrocardiograma, mi s-a spus ca am o tahicardie si am fost trimisa la specialist. Cardiologul m-a consultat, mi-a montat un aparat pt monitorizare 24 h, Holter parca se num, iar ulterior dupa citirea rezultatelor a zis ca sunt ok. Si ca probabil am fost doar obosita. Fiind gravida nu am continuat investigatiile. Ieri am avut din nou acele junghiuri, insa de data asta am avut niste ameteli destul de severe. Nu concomitent cu junghiurile ci inaitea lor. Respectiv pe 31 seara, pe 1 dimineata, cateva reprize de ameteli in care practic am vazut negru in fata ochilor si de nu ma prindea sotzul ma duceam gramada. Precizez ca am 30 ani si in perioada asta nu am exagerat nici cu alimentatia, nici cu munca, fiind in concediu. Alcool nu beau de obicei, iar cafea doar una pe zi.
O sa merg din nou sa imi fac analizele cand o sa ajung acasa, pe 7 ianuarie.
Intre timp stie cineva cam la ce medic ar trebui sa ma duc? Sau daca aceste junghiuri ar putea avea legatura cu ametelile?

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

la cardio trebuie sa te duci, eventual sa-ti faca si proba de efort.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Acele junghiuri le am si eu, insa fara ameteli. Medicii mi-au zis ca ar fi o nevralgie intercostala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Si eu am avut acele junghiuri, intepaturi. fara ameteli e drept. Am fost la doctor, am facut analize si controale si ... surpriza! Lipsa de magneziu! Dupa cura de magneziu nu au mai aparut decat extrem de rar. Deci fuga la doctor!!!

Mergi la inceput