Inimioare de iulie - august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

da Laura poti s ao consideri si asa un moft care face f bine la dezvolatrea armonioasa a copilului. Cat despre Mihnea cu ce ii mai distreaza pe bunici cu de toate. Este un copil normal ptr varsta lui iar acum mama l-a invatat sa injure. Si ma amuza f tare cand vreo dmna simandicoasa zice:"vai draga dar trebuie sa ii spui ca e rusine sa injure" iar mie imi place la nebunie sa le spun ca este baiat si trebuie sa le stie pe toate deci si sa injure plus ca mai si trebuie sa le faca pe toate asa ca......din partea mea nici o restrictie la nimic
Week placut la toti. Noi plecam sa mai schiem putin


Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.




Distractie maxima!

La noi in oras s-a deschis un spa (e renovata si modernizata fosta baie comunala) care are printre altele piscina si e acolo program cu profesor de innot pt copii (de la 3 ani , e drept) si costa 15 sau 20 RON sedinta. De asta am cascat ochii asa mari. Am inteles ca nu primeste mai mult de 4-5 copii odata si tipa care se ocupa de ei e foarte buna, in sensul ca stie sa ii invete pe pitici, are tact pedagogic, dar stie sa ii si atraga pe cei mici.

Daca Mihnea injura, Bianca mea zice "o sit!" (oh shit) ca l-a auzit pe taica'su odata. Deci, si domnisoarele mai practica, nu numai baietii

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Scuze de deranj...

Fetelor, care aveti probleme... Cum va descurcati cu depresia?????
Un sfat... si pentru mine... daca aveti...
Multumesc.



www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157603734115858/" target="_blank">AVEM CEVA POZUTE...

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

A venit primavara !!!!! Pentru mamici, fetite, doamne si domnisoare dorim multe multe martisoare.
Ei nu stiu daca ma mai tineti minte dar eu va stiu am citit tot mai mult pe furis ca asa e la servici si acum am un pic de ragaz sa va scriu.Anis jos palaria pentru curajul pe care il ai. Te-am inteles prin ce ai trecut pt ca am patit-o si eu , am plins cind am citit rindurile tale pt ca m-am regasit in ele si nu cred ca durerea pierderii unui copil va disparea vreodata. Dar bunul dumnezeu ne-a mai dat o sansa mie mi l-a dat pe David iar tie o minune la tine in burtica. O sa fie bine si admir curajul tau. Cu Luminita am vorbit la telefon sper sa-l indelinesca si ei bunul Dumnezeu dorinta.
Noi suntem bine. M-am apucat de zugravit si aranjat bucataria asa ca la mine domneste un mare haos. Din acest motiv a trebuit sa-l trimit pe David cu bunica lui la tara. Inca imi plinge sufletul de dorul lui, nu m-a obisnuit, desi anul trectut a fost plecat la tara din aprilie pina in septembrie, mai venea o data la 2-3 saptamini acasa statea o saptamina si pleca iar.Vorbesc cu el la telefon zilnic , mama imi povesteste ca alearga David prin toata curtea si le ajuta la treaba. Cara lemne pentru foc de exemplu am baiat harnic eu. Singura problema pe care o avem este faptul ca nu vorbeste decit in limba lui. Rar repeta dupa mine cite un cuvint in rest imi vorbeste in chinezeasca lui non stop, ba chiar se enerveaza pt ca nu inteleg ce imi spune si atunci da din minute si spune 'of'. am inceput sa imi fac griji cred ca e o problema de timiditate la el . Ce stiti despre asta ? Se transmite ereditar vorbitul greu de la mama la copil? Intreb pt ca si eu am vorbit tirziu, imi placea sa ma joc singura, am stat la bunici la tara pina la 7 ani si nici acum nu sunt o mare vorbareata. Din cite imi aduc aminte si tatal lui David a vorbit tirziu sa fie asta o explicatie pentru cazul lui David ? Cel mai tare ma doare cind ma intreaba cunostintele, rudele de gen' dar ce are David de nu vorbeste nici acum ? ai fost cu el la doctor ? 'Ma doare , imi apar lacrimi in ochi reactioneaza lumea de parca fiul meu are un handicap. Le-am spus tuturor ca am vorbit cu medicul de familie care mi-a spus ca pina la 3 ani sa am rabdare si dupa 3 ani sa merg la logoped. Desi le-am spus ca trebuie sa astept pina in august ei ma tot intreaba si imi vine sa tip la ei sa ma lase in pace.
Cryna daca as avea ceva studii in domeniul psihologic cred ca m-as fi priceput sa-ti dau un sfat in legat cu depresia dar de sunt economista. din experienta personala pot sa spun ca autosugestia, incredera in fotele tale conteaza mult. Vorbeste cu tine in gind, imbarbateazate singura eu asa fac.
Ma retrag mamici o sa mai revin cind pot pupicei multi pentru toti copii.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Buna seara la toate fetele!

Multumesc frumos Valcampan, pentru raspuns si pentru incurajare . Asta fac si eu... incerc sa ma "imbarbatez" si singura... dar, uneori nu mai ajunge doar autosugestia ... O sa vad eu cum o sa-i dau de capat... Multumesc frumos .
In ceea ce priveste "problema" puiutului tau, David, nu stiu ce sa zic... Asa auzisem si eu, ca pana in trei ani, nu sunt motive de superingrijorare... ca-si va da drumul la vorba pana la urma. Dar, eu nu am experienta in "domeniu"... asa ca, nu pot decat sa-ti urez mult curaj si putere sa treceti cu bine peste ... Mult succes si numai bine ! Si pupam dulce de tot "harnicia" lui mami de baiat.




www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157603734115858/" target="_blank">AVEM CEVA POZUTE...

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Buna din nou...

Am pus cateva pozute cu noua freza a lui Robert, cu noul lui cucui ... cum papa el ...
Cand aveti timp, va uram vizionare placuta! Va pup si va zic noapte buna.



www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157604024779088/" target="_blank">NE-AM TUUUNSSS!!!





www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157603734115858/" target="_blank">AVEM CEVA POZUTE...

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!O primavara frumoasa si plina de implinri va dorim!
Albinutzza sa va traiasca finuta!Bafta multa la gradi si pupicei pt gogosica!E dulce foc si nu cred ca e cazul sa deranjeze colaceii ei.Si noi,la cea mica avem ditamai "caltaboasele".Inca nu sta singura pt mult timp in fundulet,daca se apleaca dupa ceva..nu se mai ridica.Are timp sa slabeasca.
Anca ma bucur ca ne mai dai cate un semn,am vazut si pozele,sunteti niste frumusei!
Laura va pupam!Si multumim de intrebare,suntem bine.D5 inca ne chinuie,dar nici fata nu se lasa!Rontaie tot ce prinde!!!Asa este,Codruta o iubeste tare mult pe cea mica,acum nu vrea sa o mai dea la nimeni "e soa mia".Dar cand si cand o mai "zgaltaie" putin.Si daca o intreb de ce a facut asta spune ca Stefi nu i-a raspuns.Ca ea vorbeste cu ea,ii zice sa se uite la ea si..."uite nu vea".Cat despre cura mea de slabire,desi am ajuns la ultima zi din cura cu grapefruit,am cam stagnat.Dar nu dau bir,am ajuns sa prestez cate 40 abdomene pe seara si de azi voi incerca iar sa pap putin disociat.Deja am hotarat perioada in care mergem la mare si vreau sa mai dau jos cel putin 5-7kg pana atunci.
Cryna nici eu nu pot spune ceva de specialitate,dar te imbratisez cu drag si te rog sa gasesti in tine tot timpul motivatie pt a merge mai departe.Robertel e tare dulce si cu noua frizura!Pt el trebuie sa fi puternica,sa realizezi ca este cel mai bun motiv pt care trebuie sa zambesti!
Vali cum sa nu te tinem minte harnicuto?!!Pupam baiatul la fel de harnic ca si mamica,deja e un cavaler,o ajuta pe mamaie.Cat despre vorbitul lui eu zic ca nu e cazul sa te inrijorezi prea tare,nu sunt specialist,dar stiu ca sora mea la 3 ani nu zicea decat ma din mama,ta din tata si na mie,de la nana.Tata credea ca va fi mutulica,chiar vorbea cu nasul nostru.Oricum pt linistea ta dupa ce Davidutul face 3 ani,mergi si la logoped,va va explica exact ce si cum.
Acum pupam fetele si puiutii si fug la treaba!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cryna daca as sta in Iasi, te-as scoate la o cafea si o prajitura, te-as invita cu Robertel sa se joace copii mei cu el si noi sa stam la o sueta. Din pacate nu stau in Iasi. Incearca sa iesi, sa faci o schimbare de look, daca ai chef, sa faci ceva care sa te 'ridice' in ochii tai, cumpara niste haine care iti plac. Iesi la un suc cu o amica, iesi cu Robert cat mai mult la plimbare. Iti doresc mult, mult noroc si sa fii puternica Acus inverzeste Copoul, cum sa fii trista cand e atat frumusete in jurul tau!?

Am pus poze noi cu shtrumphii

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna mamici dragute!

Noi am fost saptamana trecuta la munte si hotelul avea piscina. Andrei nu a iesit din apa 6 ore. A fost extrem de incantat. Oricum ne mosteneste pe amandoi pt ca si mie si sotului meu ne place sa ne balacim in apa. A fost o incercare pt a vedea daca o sa ii placa sau nu la inot pt ca din aprilie - mai, cursurile de inot vor fi incluse in programul de la gradinita si sunt foarte bucuroasa pt asta.
In rest, ne pregatim de serbarea de 8 martie ( care e pe 7 martie), avem si rol intr-o piesa de teatru si o poezie si sunt foarte incantata ca le spune destul de bine.
Va pup pe toate!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)


Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


Buna...

Multumesc frumos de incurajari Nicoll_mada, Laura25. Stiu ca aveti dreptate ... Si eu imi zic la fel... ca am un puiut de care sa fiu mandra ... ca afara-i verde natura... revine la viata... Darrr... eu am obosit... sa ma sustin singura... sa-mi "deranjez, cicalesc" familia... sa nu ma pot bucura de puiutul meu , de primavara de afara... Pur si simplu am obosit... sa "supravietuiesc"... E o "poveste" muuult prea veche la mine... Nu stiu ce sa mai zic acum... e inutil...
Multumesc frumos de suport . Va pup dulce pe toate. Numai bine.


EDITEZ un pic... pentru ca mi-am dat seama ca s-ar putea intelege gresit ce-am scris ...
Imi iubesc copilul, sunt mandra de el ... Dar ma doare enorm ca nu ma pot bucura de el asa cum ar trebui, cum ar fi normal! Nu stiu cum sa ma exprim ca sa fiu inteleasa... nu gresit... ci inteleasa corect...


www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157604024779088/" target="_blank">NE-AM TUUUNSSS!!!

www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157603734115858/" target="_blank">AVEM CEVA POZUTE...

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cryna cu siguranta toata lumea a inteles ce ai vrut sa spui . Imi pare rau ca simti asa, ca treci prin asa ceva. Poate nu ar strica sa stai de vorba cu un specialist. Cauta un psiholog, s-ar putea sa te ajute, daca tu nu mai poti sa faci fata singura la toate sentimentele astea. Asteptam ziua cand ne anunti zambind ca totul e bine

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput