Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Uite-aici Ioana www.magazinuldejucarii.ro/index.php?cauta=pitic&ev=find" target="_blank">variante mai multe
Eu am luat setul de 177 lei cu 100 de lei.
Multumesc pentru info. Dar cu ninsoarea asta fac 5 ore pana la unirea....; o sa incerc intai prin zona, la Plaza sau la Piciu. Azi. Oare la Piciu cam ce calitate e, e clasa de mijloc? Sau Leonardo? Hmmm, nu stiu daca sa ma bag la Piciu sau Leonardo, vreau sa fie bine facute ghetutele...ati luat vreodata de la astea?


Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

zino, multumesc de link. Eu ultimele 2 perechi de papuci i le-am luat de la piciul (ghetele din toamna asta si cizmele de acum) si restul din Leonardo, cu exceptia sandalelor de asta vara care au fost din Gima, cu 10 lei.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Unde credeti ca eram noi ieri cand a pornit ninsoarea in bucuresti? Ne uitam la santierul de langa parc cum se toarna ciment
Frateee, cu nimic nu l-am putut clinti de acolo, si ploua, pe urma ningeaaaa ...

Mihaela, si eu tot din piciul ii iau de obicei, doar pt. ca mi-e mai la indemana. Du-te la lujerului.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mifloricico, eu i-am luat niste apres-skiuri tare misto, imblanite., groase,. de fas, cu cauciuc pe talpa, ce mai...adevaraciuni, nu mi s-a parut ca se compara cu nimic de la Piciul, poate doar cu Naturino, dar alea sunt f scumpe. I le-am luat de la magazinul O'Neill de pe langa Piata Amzei. Sa iti explic acum...de la Romana, mergi inainte, treci de Mac Donald's si o iei la dreapta, ca si cum ai merge spre La Mama. Insa, in loc sa faci stanga spre La Mama si Magazinul Chicco, tu faci dreapta spre Piata Amzei. Acolo pe colt e un magazin O'Neill (inainte parca ii zicea Swatch). Peste drum e Centrul Medical Unirea, sper ca intelegi...cat de cat. Pe aceeasi parte cu magazinul, dar mai inspre Piata Amzei este barul Planters si Trattoria Il Calcio.
Ei bine, acolo au cizmulite OLANG (cu mana pe inima va zic ca sunt f f faine, eu am o pereche de acum 5 ani care e ca noua, tot apres ski-uri) pentru copilasi. Niste culori delicioase, cu blanita in interior, lungi, foarte bune de zapada. Eu am dat 130 de RON pe ele, dar i-am luat nr 25 si sigur le va purta si la anul (acum poarta maxim 23, dar ii bag o soseta groasa in plus si vad ca se descurca).

Daca vrei cizme de piele, intr-adevar la Unirea sunt multe modele. Si la Chicco au f frumoase (din piele, cu broderie), dar sunt mai scumpute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ca bine zici, Simona, uitasem de o'neill. Nu i-am luat nimic de-acolo lui matei dar am vazut mai demult ca au chestii foarte misto. Aveau si de baieti? (adica niste culori mai neutre, nu roz)

Editez ca sa zic ca strada pe care e magazinul se cheama mendeleev.


Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

azi s-a circulat f bine!

sanie n-avem pt radu. dar la suceava vom avea! moama, am ce am tot o zic p-asta cu suceava. dar de-abia asteeept. vreau tare tare tare de tot sa ajung mai rpd acolo.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

apres-skiuri avem si noi...de la Leonardo... (uratele insa, albastru cu galben)si tot de acolo i-a luat sora-mea lui Lilou niste cizmulitze pt costumatia "fulg de nea" de la gradi. Sunt albe cu un fel de pufuletz/ blanitza sus....

asta in caz ca nu ajungi in centru....

sa nu va imaginati ca am rupt trotuarele cu sania...am dat o tura insa, Milan a ras de toate masinile ca erau cu zapada pe ele...si ne-am intors cu tramvaiul, ce eu una am crapat de frig...erau -3 grade. Brrrrrr!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

intrabare: ce fac piticii astia? si cat de mari sunt?


Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesccccc!!!
hai ca trebuie sa gasesc ceva pe undeva, sunt destule optiuni!
Ia spuneti-mi mie, apres-ski-urile astea de fas atrag apa? Parca nu, nu? Adica sunt ok pt. zapada. Cred ca-s chiar mai bune decat alea din piele, referitor la zapada.
Hmm, m-ar fi tentat O'Neil dar sigur n-ajung pe-acolo...
Bianca, piticii nu fac nimic, doar ne decoreaza casa. Au cam 12cm iar Alba ca Zapada e mai inalta, are vreo 25cm. In plus avem un iepuras, un veveritoi, 2 vrabiute si niste diamante d-alea de se spetesc piticii sa le scoata din mina. Diamante sub forma de inele cu diamante.


Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna fetelor

mai greu pe aici. Serviciul si casa, unde o includ si pe Maia, imi ocupa cel mai mult timp. imi este ciuda ca nu ma pot organiza cit de cit sa pot avea un timp si pentru net.

In fine, acesta este motivul meu cel mai mare pentru care am intrat sa va scriu. am primit acest mesaj pe mess si m-am gindit ca poate este cineva care s-ar putea folosi de aceasta informatie.
anunt umanitar...trimite te rog mai departe. Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine informatia

Kristina hai mama la Suceava ca iti ingheata nasu aici. Maia mea e super incintata de zapada. sa vad si eu pe unde e saniuta. Primul ei impact la zapada a fost "kaka" la care eu ii arat ca nu are cum ca e alba si e uda. si dupa asta nu a mai spus ca e kk.

eu, sunt binisor cu sarcina. am deja 18 saptamini, dar am o saptamina de cind sunt racita cobza si sunt pe amoxacilina. sper ca fie bine si cu bebe. eu incep sa imi revin, dar a fost destul de rau.

Eu doresc multa sanatate la toate si la toti si Dumnezeu sa va dea numai ceea ce vreti. va pup cu drag ca mi-e tare dor de voi.


Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 3+

Mergi la inceput