Colectia de toamna-iarna 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela , chiar azi ma gandeam ca fetele au inceput sa scrie din ce in ce mai putin si mai rar , si multumesc de urari

Delia , acum am realizat ca mai ai putin si gata, i-ti urez nastere usoara si bebe sanatos si mancacios, te asteptam cu drag pe forum sa ne spui cum a fost intanlirea dintre fete, fac galerie de acum

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hilde, sa-ti traiasca mamica tinerica!!!
Pai mama are 58 ... sa o tina Dumnezeu sanatoasa!!!!


Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cata, la 11 merg la servici cu cererea si am sa stiu raspunsul cine stie cand...cand il voi sti o sa zic, ok?

TORTURI SI PRAJITURI
FLORI DIN FONDANT

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

mama-mama ce chef de vorba ati mai avut ieri!

Nici nu stiu cu ce sa incep si sa scriu rapid, ca face ochi Anna si vrea tzitzi.

Mai intai Meems si Leea cu piticii bolnaviori. Vreau sa va spun ca si noi trecem printr-o faza de boala ciudata, adik muci la greu de o saptamana, la inceput f profunzi, nu-i puteam scoate cu nimik, se infunda si tuseste noaptea pana se ineaca si se scoala plangand. Bineinteles ca nu doarme bine deloc! In rest, febra nu, alte simptome, nu.

Vineri am mers cu Stefan la specialistul ORL de copii sa vedem unde-i buba. Cica sinusuri nu are inca la varsta asta, polipi nu avea, urechile- clear, gatul si amigdalele, ok. Dr. mi-a spus ca suspecteaza o alergie, mai ales ca mucii au inceput sa curga tot mai mult si a pus diagnosticul de rinita alergica. Ei si mi-a dat un tratament niste pastile pe care nu le-am gasit la farmacie, ca nu se mai fabrica. In schimb, farmacista mi-a dat un alt antialegic, sirop. DUpa 3 zile de tratament, nicio imbunatatire, mai rau, mucii la greu! Am sunat-o ieri pe prietena mea medic si ea mi-a zis ca sunt multe antialergice, cel dat de la farmacie e din clasa cu Claritina si nu actioneaza pe sistem respirator, asa ca i l-am dat degeaba.. Mi-a facut aseara reteta pentru alte picaturi. Sa vedem, de azi. Acum a ramas intrebarea "de unde alergia?" si o parte din suspiciuni se indreapta spre mobila din camera in care doarme, mai nou, Stefan, care e veche si care, inainte de a ne muta, a stat un an intr-un garaj si o fi avand ceva mucegaiuri dubioase (?), desi noi am dezinfectat-o si am dat cu ea si cu Domestos! Ce ziceti, e plauzibil?

Leea, si noi am luat Ceclor, cand am avut infectia aia de-i curgea puroi pe nas si se umflasera urechile, dar i-a facut bine, si-a revenit rapid!

Le doresc sanatate tuturor puilor bolnavior, sa iasa repede din sezonul asta nenorocit de boli!

Ina si eu sunt de partea cresei si sunt de acord cu ce a zis Gandacel. Stai sa vezi cum e la noi: il intreb pe Stefan cum le striga directoarea sau tanti cand nu sunt cuminti si el raspunde: "gura!", "taci!", "te mananc!" - si apoi tot el rade de astea. Cand sunt multi copii si rabdarea ingrijitoarei e impartita intre toti, asta e comunitatea. Si e bine sa nu sensibilizam prea tare copii, gandeste-te ca, putin mai incolo, va intra in comunitati de copii de scoala, la varsta la care sunt foarte rai (si nu-i poti invinovati, e o tendinta naturala, la o anumita varsta). Un exemplu elocvent e ce i-au facut Ilincutzei lui Feli, imi venea sa merg sa o iau in brate de pe marginea covorului, asa mila mia fost de ea. Din pacate, nu ii putem feri de toate cate am vrea, asa ca alegem raul cel mai mic. Te pup si sper sa iei decizia care te tine cu inima impacata. Dar si eu stiu bine ce inseamna socrella pe capul tau....

Gandacel am retinut si eu sfaturile cu jucariile, tare fain descris!

Miri sunteti mai bine?

Addya ce sturlubatic conu' tau! Parca-l vad cum arata cu dintele ala, ii mai trebuie o prastie cu guma in mana si o sapca intoarsa! Pupam dintzosu' stirbit.

Ioana tu esti cea mai optimista gravidutza! AI grija cu spatele, ca o sa ai mare nevoie de el la bb2, mai ales la baie+curatul de pe urma. Maria e "huge" dar si eu, ca si Cami, ma consolez ca si voi sunteti mari.

Anda si Che are 12.400g de "tz" luni, dar mie imi place cum arata, e tot o fibra, ca alearga de zapacit cat e ziua de lunga. Nu cred ca tb sa-ti faci probleme.

Fetele cu schimbare de job cum mai stati cu actiunea?

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi, scurt ca taman s-a trezit bufnitza.

Noi ne luptam in contiuare cu scandalul la nani, dar speram sa se rezolve si asta. Ieri a fost apogeul dimineatza, cand daca a vazut Adila ca urla s nu se culca neam, s-a enervat si a scos-o din pat la 7 dimineatza pe fii-mea, care se scoala la 10 de obicei! Culmea e ca nici macar nu a fost asa de obosita cum credeam ca va fi. Dar naspa, nene, sa ma tin dupa ea 6 ore jumate si dimineatza...

Cata, sanatate infinita Biencutzei!

Pischi, da, naspa faza, dar perfect de acord cu modul tau de a vedea lucrurile. Chiar ca nimeni nu e perfect!

Meems- multumesc de asemenea mesaj detaliat! Problema cam asa e si la noi, numai ca Sarah urla raaau de tot cand vede ca plec, chiar daca-i explic d eo infinitate de ori ca sunt alatur, ca nu plec nicaieri etc. In ultimele seri a mers cu pacalitul ca-i spun o poveste. Ieseam din camera sa-i iau cartea sa-i citesc si ea adormea imediat. Altfel nu ma lasa sa ies fara scandal.

Anda- da, zic si io ca fetele sa nu te mai stresezi cu mancarea. Fii-mea are aproape 11 kile.La noi mamsa nu tine mai mult de 10-15 minute. Daca mananca bine, daca nu, la masa viitoare!

Tania- sanatate si Che-ului bolnavior!Io zic ca e plauzibila faza cu mobila. Mai bine scoate-o o perioada si vezi cum e. Uite, imi amintesc ca si cuscra Xandra a vea belele cu tusit cu Vladutz, de la mucegai.

Fug, ca ma cheama datoria.




Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata repede si de la mine sa va salut.

FETELOR multam de sfaturi si de sustinere. milioane de -ici pentru toate.

SANATATE tuturor bbilor bolnaviori si mamicilor aferente, cu morcovi sau fara...cu dureri de spate...

noi suntem bine, ce pot sa spun...

INA las-o pe soacra in plata ei in romania. du fata la cresa, ca eu de 2 zile cu socrella nnebunesc.
(asta nu inseamna ca singura nu as inebuni, dar macar numai strang si dupa ea, macar nu-mi mai innebuneste creierii cu povesti spune de n-spe mii de ori....)

nu stiu zau cum ma voi descurca singura, ieri am fost in metro cu cristi si am lasat-o cu amnadoi acasa...maiaveam putin si o gaseam lesinata. vlad vroia si el lapte cand a vazut biberonul lui alex....(da, i-a dat putin lapte cu biberonul pana am ajuns noi ca urla prea rau!!!) asta-l'altul plangea de colici si de foame si vroia in brate...
greu ce sa zic, mai ales ca incerc acum sa-i maresc distanta dintre mese lui alex ca nu putem sa stam asa, la juma de ora cu titza.
plus ca din cauza asta il si doare burtica (lui vlad nu-i dadeam mai devreme de 1.5 ore sa pape de frica colicilor dar la alex am cedat mai ales ca mi-a zis din spital sa-i dau la o ora daca el asa vrea)

casa arata jalnic....vlad NU MANCANCA deloc decat lapte...numai am loc sa pun hainutele lor in sifonier...un san ma doare si am facut galme la el (vreo 2) ca nu-l suge bine, dar de produs produce in dusmanie parca, celalalt san e moale de tot (ai zice ca nu are lapte deloc deloc)dar curge cam tot pe bluza mea cand e ora de masa....

TOTUSI nu mi-am pierdut speranta si-s cu capul sus, imi bag picioarele in ele de rahaturi (parca asa zisei RIPLEY, NU? ) noi sa fim sanatosi si linistiti.

ANDA incearca sa-i dai poetului cu GENTICOL la putulica. eu i-am dat cu kanamicina lui vlad dupa decalotare dar tooot rosie era si apoi in 2-3 zile cu genticol a trecut. si inainte de decalotare aa vut putulica un pic rosie si tot cu genticol i-a trecut si nu cu kanamicina.

al meu baiat are NUMAI 11.600 kg, nu stiu inaltime (dar are sigur 86 cm) si nu mi se pare slab. este bine proportionat.
in schimb mi se pare greu greu de cand a venit de la tara chiar daca cantarul nu arata sume mari...sau poate unde-s io operata si depun ceva "efort" cand il ridic....

CATUTZA zic si eu sa incepi sa incerci sa o lasi pe Bia cu altcineva cate putin putin in fiecare zi. si in cele din urma se va da pe brazda.

mai, fetelor, vroiam sa zic mai multe, dar am uitat.
aaaaaaaaaa

NOKI rabdare si tutun cu bufnitza.

TANIA si vlad si alex sunt cu muci. INCA. lui alex nu-i mai pot scoare nici cu batista bb ca sunt ascunsi, pititi.
lucru super bun: vlad vine sngur la asprator sa-i scot. inca imi arata nasul ca-i curge sau ca nu respira bine si cum ii zic hai sa-i scoatem, cum este langa mine. si ies frate....de unde or fi atatia zau ca nu stiu.

fetelor, am fugit poate apuc sa-mi epilez si cealalpta jumatate de picior....ba nu, ca tocmai s-a trezit alex. pupici

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor, ca sa va mai inseninez ziua asta inorata, am pus 3 filmulete cu ultimele ispravi ale lui Che.


Cel mai stelist suporter

Injuraturi - sa vedeti ca n-am mintit cand am povestit!

Cum se impinge la rugby



Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Tania super tare Che.... si noi la capitolul injuraturi tocmai ne-am imbogatit cu expresia " ce puii mei vrei",pe care a asimilat-o gratie mamei sale, adica eu, care nu pot sa imi pun frau la limba cand ma enervez. ma asteapta vremuri grele, trebuie sa me cenzurez ca Titi e ca un papagal.
Evident ca si noi avem mucii, asta e sa ii stapanim sanatosi si sa ne bucuream de ei.
Vecina cum ati dormit? Impreuna ca trei porumbei?
Joy pupici si curaj ca nu o fi dracul asa de negru.
Gata ma duc sa ma fac ca muncesc, ca si ei se fac ca ma platesc.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

quote:
Originally posted by Mihaelutat

.... si noi la capitolul injuraturi tocmai ne-am imbogatit cu expresia " ce puii mei vrei".
Mihaela





parca-l vad!

Cu mucii...ba sa nu-i mai stapani atata, ca au stat cam mult pe la voi. Scapati de ei, noi va facem galerie!!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Tania la noi mucii vin des si pleaca repede, mai ales primavara si toaman. Poate le place la noi... Cine stie poate suntem prototipul romanilor ospitalieri pana in maduva oaselor, "mi casa e su casa" parca asa se zicea. Noi deja nu le mai trantim usa in nas, ii primim in casa le oferim un Colargol si apa de mare, si asteptam sa se sature. Acum lasand gluma la o parte, eu na ma mai stresez de cativa muci, oricum la cum e vremea afara era de asteptat, sa nu se complice si gata, vine vara iara... Oricum pediatra imi spunea ca e nevoie cam de 20 de micro-viroze ca sa se imunizeze cat de cat. Nu din alea naspa, dar mai multe si mai micute.
Pusy, vorba lu' Titi, tot de la mine invatata.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput