Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (233)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata a fost si pediatra.Rezultat,n-are nimic,doar usor rosu in gat.Mi-a scris reteta de antibiotic,dar a zis sa nu ii dau.La plamani nimic,la burtica nimic.Pentru pofta de mancare cica daca vreau sa ii dau o tura de ... peritol (Denisa ai neamuri in Arad? ). Eu i-am zis lui mami ca nu ii dau,desi reteta o am si o sa si luam .Sa fie,de rezerva,daca se ingroasa gluma
Deja e la nani,merg si eu,numa' sa bag niste bomboane si sa citesc ce ati scris ..

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA bine facusi
INGRID du-o mai si pe Diana,ca asa se obisnuieste cu copiii! Si dupa aia o sa vezi distractie pe ea!
PUFU super cu suzeta,bravo lui Vladimir.Un maare pupic de la Diana (sper ca nu ma aude cuscra )
GIO las' ca i-a luat mami o caciula Dianei de frate-meu a zis ca parca e de la circ O sa va pun poze
RALU asa a apucat-o si pe Diana cu caciulile ,le scotea din sertar si toata ziua cu ele .Daca nu-i cu caciulile,e cu papucii si tot asa ...
IRINO daca ai traduce si ce-i ala PSP ...
Am plecat la nani.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

fetelor sunt tot pe fuga, dim cu baiatul la scos fire ...a zis dr ca in timp nu se va ma cunoaste asa multa palns acolo un piciar cand dr a plecat il certa de mama focului stef

si noi numaram pana la 10 ...repeta dar numai cand are chef

la 6 saera avem intalnire cu noul partener al biancaisa l vedem ca cica se potriveste cu fata mai bine asa a zis domnu


ASTERY , iubita imi pare tare rau ce diagnostic a pus doctorita dar mi se pare ca s a cam aventurat...intr un timp asa scurt sa dai cu sabia asa adanc...offf eu inca s sceptica si ar fii bine ca si tu as fiidaca te pot ajuta cu ceva te rog sa mi spui...poate nu s in masura sa ti dau sfaturi dar lucrez cu copii cu asemenea diagnostice si poate as putea sa ti fiu de ajutor...nume , clinici, specialisti , terapeuti, ....cat despre tine te rog nu dispera si nu ti pune 1000 de intrebari , daca mama e tare copilul invinge


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

No ca noi iara am ratat ocazia sa scapam de suzeta ... al meu sot cica i-a dat-o la pranz pe cea noua ca "facea taraboi". Acum cum sa ii mai explic la Filip ca a facut buba suzi ... cred ca nu trebuia sa cumpar una noua, ca asa n-avea ce sa ii dea.

Pufu super ca ati scapat de suzi.

Ingrid draga de ce sa nu vi si cu Diana, crezi ca Filip si Marcolino sunt mai linistiti? Eu parca vad ca o sa alergam fiecare in alta directie ... sau poate gasim ceva loc "ingradit" ca sa nu poata fugi nazdravanii prea departe.

Ioana super atitudine! Vezi ca se descurca Razvanel si singur!

Ralu eu as sta linistita pe postul meu ... mai ales daca mai vrei un bebe. Nu ma indoiesc ca o sa mai apara ocazii din-astea si mai incolo.
Acum tu sti cum e mai bine.

Moni la Stei mergeti??? Si noi avem ceva neamuri pe acolo


Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Pufu nu stiu cum scapasem postarea ta si tot vedeam ca-ti raspund fetele iar eu eram tare nedumerita. Bravo Vladimir pentru scapatul de suzeta!!!
Irino....asa am exagerat de cand era mic si uite ca e sensibilos foc, plus ca la noi, chiar daca pare aiurea, e diferenta mare de temperatura de la soare la umbra, iar cum pe copchiii astia ii batzaie ala cu coarne tot pe la umbra blocurilor........ SI sa stii ca eu daca am urat ceva din tot sufletul apoi am urat iarna in Constanta....vantul ala turbat care iti patrundea pana in maduva oaselor! Macar aici e frig bine, adica asa, te ingheata treptat de la exterior la interior ca acolo direct in suflet imi intra crivatul...
Si eu il imbrac ca pe mine dar un strat in plus...si moare Cristi cand vede, dar daca sunt friguroasa...... Azi am avut cand am iesit afara: bluza pe gat si geaca (Deci Razvan doar body in plus)!
Ralu, si eu m-as gandi de 2 ori inainte sa-mi doresc postul ala.....stiu ca exista o ALTA motivatie finaciara dar vorba ta: deplasari kklau, responsabilitati mai mari, stres cat cuprinde, plus concedii planificate la sange si cu telefonul mereu dupa tine, oboseala, nervozitate etc.....tu stii cel mai bine ce decizie ti se potriveste dupa ce vei pune in balanta avantajele si dezavantajele!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2


"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor,
in final am reusit si eu sa va citesc.
Nu mai stie ce cui voiam sa raspund.
De luni ma duc la noul loc de munca, azi am pus in ordine cam tot pe aici, deocamdata nu ma inlocuieste nimeni , i-am transferat munca mea sefului .I-am facut lista cu ce trebuie rezolvat .
Mi-am facut hartiile de lichidare si angajare pe cealalta firma.
Ma doare capul deja...
E f ciudat sa plec in alta parte

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

cum nu-mi place sa ma las rugata, raspund "pozitiv" invitatiilor....ma misc eu cam greu am citit in diagonala, asa ca nu prea sunt la curent cu ce se intampla in zona, dar.... iata-ma!

noroc cu o secretara medicala zapacita, care a incurcat orele (incerc lentile) de mi-a dat peste cap tot programul si atrebuit sa modific intalnirile de la munca. cum nimic din ce as incepe nu am timp sa termin, umblu si eu creanga pe net.....ca tot e vineri !!!

Primul meu gand e pentru Cristina si Razvan....eu nu cred in diagnosticul dr, pe care ati vazut-o...Nu sunt specialist, dar Razvan nu are privirea (fata)-nu stiu cum sa ma exprim- copiilor cu maladia respectiva. Poate ar fi bine sa o contactezi pe Paula si sa-ti recomande un specialist, care sa te lamureasca.

Vad ca Moni a devenit "Eminenta cenusie" a sectei-glumesc. "Steaua galbena" nu cred insa ca fost o alegere fericita..E drept ca nu tu ai ales...Complicata treaba cu semnificatiile astea!

Acum despre Alex..... La controlul "cantitativ" stam bine doar cu o arcada sparta(ieri am vazut ce e sub pansament si ne-am mai linistit) si cu una bucatica de incisiv lipsa.....
In rest, vesel nevoie mare, agitat, pupacios, mancacios, vorbacios ( in fraceza, in special) si in primul rand, plin de personalitate. E innebunit dupa spectacole si desenele animate cu familia Simpson.
Poseda si ceva parti negative: nu vrea sa se culce seara-asta-i cumplt pt mine ca mie imi e somn devreme, e f incapatanat, urla cateodata rau cand nu iese ca ele, mai imparte palme sau muscaturi.....cam toata gama "cunoscuta"

Premiul "dezbracaciunii", cu parere de rau va anunt ca e al nostru......cred ca si acum sunt traumatizata de primele luni cu el acasa cand trebuia sa inchidem caloriferul ca sa obtine 17-18 grade in camera ca altfel nu se simtea bine domnul. El statea fara probleme doar in body cu maneca scurat, iar eu dardaiam cu subele pe mine. Sa aicem ca l-am mai dresat acum, dra nu reusesc sa am succes tot timpul.....

Nu prea am timp sa detaliez pt fiecare in parte, dar ma gandesc la toate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANCA ai mare grija ca ai primit cartonasul rosu si ti ad suspendare pe viata

pup toate fetele si tare bine e ca scrieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cosmi, ce mai face Stef? Cum e "buba"?
Ana de France, poze cu Alex unde putem si noi viziona??? Bine ca ai aparut

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2


"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- bine ca nu e grav Dia-pusi si sa avetzi fun la nunta!
Irina-sanatate lui Mario si detaliaza ce ins. PSP ca sa te help!
Pufu,Canda si Andiaro-ma bucur ca atzi scris-pusi!
Bee- sa ai fun la botez si avetzi grija de voi!
Anas si Astery- ce facetzi?
Ingrid-pupici lui Diana!
Giova-bravo ca e calit Marco, Emma e numai bine la capitolul imbracat,zic eu.




Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput