Regulile acestui forum

Regulile acestui forum | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

*****************************
Clinica Virtuala Desprecopii.com are deschise doua cabinete.
# Ginecologie1 - unde Dr. Teo Leonte raspunde intrebarilor - in limita timpului liber domniei sale
# Ginecologie2 - unde Dr. Romeo Stanescu - in limita timpului liber domniei sale
# Stomatologie - unde Dr. Lia Okukura raspunde intrebarilor - in limita timpului liber

Desprecopii.com le multumeste in mod public pentru atentia si afectiunea adresata acestei comunitati.

Pentru a usura schimbul util de informatii -iata citeva reguli care trebuiesc respectate de utilizatorii care solicita consultanta online.

1. Cititi cu atentie intrebarile si raspunsurile existente in topic. Medicii NU vor raspunde intrebarilor asemanatoare. Nu insistati.
Va rugam sa consultati rubrica Doctorul va raspunde de la pagina http://www.desprecopii.com/news.asp?id=205 Acolo exista un index care va va ajuta in identificarea problemelor asemanatoare cu a dvs.

2. NU solicitati primirea raspunsului pe adresa de mail personal. Acest forum serveste o intreaga comunitate si NU interese personale.

3. NU 'bombardati' cu intrebari! Doctorii nostri aU un timp limitat afectat acestei comunitati. Daca vi s-a raspuns odata - se va acorda prioritate altei persoane.

4. Nu uitati ca acesti medici isi petrec timpul (si banii) stand online cu noi. Nu primesc nici un ban de la noi - asa ca au urmatoarele drepturi: - sa selecteze intrebarile - sa amine raspunsurile - sa ignore unele intrebari.

5. Va rugam fara referiri personale sau atacuri. Acest lucru duce automat la blocarea IP-ului si incapacitatea de a mai viziona acest site.

va multumim pentru intelegere !



***************************


Pentru parinti... despre copii!