Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Si aici exista controverse vis-a vis de vaccinul pentru cancerul de col uterin.La inceput ma incanta si pe mine ideea sa-l fac,dar am renuntat...

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

www.sonia.as.ro/" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Alionushca: ok

Eu n-am vazut pe la MegaImage (altceva n-am pe langa noi) chefir preparat... stiu ca face Napolact, gaseam mereu in Cluj.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Ma bag si eu ca musca-n .....dar a fost o emisiune la Tv...despre celebrul vacin si noi numai avem voie sa-l facem....acest vaccin se face inainte sa-ti incepi viatza sexuala....deci e pt fetele noastre...eu am vb si cu medicul care mi-a zis acelais lucru...pt ca virusii care se dezv la nivelul colului si care dau in cele din urma cancerul...e vb de papiloma virus pe care il avem toate dar doar la unele devin celule canceroase, acest virus se i-a prin contact sexual...deci cine si-a incep viatza sexuala numai are nici un rost sa-l faca.....eu sa am auz in emisiune si medicul meu tot ceva de genul mi-a explicat.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Buna fetelor, am lipsit cateva zile ca ne-a terminat caldura si stam mai putin cu calculatorul pornit.

Kefir - am gasit o reteta de preparat kefin in casa. KEFIR

Pentru cei care vor s#259; prepare kefir īn cas#259; #351;i nu au o surs#259; de semin#355;e, prezent#259;m o re#355;et#259; eficient#259;. Procur#259;m kefir, gata preparat, de la dou#259;-trei firme cu produse lactate. Este important ca, īntr-un litru de lapte c#259;ldu#355;, s#259; amestec#259;m patru linguri de kefir, preg#259;tit de surse diferite; altfel spus, dou#259;-trei feluri de kefir, iar procentul de gr#259;sime s#259; fie moderat. Vasul de lut īn care prepar#259;m kefirul trebuie s#259; stea la o temperatur#259; de 18-20°C. Dup#259; trei zile de fermenta#355;ie, kefirul este gata. Din smāntāna care se adun#259; la suprafa#355;a vasului, vom p#259;stra patru linguri pentru o alt#259; serie de kefir - la 1 l de lapte.

De asemenea, se mai poate prepara kefir folosind ciuperca de kefir - am gasit un anunt ca ar fi de vanzare in Brasov.

Acum vine intrebarea intrebatoare - daca nu se da lapte de vaca bebelusului pana la varsta de 1 an, ce lapte folosim pt a prepara acest kefir?

Ane & Raul - 17 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Despre kefir,cate ceva www.natura.evonet.ro/kombucha-kefir.html" target="_blank">aici

www.adevarul.ro/articole/bea-kefir-daca-vrei-sa-traiesti-mult/309615" target="_blank">si aici

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

www.sonia.as.ro/" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebei
La multi ani la toti sarbatoritii si sarbatoritele de azi

Am avut eu o pauza pt ca m-am suparat pe cineva aici pe forum,dar tot mai citeam ca informatiile sunt binevenite si cum stiti si voi creeaza dependenta forumul,asa ca mai revin si eu uneori.

Kitty - iti doresc multa putere ca sa poti trece peste necaz.Multa sanatate familiei tale si sa se refaca,cat mai repede.Sanatate multa si prietenei si sa de-a Domnul sa nu apara complicatii.

Diana_jors - Sanatate sotului!

Mady - Felicitari pt botez si petrecere frumoasa.La ce restaurant faci botezul,ca ziceai de o anume organizare si eram curioasa?Asta pt ca sunt din Br si cunosc.

Tzuna - zilele trecute am primit si eu o scrisoare de la spitalul de unde am nascut cu invitatie daca vreau sa fac consult pt a putea preveni cancerul la colul uterin.Scria ca se face la fiecare 3 ani.Cand am timp o sa-mi fac o programare si sa vad in ce consta.
Mi se pare super scump 400euro.Aici de obicei nu se plateste nimik,nici vaccinul nu l-am platit dar daca e asa mult nici eu nu-l fac daca nu poate acoperi macar jumatate din risc.

Elpower - acum cateva zile ti-am privit tot albumul cu pozici si m-au incantat foarte mult.Thea e o dulceata.

Diversificarea - de pe 1 august cred ca o incep si eu,daca tot am ajuns doar la formula.Si in cartea care o am de la spital arata ca sa o incep de la 4 luni.Eu nu stiu cum,cat si ce.....sunt intr-o ceata imensa (sarmanul Carl)
Sotul meu intr-o zi a cumparat un borcanel cu mancarica pt bebei de 4luni.Poti alege pt 4,6,8,12luni.Am incredere ca sunt bune ca pe borcan scrie ca ar fi naturale.Dar la ce masa sa incep,banuiesc ca la inceput doar putin?M-am pregatit si eu cu aparatura pt preparearea sucurilor,pireului pt bebe dar borcanelul e bun in caz ca sunt pe afara.

Ieri mi-au venit banii pt bebe,aici vin o data la 3 luni si m-am dus sa-i folosesc pt el.Am gasit un fel de vestuta din plastic cu care sa-l imbraci cand mananca,ca sa nu se murdareasca,interesanta.I-am innoit garderoba ca deja el a crescut destul de mult.
Are 6600g si 65cm.Banuiesc ca pana pe 5august isi va dubla greutatea (6900g) de la nastere.Si e ciudat ca la greutate sta bine,dar el arata slabut.

Au fost si aici cateva zile de plaja,l-am luat si bebe si l-am tinut in cort pt o vreme dar era asa cald inauntru asa ca l-am pus pe paturica dar la umbra.Mai am e un cort de plaja descoperit in fata dar daca e vant nu e bun pt bebe.

In rest... Carl nu are de gand sa se intoarca de pe burta pe spate sau invers dar nu ma grabesc,are tot timpul...Suge degetelul,pumnul tot timpul.
Poate ca e al meu si de-asta zic,dar pe cuvant eu am un copil cuminte.El scanceste doar daca ii e foame sau somn.Am fost la teatru cu el si mi-a dormit toata piesa.Noaptea uneori o doarme toata sau se trezeste pe la 3.30 - 4.00 sa manance si adoarme la loc.A inceput iar sa manance bine,intre 120ml - 150ml la 2-3 ore.

Gata,ma opresc ca nu am scris de mult dar acum nu ma mai opresc.

Pupici

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

ane2200,
Atentie!
Kefirul este un produs lactat ACID,foarte sanatos,dar recomandat adultilor si copiilor mari,nu bebelusilor.
Si da,se face din lapte de vaca,in special,dar si din lapte de capra,la origine.
Ganditi-va de 2 ori daca vreti sa incepeti diversificarea cu kefir!
Puteti sa dereglati microflora intestinala a bebelusilor,care si asa e in formare.
Nu cred ca vreti sa faceti experiente pe bebelusii vostri!

Si sper ca nu se supara Aliona.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

www.sonia.as.ro/" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Tzuna - a fost un topic in care s-a discutat despre vaccinul respectiv.Concluzia ,la noi e prea tarziu.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89171 - asta e pagina unde s-a discutat

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Desigur nu ma supar - sunt convinsa ca in stup - eu am sa fiu unica careva incepe cu chefir - nici nu instig pe cineva la asta - de aceea am scris ca dupa 6 luni nu este important cu ce incepi - ci cum o faci. Referitor la daune - m-am documentat bine si sunt coinvinsa ca fac bine. Dar asta eu vreau sa fac asa - vedem ce spune bebelina referitor la dorintele mamei - daca nu accepta incep cu cereale si introduc chefirul dupa.

Cind am scris despre chefir - stiam ca este ceva sa-i zicem iesit din comun - si aveam la un moment intentia sa nu zic de chefir nimic - ca sa nu creez discutii sau sa duc pe cineva in eroare.

De aceea nu ma supar cind scriti altceva despre chefir - eu din start eram pregatita la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by sivma

sa ai pofta la gratar anaanamaria.
Cred ca glumesti cand te asemeni cu o balena la 50kg...eu am 82kg...deci...

Fetelor care alaptati spuneti-mi daca mancati pepene verde va rog. Imi place la nebunie dar am emotii sa nu-i faca rau Irenei.

Pupici si pofta mare pentru cine se duce la masa!




Eu am mancat muuuuuult pepene verde si fetita mea nu a avut nimic....chiar e indicat sa mananci TU...la copil nu e recomanadat de dat decat peste 1 an ....adica face parte din lista fructelor care se dau cat mai tarziu la copii.

Mergi la inceput