Adenofibrom la san

Adenofibrom la san | Autor: dumitrulaura

Link direct la acest mesaj

Am fost la ecograf si mi-a depistat un adenofibrom la un san. Intrebarea mea este daca se opereaza obligatoriu sau exista alte tratamente. Am cautat pe google, yahoo etc dar nu am obtinut decat definitii. As vrea un raspuns de la persoane care au asa ceva sau au avut. Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Ecografistul ar fi trebuit sa-ti recomande un dr. specialist daca el nu ti-a dat mai multe informatii despre acest adenofibrom.

Fibroadenom am descoperit si eu la san acum o luna de zile in urma palparii directe si apoi diagnosticul pus la ecografie. Este mic deocamdata si trebuie tinut sub urmarire, doctorul specialist mi-a spus ca nu se "trateaza" decat chirurgical dar daca nu se mareste intr-un timp scurt nu se recomanda operatia. Mi-a dat un unguent - progestogel parca se numeste si trebuie sa revin la control peste 3 luni.


www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

si eu aceeasi problema, fibroadenomul nu se trateaza chimic, doar prin operatie daca o preferi insa nu iti garanteaza ca ai scapat definitiv, mai bine afli cauza si incepi sa previi aparitia altor chisturi/noduli, in schimb sunt multe suplimente naturale care ar putea ajuta. Mergi la specialist

sa iti faci controale regulate la sani, ultrasound sau mamografie numai daca medicul specialist iti recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Operatia nu indeparteaza decat efectul nu si cauza, existand riscul ca aceste fibroame sa apara iar si iar. Cunosc pe cineva care a fost depistata cu adenofibrom si prin tratament homeopat i-a trecut in 3 luni.Acum nu mai are absolut nimic. Asa ca ma voi duce la homeopat. Azi ma duc la oncolog sa vad ce zice si el. Deja , de cand am aflat ca am asa ceva mi s-a instalat o stare de anxietate... Sanatate multa ca nimic nu e mai de pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Da, am uitat sa scriu de tratamentul homeopat. Din cele citite pe net am inteles ca ar da rezultate. Inca nu am incercat un astfel de tratament. Daca ajungi la homeopat da-ne si noua de veste cum a decurs consultatia si care sunt recomandarile.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput