Miresele anului 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Aly, ai dreptate...de banii pe care i-ati cheltuit voi 2, afara erau de ajuns doar pentru 1 persoana!
Eu merg pe ideea...ca daca nu am bani de ajuns ma duc pe aici pe undeva, nu prin locuri in care nu o sa-mi pot permite nu stiu ce...ca daca nici in concediu nu imi fac poftele, atunci cand?!
...si depinde si de "bugetul planificat"...ce se incadreaza acolo...


You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.



Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pai da, daca stau sa ma gandesc bine, degeaba zice colegul asta al meu, unde gaseam noi in Grecia sa zicem, cazare, 3 mese pe zi (dupa placul nostru, ca doar la mare la noi asa am papat, ce ne-a poftit inima) si transport (fie el si cu autocarul, desi nu m-as incumeta, hai treaca mearga alea 12-13 ore cat le-am facut pe drum, dar cu masina proprie si ne-am oprit unde si cand am avut noi chef) si ceva distractii (ca na, delfinariu, telegondola, acvariu au mai costat si astea ceva acolo) si ceva cumparaturi marunte (de exemplu, de acolo ne-am luat izolir pentru plaja ca la Cluj n-am gasit, eu ceva papucei de plaja, am mai spart cate ceva si pe la Bamboo, daca tot l-am descoperit in Carrefour), toate astea undeva la 250 de euro de persoana si in plin sezon? Nu prea cred. Normal ca in concediu te duci sa te relaxezi si sa te rasfeti. Asta a fost oricum numai prima parte, aia de 'low budget', ca urmeaza Austria in septembrie (sper sa mai plecam, ca inca nu ne-am invrednicit sa ne facem planurile).
m-am intins cat o zi de post.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Nu gaseai Aly asa de ieftin...nici vorba, colegu' mai si exagereaza! Ca sa fi gasit cazarea si 3 mese plus benzina sa mergeti cu masina voastra pana in Grecia si era super bine, dar nu prea cred!(fara slapi si Bamboo - apropos si io's fan declarat!)

Oricum super daca vreti sa mergeti in Austria...in Septembrie sper sa aveti noroc de vreme, ca zau daca imi pot explica ce se intampla...adica 15 grade la ora 11...nu mi-a venit sa cred...de fapt anul asta nu mai e nimic normal!

oricum si eu imi iau 2 saptamani in septembrie si daca mergem si daca nu mergem pe undeva...nu stiu cum esti tu, dar la mine s-a spulberat toata odihna din concediu, de zici ca nici nu am fost


You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.



Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

E, sunt persoane foarte contra litoralului nostru si pace. Oricum, cine ii baga in seama, eu stiu ca a fost o vacanta frumoasa si n-am ce sa-i reprosez (in afara de faptul ca a trecut prea repede, evident).
Oare si in Austria a fost vremea asa nebuna? Parca la meteo am vazut ca nu. Astept sa vina o prietena de-a mea sa ma puna la curent, ei au plecat saptamana trecuta tot asa intr-un circuit prin Ungaria, Austria si Italia. Sper si eu sa fie ok. Cat despre oboseala, da, ai dreptate, parca nici n-a fost concediul, mai ales ca am avut doar o saptamana. Nici in septembrie nu astept mare odihna, ca daca tot ne plimbarim n-o sa fie chiar odihnitor, dar o sa fie relaxant, mai ales ca demult vreau sa vad Viena si Budapesta.
Hai , ne auzim maine la cafea, sper sa nu-mi mai las azi cheile la birou si sa ajung la timp sa dau cafelutza.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cateva pozuci...

departe de a ne da pe spate ....insa, cu satisfactia ca nu ne-am zgarcit la nimic, ca nu ne-am plictisit si ca, desi nu au fost 5 stele...malibu, caraibe, tenerife sau mai stiu eu ce alte insule...ne-a placut....acu'..n-as zice nu nici la vreo insulitza din asta exotica, va dati seama ...dar, in lipsa de altceva, pentru noi, merge si litoralul nostru...fatza de grumaze groase din Bulgaria........


E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


Krelia imediat ma uit la poze.
Kitzy mi-a iesit bine feza, cam ca in febr. dar eu sunt multumita.e mai scurt, am scapat si de blondul ala de anul trecut. acum e intins cu placa, dsar sunt curioasa cum imi va sta incretit. am natural si tipa a zis ca freza vine foarte bine pe par cret, doar bretonul sa-l intind cu peria.
Oana ma bucur ca a fost bine acasa si ca ti-ai satisfacut cateva pofte.
si aici e frigulet, 26 grade si sufla un vant....tot asteptam ploaia care nu mai apare.

la ora 17.30 merg sa-mi scot permisul. nu stiam ca e gata in 2 ore.
fug la treaba, , poze mai sigur pe maine, acum nu prea am timp.

azi fac pui cu smantana si ciuperci ca mi-ati facut .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Gata
Ce bine ca s-a mai racorit afara, acuma e respirabil aerul.
Kreliutz faine poze, ma bucur ca v-ati distrat si v-a placut pe acolo.
Gio asteptam si de la voi poze! Saptamana asta sper sa ajung si eu la tuns, vreau sa fac o schimbare radicala.
Aly si sora-mea e tot asa cu parul ca si tine, de fiecare data merge sa-i taie varfurile si se agita sa nu cumva sa-i taie mai mult ca Doamne fereste!
Sper ca azi ai chei la tine si nu stai la usa, ca nu-i tocmai cald afara!
Va doresc o zi cat mai buna si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!
Kitzy iar mi-ai luat-o inainte cu cafeaua. Azi n-am stat la usa, in schimb nu m-am invrednicit sa pornesc la timp de acasa si am intarziat putintel Oricat imi propun sa ma ridic mai repede din pat, nu reusesc nicicum.
Gio bine ca esti multumita de tunsoare.
Kreliutz asa-i, nici eu n-as fi refuzat o vacanta exotica, dar a fost buna si asta. De ce zici asa de bulgari, ai avut vreo experienta neplacuta? Ca atata ii lauda lumea... de zici ca la ei e luxul de pe lume si la noi bate vantul.
Onutza a venit frigul si la noi. Ieri au tras niste reprize de ploaie si spre seara a inceput vantul si s-a lasat un frig... brrrr. Nici maine n-o sa fie foarte cald, de joi cica incepe sa isi revina vremea. Nu-mi place deloc asa. Nu-i bine la 40 de grade, dar nici sa dardai in august nu-mi place defel. Am vreme destula sa dardai la iarna.

Aseara am incropit planul pentru urmatoarea vacanta, in sensul ca am stabilit perioada si traseul (relativ). Daca aveti idei de ce trebuie musai vazut in Budapesta si Viena, le astept.
si o zi buna!


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Aly in Budapesta chiar nu stiu cum e, dar la Viena am auzit ca sunt foarte multe de vazut, nu-ti ajunge o saptamana sa le vizitezi pe toate. Am auzit de la cineva ca merita sa vezi palatul printesei Sissy(cred ca asa se scrie)are acolo expusa si imbracaminte de-a ei, cu o talie subtire, de nu-ti poti imagina. Deci acolo cred ca sunt cele mai multe de vazut, poti sa dai un search pe Google sa te mai documentezi, noi cam o saptamana ne-am tot uitat ce-am putea vizita (cand ne gandeam sa ne petrecem concediul la Viena). E cam scump pt un concediu, dar merita fiecare banutz. Cred ca pe net o sa gasesti cele mai multe obiective de vizitat si cazare si pareri despre cazarea respectiva. E bine sa te documentezi inainte de a pleca sa n-ai surprize neplacute pe cand ajungi acolo. Imi zicea o colega care a fost de vreo 2-3 luni la Viena ca in studiouri e mai ieftina cazarea si e curat, la hotel te usuca de bani si daca mergeti cu masina mai bine o lasati in parcarea unde sunteti cazati chiar daca trebuie sa platiti decat sa va plimbati cu ea, ca nu merita. Ar trebui sa o tot parchezi pe undeva si in centru sunt ffff scumpe parcarile si daca nu platesti, in 2 timpi si 3 miscari ti-a ridicat-o ( ca ea e patita). Sunt tot felul de carduri pe care ti le poti lua de unde esti cazat si pt o anumita suma de bani poti calatori gratuit cu toate mijloacele de transport si mi se pare mult mai convenabil asa decat sa tot lasi masina pe undeva. De asta zic ca ar fi bine sa mai cititi forumuri cu cei care au fost pe acolo si va pot da mai multe detalii.
Onutz, Gio, Kreliutz nu veniti cu noi la o cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cu cazarea stim si noi, oricum ne gandeam la o pensiune ceva si nu foarte centrala. Sotzul are o colega care a stat cam la 10 km de Budapesta intr-un motel foarte dragutz si curatzel la 10 euro/noapte (super pret), iar o prietena de-a mea a stat in Viena undeva cu 45 de euro. Astept sa vorbesc cu ea, ca acum tot in Ungaria/Austria s-a dus in concediu. Cu masina idem, stiu ca nu-i de mers cu ea prin oras, mai bine luam transportul in comun.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput