Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Salate: Salate cu peste ( 14 retete )

SALATA CU TON (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2479)
Salata se spala si se toaca marunt, ceapa se taie fideluta iar rosiile cubulete. Se adauga boabele de porumb, tonul maruntit, si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Din ulei, otet si mustar se face un sos care se adauga peste salata. Se amesteca bine.
SALATA SPANIOLA (cu sardele) (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2233)
Se fierb cartofii in coaja, iar intre timp se prepara un sos: - se zdrobesc cateii de usturoi, se toarna peste ei 2 linguri de apa si se lasa sa se limpezeasca.
Cartofii se curata de coaja, se taie rondele si se amesteca cu sardelele maruntite. Peste amestecul de cartofi si sardele se toarna zeama de usturoi, maioneza si sare dupa gust. Se amesteca, apoi se asaza pe un platou.
SALATA CU TON SI OREZ (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 7042)
Orezul se fierbe in apa cu sare, apoi se scurge si se amesteca cu rosiile taiate cubulete si tonul maruntit. Se adauga si uleiul de la conserva de ton, sare si piper. Se amesteca bine pentru ca uleiul sa intre in orez, altfel e cam sec.
SALATA DE PESTE AFUMAT (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 5156)
Pestele, ceapa si ardeii se taie in felii mai mari si se amesteca intr-un vas incapator impreuna cu porumbul. Se stropeste cu zeama de lamaie.
Iaurtul se amesteca cu mustarul. Compozitia obtinuta se adauga peste peste si legume, amestecand usor. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust
Salata orientala cu ton (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 7921)
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete mici, cepele se taie pestisori iar gogosarii(folosesc gogosari pusi de mine cu otet concentrat) marunt. Se adauga si maslinele si se amesteca usor, se adauga sare dupa gust si otet din cel in care au fost pusi gogosarii (are un gust minunat, e dulce si au stat si gogosarii in el). Deasupra se pune tonul maruntit cu ulei cu tot. Se amesteca usor.
Salata de ton cu telina (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 5040)
Se scurge tonul de ulei, ceapa se taie marunt si telina se da pe razatoare. Din cele 4 oua si ulei se face o maioneza in care se adauga lamaia, sare, piper si putin mustar. Toate ingredientele se incorporeaza intr-un vas.
Salata de ton cu porumb (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2554)
Tonul se scurge de ulei apoi se amesteca cu porumbul scurs si maioneza.
Usturoiul se piseaza, se freaca cu sare si ulei si se adauga peste celelalte ingrediente. Se omogenizeaza si se da la rece.
Salata cu ton si grapefruit (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 4996)
Grapefruit-ul se curata de pielita apoi se taie cubulete. Apoi se amesteca cu celelate ingrediente. Se omogenizeaza, se condimenteaza dupa gust.
Salata de peste (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1712)
Pestele se taie feliute si ceapa pestisori. Telina si morcovul se dau pe razatoare.
Se amesteca toate ingredientele si se lasa la macerat vreo 2 zile. Se amesteca din cand in cand.
Salata de peste afumat (2) (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2109)
Pestele se taie in bucatele mici. Marul si telina se spala, se curata si se da pe razatoare.
Toate ingredientele se amesteca cu maioneza. Se condimenteaza dupa gust.
Pagina urmatoare  
Pagina 1 din 2

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput