Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Bauturi: Sucuri ( 6 retete )

Nectar de piersici/caise (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2672)
Caisele bine coapte se dau prin separatorul de rosii (poti sa faci asta cam de doua ori). Pulpa si sucul obtinut il amesteci cu apa in proportie de 1:1, adica atatia litri de apa cati litri de suc si pulpa ai obtinut. Adaugi zahar dupa gust ( e bine sa il faci mai dulce pentru a pastra aroma fructelor) si il pui la fiert intr-un vas cu fundul gros ca sa nu se lipeasca. Il lasi sa fiarba si dupa ce i-ai adunat spuma il pui imediat, fierbinte, in sticle pe care le capsezi. Le acoperi cu o patura si le lasi sa se racesca incet.

Apple Kir (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1168)
Se amesteca sucul de mere cu sucul de portocale (ambele bine racite in prealabil). Se adauga zaharul pudra. Se toarna intr-un pahar decorativ si se completeaza cu apa minerala.

Mango Monkey (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1213)
Mango, sucurile de fructe si gheata se bat cu mixerul la viteza maxima cca. 3 minute. Se toarna cockteilul intr-un pahar decorativ si se orneaza cu felia de lamaie si cu firul de menta.
Bloody Orange (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1055)
Toate ingredientele se amesteca cu mixerul, la viteza maxima. Se toarna intr-un pahar mare de Martini si se aseaza inauntru un pai mic.

Fruity Dream (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1102)
Amestecul de fructe exotice se aseaza intr-un pahar decorativ, impreuna cu gheata si sucurile de lamaie si portocale, apoi se completeaza cu sucul de mere sau apa minerala. Se orneaza cu firul de menta.
Cool Basilico (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1148)
Intr-un pahar se aseaza 4-5 cuburi de gheata si cateva frunze de busuioc (sau menta), care se zdrobesc putin. Se completeaza cu limonada.

 
Pagina 1 din 1

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput