Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Curcan umplut Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Curcan umplut 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 1 curcan tanar de circa 4 kg, 60g unt, 1 limgura boia. Pentru umplutura: 3 linguri unt, 1 ceapa, maruntaiele de curcan, 500g carne de porc tocata, 4 felii de paine, patrunjel tocat, sare piper, boia, nucsoara macinata, 3 oua
Mod de preparare: Se caleste ceapa tocata in unt, se adauga maruntaiele de curcan taiate marunt, carnea de porc si se tine pe foc pana scade zeama. Ia vasul de pe foc, adauga painea inmuiata in lapte si stoarsa, boia, nucsoara, sare, piper dupa gust, 3 oua si amesteca. Se umple curcanul, se coase, se unge cu unt pe toata suprafata, se presara boia si se da la cuptor, la foc moderat. In timpul coacerii se stropeste mereu cu sosul din tava. 
Mod de servire: Se serveste imediat cu cartofi, morcovi etc.
 
Timp de preparare (minute): ~ 4 ore 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Leah 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15545&whichpage=2 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 5258 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Curcan umplut cu mere
» Curcan cu umplutura de orez
» Curcan umplut
» Rulou din piept de curcan
» Curcan la tava
» Rata cu castane
» Curcan cu sos de ciuperci
» Curcan cu umplutura de migdale
» Curcan umplut cu ciuperci
» Snitel indian de curcan

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput