Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Budinca de papanasi Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Budinca de papanasi 
Numar portii: 0 
Ingrediente: ½ kg branza de vaca, 3 oua, 3 linguri rase de gris, 1 pahar mare smantana, 2 linguri faina, sare.

Mod de preparare: Se da branza prin sita sau se sfarama bine cu furculita, se amesteca cu ouale intregi, puse unul cate unul, grisul, faina si sarea. Din ¾ din compozitie se prepara papanasi: se pun in apa clocotita cu lingurita in forma de galuste si se lasa sa fiarba. Papanasii sunt fierti cind, dupa ce s-au ridicat deasupra, mai dau 1-2 clocote. Se scot cu lingura de spuma si se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet: un rand de papanasi fierti, un strat din compozitia oprita nefiarta, la care s-a mai adaugat 3 linguri de smantina. Se umple forma, deasupra trebuind sa ramana un rand de papanasi. Se da la cuptor, la foc potrivit.
 
Mod de servire: Se servesc cu smantana si cascaval ras.

 
Timp de preparare (minute): ~ 90 min. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Veronicai 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5762 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 2616 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Papanasi cu branza de vaci si smantana
» Briose venetiane
» Papanasi cu branza de vaci
» Budinca de papanasi
» Papanasi cu cartofi
» Papanasi cu iaurt
» Papanasi cu mere
» Papanasi prajiti
» Papanasi din mere cu drojdie
» Gogosi bestiale
» Gogosi
» Gogosi umplute
» Briose cu cirese
» Briose cu afine
» Cupcakes cu ciocolata si portocala
» Gogosi coapte

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput