Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Chec alb Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Chec alb 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 8 albusuri, 8 linguri de faina, 8 linguri de zahar, 4 bucati de rahat, 1 lingura de rom, 10 nuci tocate, vanilie, sare.
Mod de preparare: Albusurile se bat spuma. Se adauga zaharul cate o lingura, continuand operatia pana se termina zaharul. Tot la fel se procedeaza si cu faina, care se toarna in ploaie cu lingura peste albusuri. Se adauga romul si un praf de sare si se inceteaza baterea numai cand aluatul sta pe tel si nu curge.In compozitie se toarna nuci tocate marunt. Se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace intai la foc iute, apoi la foc potrivit. Se scoate cand s-a rumenit, se pudreaza cu zahar pudra si se lasa sa se raceasca in tava. 
Mod de servire: Se serveste rece, taiat in felii. 
Timp de preparare (minute): ~ 50 min 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: adita 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907&whichpage=2 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 4136 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Keik delicios
» Keik cu fructe
» Keik cu iaurt
» Keik cu morcov si ananas
» Chec alb
» Chec negru
» Chec cu iaurt
» CUBULETE CU MIERE
» Chec marmorat
» Chec caramel
» Prajitura cu cirese
» Chec cu afine

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput