Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Spuma de ciocolata Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Spuma de ciocolata 
Numar portii: 4 
Ingrediente: 200g ciocolata neagra
2 linguri Tia Maria sau Kahlua (lichior)
3 linguri cafea
3 oua
2 linguri zahar
cacao sau ciocolata rasa pentru decor (optional)
Mod de preparare: 1. Pune ciocolata, lichiorul si cafeaua intr-un castron rezistent la caldura, iar acesta la randul sau asezat pe o tigaie cu apa care fierbe la foc mic. Se amesteca compozitita pana se topeste, iar apoi se lasa la racit 5 minute. Intre timp, amestecaa galbenusurile cu zaharul bine de tot, iar cand s-au transformat intr-o crema adauga ciocolata racita.

2. Bate albusurile spuma, iar apoi cu o lingura de metal incorporeaza-le cu grija in amestecul de ciocolata. Compozitia rezultata se imparte in 4 pahare si se lasa la frigider cel putin 2 ore.

3. Se servesc pudrate cu cacao sau ciocolata rasa (fructe, piscoturi sau frisca dupa preferinta).

Va dorim Pofta Buna
 
Mod de servire: Se servesc pudrate cu cacao sau ciocolata rasa (fructe, piscoturi sau frisca dupa preferinta).
 
Timp de preparare (minute):  
Grad de dificultate (1-10): 3 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: n/a 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: www.supereva.ro 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: Anda08 
Vizualizari: 2044 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput
Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Ciocolatã de casã 1
» Ciocolata de casa 2
» Spuma de capsuni
» Ciocolata de casa
» Ciocolata alba
» Budinca de gris
» Orez cu lapte si fructe din dulceata
» Budinca de orez cu stafide
» Ciocolata de casa cu lapte praf RARAUL
» Budinca cu fructe
» Spuma de ciocolata
» Ciocolata cu fistic si merisoare

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput