Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Portobelo umplut cu gorgonzola Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Portobelo umplut cu gorgonzola 
Numar portii: 4 
Ingrediente: 4 ciuperci portobello
3-4 linguri de ulei de masline
cateva frunze de basilicum
4 foi de aluat fraged
200 g gorgonzola
2 salote taiate in inele
cimbru
50 g rucola
Mod de preparare: Pregatiri cu cateva ore inainte
Pregatiti si spalati ciupercile portobelo, si picurati pe ulei de masline.
Taiati patrate de aluat fraged putin mai mari decat dimensiunea ciupercilor si asezati-le pe hartia de copt. Pe fiecare patrat de aluat asezati cate o ciuperca si indoiti in sus coltul de aluat in jurul ei. In continuare, asezati care 4 felii de gorgonzola pe fiecare ciuperca. Acum, presarati cu inele de salota (ceapa), cu basilicum taiat sau uscat si cu alte picaturi de ulei.

La cuptor:
Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Asezati hartia de cuptor si peste ea, puneti ciupercile. Lasati aproximativ 20-25 minute, pana cand ciupercile se rumenesc bine.
Cand serviti, asezati cate o ciuperca, pe un pat de rucola.


 
Mod de servire: Cand serviti, asezati cate o ciuperca, pe un pat de rucola.
 
Timp de preparare (minute): 30min 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: n/a 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: www.supereva.ro 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: Anda08 
Vizualizari: 1411 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Clatite cu spanac si branza
» Bulete de cascaval
» Cascaval pane
» Pasta de branza cu ceapa
» OREZ CU LAḾIE
» Tort cu blat de biscuiti
» fetucine cu funchi porcine
» prajitura cu mar
» salata cu paste si sunca
» TORT DE IAURT
» salata cu brocoli
» Brownies cu nuca
» dovleac copt
» Portobelo umplut cu gorgonzola
» Chiftele din orez
» Pancetta cu branza de capra si pere
» Sfecla cu hrean

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput