Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de pasare Mancaruri cu carne de pui 

Pui Madras
250 ml lapte de cocos
2 cepe
2 catei de usturoi
2 morcovi
1 banana
300g filet de pui
sare, piper, curry
250 ml supa de pui (se prepara cu apa si cuburi pt supa)
1 ardei iute (chilli pepper)
100 g creme fraiche
100 g bucatele de ananas


L legumele si usturoiul se taie marunt.

Carnea se taie in bucatele si se prajeste bine pe toate partile. Se scoate apoi din tigaie si se presara cu sare si mult curry.

Se calesc legumele si se amesteca cu banana, apoi se sting cu supa si se lasa 5 minute la fiert, dupa care se presara curry.

Ardeiul iute se taie feliute mici, laptele de cocos se strecoara si amandoua se amesteca cu bucatelele de pui, creme fraiche, bucatelele de ananas si legumele.

Amestecul rezultat se fierbe inabusit cca. 10-20 minute. Se condimenteaza putin cu sare, paprica, piper, curry, zeama de lamaie si de ananas.


Se serveste garnitura de orez si salata verde.


Autor: angelina
Data trimiterii: 06/11/2004 12:39:59
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35273&whichpage=4


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare: