Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de pasare Mancaruri cu carne de pui 

Pui umplut II
1 pui
150 g slanina grasa
200 g ficat de pui
1 ceapa
1 chifla uscata
300 g carne tocata de porc
1 ou
sare
piper proaspat macinat
3 felii subtiri de slanina
100 g unt
200 g smantana

Puiul se pune pe un fund de lemn. Se indeparteaza cu atentie cu un cutit oasele pieptului.

Slanina se toaca marunt, ficatul se taie felii, chifla uscata se farama, totul se amesteca cu carnea tocata de porc, si cu oul. Se adauga sare si piper si se amesteca bine.

Cu amestecul obtinut se umple puiul. Feliile de slanina se leaga in jurul pieptului (sau se paote coase pieptul).

Puiul se pune intr-o tava si se da la cuptor cam o ora jumatate. Se intoarce tot mereu si se stropeste cu unt lichid.

Cand e gata se scoate puiul, iar zeama care a ramas in tava se amesteca cu smantana si poate fi folosita ca sos pentru friptura.




Autor: oanaD
Data trimiterii: 06/11/2004 12:07:55
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare: