Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de pasare Mancaruri cu carne de pui 

Piept de pui cu susan
doi piepti de pui
doua oua
o cescuta cu susan
sare, piper

Tai carnea si o bati ca pt jnitele. Se da apoi prin ou si la sfarsit prin susan. (Se lipeste mult susan pe el- deci fi pregatita- si nu uita de sare , piper sau alte condimente preferate).
Se prajesc in ulei incins si mult .
Sunt delicioase atit calde cat si reci.
Garnitura potrivita - cartofi cu smintina - la cuptor.



Se taie carnea si se bate usor. Se sareaza, se pipareaza.

Se da apoi prin ouul batut si la sfarsit prin susan.

Se prajesc intr-o cantitate suficient de mare de ulei incins.

Tai carnea si o bati ca pt jnitele. Se da apoi prin ou si la sfarsit prin susan. (Se lipeste mult susan pe el- deci fi pregatita- si nu uita de sare , piper sau alte condimente preferate).
Se prajesc in ulei incins si mult .
Sunt delicioase atit calde cat si reci.



Garnitura potrivita - cartofi cu smantana, la cuptor.



Autor: ligia13
Data trimiterii: 06/11/2004 10:48:04
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: