Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de pasare Mancaruri cu carne de pui 

Pui cu sos de rosii
un pui de 1 kg
4 cepe
1 cutie de rosii in bulion
plic de fix pentru gulas (sau boia de ardei dulce)
sare, piper, praf de curry, vegeta


Se desface puiul in bucati.

Ceapa se taie mai mare si se pune intr-o cratita. Deasupra se aranjeaza carnea de pui si se toarna o cutie de rosii in bulion(rosii intregi pe care le pasam noi), amestecata cu un plic de fix pentru gulas si 1/2 l apa. Se lasa sa fiarba la foc moale (treapta 3 la cuptorul electric), pina scade tot sosul. Se sareaza, se pipereaza, se pune putina vegeta si curry.

Carnea trebuie sa fie fiarta, dar sa stea inca pe oase.

Se serveste cu orez sau cartofi natur.


Autor: osna
Data trimiterii: 05/11/2004 08:11:30
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare: