Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu vanat 

Iepure cu masline
pulpele din fata si din spate si gitul, 1 pahar ulei, 5-6 cepe mari, 2 linguri bulion, 5-6 boabe ienibahar, 1 foaie de dafin, 200 g masline, 1 lingurita zahar, 1 ceasca de vin (in lipsa, o ceasca de apa cu o lingura otet de buna calitate), sare

In cratita cu uleiul fierbinte se prajesc bucatile de iepure, se adauga ceapa taiata pestisori, vinul, 2-3 linguri de apa, bulionul, sarea, zaharul, ienibaharul, foaia de dafin, maslinele spalate si intepate cu acul. Se amesteca totul usor cu lingura, se acopera si se lasa sa fiarba foarte incet pina este gata (sosul bine scazut). Se amesteca din cind in cind mincarea pentru ca sa nu se prinda de fundul cratitei.

Se serveste cald cu salata de andive

Autor: adrianafedorca
Data trimiterii: 01/12/2004 22:09:52
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31252


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
45-50 de min