Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de porc 

Gulas cu galuste
1 kg carne porc, 1 lingura untura, 4 cepe mijlocii, 1/2 lingurita boia, 1 lingura bulion.
Galustele:
1 lingura untura, 1 ou, 2 linguri faina, 1 lingura apa, sare.


Carnea se taie in bucati potrivite si se prajeste in untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Amesteci mereu, ca sa nu se prinda de cratita. Cand incep sa se rumeneasca, se adauga boia, sare si putina apa, pana ce se fragezeste carnea. La sfarsit se adauga bulionul. Separat se freaca o lingura de untura cu 1 ou, faina, putina apa si sare. Amesteca totul foarte bine. Iei cu o lingurita din pasta si dai drumul galustelor in apa clocotita. Fierbi cam 10 minute. Dupa ce au fiert, le scoti, le scurgi si le pui peste carnea din cratita.

Gulasul se serveste foarte fierbinte.


Autor: Milia
Data trimiterii: 18/11/2004 14:33:23
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare:
~ 90 min.