Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de porc 

Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeata
1kg pulpa de porc, o legatura patrunjel verde, un kg cartofi, 2 linguri de mustar, 2 legaturi de tarhon,6 linguri de ulei, sare, piper, boia, vegeta.

Tarhonul si patrunjelul se toaca si se amesteca cu mustarul si condimentele (sare, piper,boia, vegeta).Carnea de porc se spala, se sterge, se unge cu ulei si cu amestecul de verdeturi. Se pune in tava unsa cu ulei se adauga o ceasca cu apa si se pune pentru 50 min. la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu sucul din tava. Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se taie cuburi. Se trec prin ulei incins si se presara cu verdeata tocata, sare si piper. Carnea se taie felii.


Se serveste calda cu verdeata tocata marunt deasupra.

Autor: osna
Data trimiterii: 04/11/2004 16:04:34
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~70 min.