Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu peste 

Somon afumat cu sparanghel
-400g de somon afumat
-400ml de smintina
-350g de sparanghel (sau cartofi)
-lamiie
-ulei de masline
-sare si piper

Puneti feliutele fine de somon afumat pe 4 farfurii.
Ingrosati putin smintina pe foc. Puneti sare, suc de lamiie si piperati.
Fierbeti sparanghelul citeva momente in apa fiarte cu sare si cu putin ulei de masline. Scurgeti-l si puneti-l in sosul de smintina.
Puneti apoi sparanghelul cu sos peste feliile de somon afumat si serviti imediat.


Obs: reteta este pt 4 persoane



Autor: Otilia
Data trimiterii: 31/10/2004 21:33:37
Edited: 01/11/2004 14:56:16
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13929


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare:
40 de minute