Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu ciuperci 

Chifle umplute cu ciuperci
8 chifle( de preferat cele cu coaja crocanta la care miezul se indeparteaza foate usor), ½ kg ciuperci, 50g unt sau margarina, ½ ceasca lapte, verdeata, sare, piper.


Se taie un capac la chifle. Se scobesc de miez. Se unge interiorul cu putin unt. Se umplu cu ciupercile tocate, inabusite in unt, amestecate cu verdeata, sare si piper. Se stropesc chiflele cu lapte si se dau la cuptor potrivit, cu 10 minute inainte de a le servi.

Se serveste cald.

Autor: anapharm
Data trimiterii: 30/10/2004 17:41:13
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11007&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 20 min.