Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Paste 

Lasagne
sosul:
-o ceapa
-carne tocata de vita (200-300g)
-o cutie ciuperci champignon
-un borcan sos bolognese

-cascaval ras
-2-3 linguri smantana

Sosul: calesc o ceapa pina devine aurie,adaug carne tocata de vita(cam200-300g)si o calesc impreuna cu ceapa pina isi schimba culoarea,adaug ciupercile( o cutie de champignon) si un borcan de sos bolognese(din acela gata preparat pentru spaghete)Las sa clocoteasca 5-10min,pina se amesteca bine totul.
Intr-o tava patrata de yena,pun un pic de sos,apoi foile de lasagne ,apoi sos cu carne ,cascaval ras si doua ,trei linguri de smintina, apoi inca un strat de lasagne ,sos,cascaval,smintina,pina se termina totul.Ultimul strat este smintina.
Bag totul la cuptor la foc mare pina incepe sa clocoteasca,apoi fac focul potrivit si las vreo 30-40min.
Pofta buna si sper sa iti placa.




Autor: Corina
Data trimiterii: 29/10/2004 22:34:40
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11608&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: