Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Paste 

Lasagne italiana
-600 g spanac congelat
-60g faina
-100g unt
-600ml lapte
-sare, piper, nucsoara
-4 galbenusuri
-100g telemea

-500g sunca
-450g Mozzarella
-busuioc, oregano
-800g rosii taiate (sau suc de rosii)
-4 albusuri spuma

-400g foi lasagne
-50 parmezan ras

1. Se caleste in 60g unt, se stinge cu lapte si se fierbe 5 minute. Se pune sare, piper, nucsoara. se omegenizeaza galbenusurile si telemeaua.
2. Se decongeleaza spanacul. Se caleste in putin unt. Se pune sare, piper. (Eu pun si un borcanel de iaurt. Este mai racoritor)
3.Cuptorul se incinge
4. Se tail sunca si mozzarella. Se amesteca cu rosii,sare, piper, condimente. Se amesteca cu albusurile batute spuma.
5, Se unge tava cu ulei si se aseaza : lasagne,spanac, amestecul de sunca+mozzarella+rosii, jumatate din sosul alb. Se pun restul de foi si se toarna restul de sos desupra, Se presara parmezan ras. se coace 45 minute.



Autor: iuliacm
Data trimiterii: 29/10/2004 17:50:29
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11608&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare:
preparare 35 minute, coacere 45 minute